Romantisk middag for 2 (lidt 3)

Den perfekte julegave til de vigtige kvinder i dit liv

Julen er jo den perfekte tid for at vise dem man holder af at de betyder noget for en og en ting som alle kvinder elsker, så er det smykker og smykker er en gave, der holder i laaaangt tid og hver gang modtageren bruger gaven, så tænker hun på giveren. Jeg har lavet forslag til hvad du kan give til de 3 vigtigste kvinder i dit liv.

Din Mor

Hun skal have et par smukke øreringe

Den perfekte julegave til de vigtige kvinder i dit liv

Din søster

En halskæde til din søster med eksempel jeres navne i (eller hendes børns navne, hvis hun har børn) eller et vedhæng med hendes forbogstav. Evighedstegnet er også vildt fint, da man jo har et bånd til sine søskende som er uden sammenligning (som regel)

Den perfekte julegave til de vigtige kvinder i dit liv

Din bedste veninde

Jeg ville elske at få det fine armbånd (det første) som rent faktisk har en rigtig diamant. Og evighedstegnet synes jeg igen kan bruges, når der er tale om ens hjerteveninde og ellers så er det en rigtig god ide med et armbånd med din venindes navn i:)

Den perfekte julegave til de vigtige kvinder i dit liv

Indlægget er lavet i samarbejde med Chanti.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Romantisk middag for 2 (lidt 3)