Den perfekte julegave til de vigtige kvinder i dit liv

Jeg kan ikke….

Jeg kan ikke....

Jeg kan ikke noget som helst idag! At skrive dette indlæg har taget mig 5 timers tilløb og et meget mystisk indtag af mad og snacks. Jeg er sååååå træt og har så voldsomt meget kvalme. Jeg troede ellers lige at det var ovre. Jeg ligger skiftevis på sofaen og sengen og vender og drejer mig. Jeg er ca. 9+3 idag. Kan man godt have det af H til og så have en pause og så igen få det dårligt??? Med de 2 andre, der var det ovre, da det var ovre…. Så jeg er meget overrasket over det her “tilbagefald”

Jeg skal hente de små om lidt og lige nu virker det som verdens mest uoverkommelige opgave😖😖😖😖😖  Jeg bliver ved at minde mig selv om at dette også går over…..

 

11 kommentarer

 • Isabella

  Er gravid i uge 12 og har intet mærket, men har nu kastet op de sidste 2 dage

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg ved præcis hvordan du har det. Ja det kan godt svinge fra dag til dag. Måske har du sovet dårligere i nat end de andre nætter? Måske har dit måltidsmønster i går været anderledes. Store udsving i blodsukkeret giver også kvalme. Fik du spist lidt inden du gik i seng? Ellers vil dit bloddukker dykke i løbet af natten. Hvis det fortsætter, så kan jeg også anbefale akupunktur, det tog toppen for mig, så det var overskueligt at komme ud af døren. Det er super træls at være skidt. Og nej, graviditet er ikke en sygdom, men for faen hvor kan det være LANGT mere invaliderende end en ordentlig omgang influenza. Og vi har lov til at få lidt medlidenhed også, selvom det er fordi vi er gravide. Kan være at dine børns dejlige smil når du henter dem, får dig til at tænke på noget andet i et split sekund. Rigtig god bedring 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SB

  Begge mine graviditeter har jeg haft voldsom kvalme og opkast i hele 9 måneder… Jeg blev sygemeldt fra arbejdet og kunne simpelthen ingenting. Det var så forfærdeligt, jeg gik virkelig psykisk ned. Men selvfølgelig glemmer man alt, når en lille engel bliver lagt på brystet <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg havde det max dårligt i 20 uger og så gik det endelig væk. I 6 uger havde jeg det fantastisk. Ingen kvalme og ingen træthed. Nu er jeg 27 uger henne og for en uge siden startede kvalmen og halsbrænd igen. I fredags vendte trætheden tilbage og ramte mig som et tog… Fedt når man har 2 små børn at tage sig af og en jul lige om hjørnet. Så ikke for at tage pusten fra dig men vær du glad for at det “kun” har varet 5-6 uger. Jeg har aldrig prøvet noget lignende :0/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja S

  Hov, i dag. Ikke daglig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja S

  Er selv 9+3 i daglig har det præcist på samme måde, nogle dage er helt frygteligt og andre mærker jeg næsten intet til kvalmen. Mærkeligt at det kan svinge SÅ meget. Men men men, hvis bare det hele ender med en sød lille bebs, klarer jeg/vi det såmænd nok

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cæcilie

  Det kan det….. Er otte uger henne i dag, og har kun været “rask” i to fucking dage. Er ved at blive sindssyg, føler mig som verdens mest elendige mor og kæreste…. Fordi jeg bare har konstant “tømmermænd”

  Go’ bedring, eller hva’ man siger…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea

  Kære Sarah Louise
  I mit første trimester led jeg voldsomt af kvalme og opkastninger (10-15 dagligt). Jeg opsøgte en akupunktør i ren desperation da alt andet fra nettet var afprøvet. Jeg troede ikke en meter på det, men 4 timer efter min anden behandling lettede min kvalme og kastede ikke op en eneste gang derefter.
  Sender god energi i din retning – kan kun gisne om hvor hårdt det er at have to små størrelser samtidig med graviditetskvalme

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Puuhaa…det er ike sjovt, håber du snart får det bedre! Altid noget du havde det ok på jeres spaweekend
  Hvor er det hyggetøj du har på fra? Eller nogen andre der ved det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Den er fra hunkemøller og det er første gang jeg har den på og den er allerede gået op i syningen

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Tak….men æævv

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den perfekte julegave til de vigtige kvinder i dit liv