Årets babe kan sgu da ikke være hende den gravide

Lav nemt dine egne mini donuts

Lav nemt dine egne mini donuts

Det er efterhånden længe siden jeg anskaffede mig denne skønling af en donut- maker. Den laver de fineste små donuts ( 7 per gang) som man kan pynte præcis som man vil og det er altså lidt som om at man godt må spise liiidt flere, nu de er så små hehe Opskriften på dejen har jeg bare googlet. Jeg tænker at jeg vil lave nogle til juledag, hvis jeg lige kan finde noget sødt sølv eller rød julekagedrys/pynt. Nu skal jeg bare lige lære, hvordan man fylder dem med creme?

Du kan finde den fantastiske maskine hos www.barlife.dk Det er også der jeg fandt mine smukke vinglas, som så mange har spurgt ind til 🙂

Lav nemt dine egne mini donuts Lav nemt dine egne mini donuts

Lav nemt dine egne mini donuts

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Indlægget er lavet i samarbejde med barlife.dk

3 kommentarer

 • Christine

  Creme er noget med en sprøjte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke dog en fin maskine:-)
  Og de glas der, ik’? Dem må jeg da ha’!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tenna

  Vil du dele din opskrift?
  Jeg har googlet og nu testet 2 opskrifter, men de er alt for søde og lidt mere en småkage-smag end en egentlig doughnut.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Årets babe kan sgu da ikke være hende den gravide