Mine grimme gravid fødder

HVAD har jeg rullet mig i?

HVAD har jeg rullet mig i?

Efter 2-3 uger med voldsom træthed, kvalme og så lige en uge med sygdom, så trængte jeg til en alvorlig tur igennem lækre cremer, at blive barberet ned (ja så slemt var det) og så har jeg forkælet mig selv med en virkelig lækker Body Scrub. Først tog jeg et usandsynligt langt varmt bad med højt musik og så skrubbede jeg løs. Jeg har prøvet en del efterhånden, men den her scrub er virkelig aktiv på huden og den SKRUBBER. Mange scrubs har nogle “slatne” korn i og jeg synes ikke at de sådan rigtig tager fat, men det skal jeg da lige love for den her gør! Min hud er helt lækker og blød nu aaah DET kan baby og jeg godt li.

Scrubben hedder Body Blendz Body Scrub og fåes i flere variationer. Den jeg bruger er den med kaffe og det er en naturlig body scrub som er en god hjælp imod appelsinhud & fjerne strækmærker. Den indeholder kaffebønner, koffein og økologisk havsalt. Denne body scrub kan også hjælpe mod uren hud, reducerer rødme og alt i alt forbedre din huds struktur og hudtone. Der til ca. til 4-6 gange hvis man bruger til hele kroppen.

Jeg er nu næsten 9 fulde uger henne og min mave er nogle dage større end andre. Jeg kan mærke en lille kugle/bold i maven, når jeg ligger ned og så snart morgenmaden er indtaget, så ligner jeg en, der er 5 måneder henne hehe. Da jeg var gravid med Albert, kunne maven først ses i 4 måned og med Alma var den tydelig i 3 måned, men denne gang var det allerede fra uge 6 at min mave begyndte at skabe. Jeg har ikke så mange ligamentsmerter, men jeg kan tydeligt mærke at min baby vokser. Der er en murren og en trykken helt om i lænden, så det føles som stærke menstruations smerter. De starter så snart jeg har været igang en times tid og vare helt til sovetid, men det er ok og jeg kan sagtens holde det ud og jeg synes at det hjælper, når jeg hygger lidt om mig selv og giver mig selv lov til at sove længe eller tage en lur. M var en superstjerne imorges og lod mig sove og så klarede han lige ungerne og aflevering. Jeg vågnede helt rundt på gulvet kl. 10…DET er virkelig luksus!! Man kan få flere varianter af scrubben samt en masse andre lækre ting til kroppen på WeightWorld.dk.

HVAD har jeg rullet mig i? HVAD har jeg rullet mig i? HVAD har jeg rullet mig i?

Indlægget er sponsoreret

12 kommentarer

 • Web

  Fremragende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Oh my god, du er jo sååå lækker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hold fast du er lækker!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Du er da bare det smukkeste

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • E

  Hvor du smuk og allerede godt rullet ud! 🙂 hvad spiser du for at holde kvalmen nede? Jeg har simpelthen kvalme HELE dagen og det eneste jeg kan få ned de sidste par dage er Chips, Piratos og appelsin juice.. Ikke en særlig god cocktail for maven tænker jeg 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Alt muligt. Meget melon og agurk… Knækbrød med ost… Alt hehe

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura flygenring

  Jeg er nok ikke den eneste, der kommer til at sige det højt, men hvor er du guddommelig smuk! Du stråler om kap mod solen. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Du er en smuk kvinde, søde Sarah!
  Kram L

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Ser lækkert ud. Kan også anbefale en scrubbehandske – det gør også underværker 🙂
  Har du stadig meget kvalme eller er det aftaget lidt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Jeg har stadig kvalme men hvis jeg spiser HELE tiden, så holder jeg det nede

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Årh det lyder som en skøn omgang selvforkælelse. Har også planlagt en omgang til mig selv i aften. Er 41+5 idag med barn Nr. 2 og er sendt hjem piller for at sætte veer i gang for 2 dag i streg. Man kan lige så godt udnytte tiden med al den selvforkælelse man kan nå

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Hold da magle!! Jamen held og lykke!! Du må skrubbe baby ud

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine grimme gravid fødder