Årets babe kan sgu da ikke være hende den gravide

Lav nemt dine egne mini donuts

Lav nemt dine egne mini donuts

Det er efterhånden længe siden jeg anskaffede mig denne skønling af en donut- maker. Den laver de fineste små donuts ( 7 per gang) som man kan pynte præcis som man vil og det er altså lidt som om at man godt må spise liiidt flere, nu de er så små hehe Opskriften på dejen har jeg bare googlet. Jeg tænker at jeg vil lave nogle til juledag, hvis jeg lige kan finde noget sødt sølv eller rød julekagedrys/pynt. Nu skal jeg bare lige lære, hvordan man fylder dem med creme?

Du kan finde den fantastiske maskine hos www.barlife.dk Det er også der jeg fandt mine smukke vinglas, som så mange har spurgt ind til 🙂

Lav nemt dine egne mini donuts Lav nemt dine egne mini donuts

Lav nemt dine egne mini donuts

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Indlægget er lavet i samarbejde med barlife.dk

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Årets babe kan sgu da ikke være hende den gravide