Gravid uge 10// Navlebrok

Gift eller ej så læs denne!!!!

Gift eller ej så læs denne!!!!

Jeg faldt over denne fortælling om kærlighed idag??????????????????????????
“Da jeg kom hjem en aften lige da min kone havde serveret middag, tog jeg hendes hånd og sagde, jeg har noget at fortælle. Hun sad og spiste roligt. Men jeg observerede en smerte i hendes øjne.
Pludselig kunne jeg ikke åbne min mund. Men jeg måtte lade hende vide, hvad jeg tænkte. Jeg ønsker en skilsmisse. Jeg rejste emnet roligt. Hun virkede ikke irriteret over mine ord, i stedet spurgte hun mig stille, hvorfor?
Jeg undgik hendes spørgsmål. Det gjorde hende vred. Hun smed bestikket og råbte efter mig, du er ikke er en mand! Om natten, talte vi ikke til hinanden. Hun græd. Jeg vidste, at hun ønskede at finde ud af, hvad der var sket med vores ægteskab. Men jeg kunne næppe give hende et tilfredsstillende svar; Jeg havde tabt mit hjerte til Jane. Jeg elskede ikke længere min kone. Jeg havde medlidenhed med hende!
Med en dyb følelse af skyld, havde jeg udarbejdet en skilsmisse-aftale, som erklærede, at hun kunne beholde vores hus, vores bil og 30% ejerandel af mit firma. Hun kiggede bare på det og derefter rykkede hun det i stykker. Den kvinde, som havde tilbragt 10 år af hendes liv med mig var blevet en fremmed. Jeg følte medlidenhed for hendes spildte tid, ressourcer og energi, men jeg kunne ikke trække det jeg havde sagt tilbage, for jeg elskede Jane så højt. Endelig græd hun højlydt foran mig, hvilket var, hvad jeg havde forventet at se. For mig var hendes gråd faktisk en slags lettelse. Tanken om skilsmisse, som havde besat mig i flere uger syntes at være fastere og klarere nu.
Næste dag kom jeg igen meget sent hjem og fandt hende i færd med at skrive noget ved bordet. Jeg sprang over aftensmaden, og gik lige i seng og faldt i søvn meget hurtigt, fordi jeg var træt efter en begivenhedsrig dag med Jane. Da jeg vågnede, var hun stadig i gang med at skrive. Jeg var ligeglad så jeg vendte mig om og faldt i søvn igen.
Om morgenen præsenterede hun, sine skilsmisse betingelser: hun ønskede ikke noget fra mig, men hun havde behov for en måned før skilsmissen. Hun anmodede om, at vi i denne ene måned begge kæmpede for at leve så normalt et liv som muligt. Hendes begrundelse var enkel: vores søn skulle have overstået sine eksamener, og hun ikke vil forstyrre ham med vores brudte ægteskab.
Det var acceptabelt for mig. Men hun havde noget mere, hun bad mig om at huske, hvordan jeg havde båret hende ind i Brudesuiten på vores bryllupsdag. Hun bad om, at jeg hver morgen i den måned det varede ville bære hende ud af vores soveværelse til hoveddøren. Jeg troede, hun var ved at blive skør. Blot for at gøre vores sidste dage sammen tålelige accepterede jeg hendes besynderlige ønske.
Jeg fortalte Jane om min kones skilsmisse betingelser. Hun lo højt og syntes at det var absurd. Uanset hvilke tricks hun anvender, undgår hun ikke skilsmissen, sagde hun hånligt.
Min kone og jeg havde ikke haft nogen fysisk kontakt siden jeg havde sagt at jeg ville skilles. Så den første dag jeg skulle efterkomme hendes ønske, optrådte vi begge klodset. Vores søn, klappede bag os, far holder mor i sine arme. Hans ord bragte mig i en følelse af smerte. Fra soveværelse gennem gangen og ud til døren, gik jeg over ti meter med hende i mine arme. Hun lukkede sine øjne og sagde stille; vi fortæller ikke vores søn om skilsmissen. Jeg nikkede, lidt oprevet. Jeg satte hende uden for døren. Hun gik hen for at vente på bussen til arbejde. Jeg kørte alene til kontoret.
Den anden dag klarede vi begge meget lettere. Hun lænede sig op ad mit bryst. Jeg kunne dufte hendes bluse. Jeg indså, at jeg ikke havde set omhyggeligt på denne kvinde i lang tid. Jeg indså, at hun ikke var ung mere. Der var fine rynker på hendes ansigt, hendes hår var begyndt at blive gråt! Vores ægteskab havde tæret på hende. Et øjeblik spekulerede jeg på alt det jeg havde gjort mod hende.
På den fjerde dag, da jeg løftede hende op, følte jeg at der vendte en følelse af intimitet tilbage. Det var den kvinde, som havde givet ti år af sit liv for mig. Den femte og sjette dag indså jeg, at vores følelse af intimitet igen var stigende. Jeg fortalte ikke Jane om det. Det blev lettere at bære hende som måneden gik. Måske den daglige træning havde gjort mig stærkere.
En morgen havde hun svært ved at finde ud af hvilken kjole hun skulle tage på. Hun prøvede et par kjoler men kunne ikke finde en hun kunne bruge. Derefter sukkede hun, alle mine kjoler er blevet større. Pludselig indså jeg, at hun var blevet meget tynd, det var grunden til at jeg lettere kunne bære hende.
Pludselig ramte det mig… hun havde skjult så meget smerte og bitterhed i sit hjerte. Ubevidst berørte jeg hendes hoved.
Vores søn kom i samme øjeblik og sagde: far, det er nu du skal til at bære mor. For ham, var det at se sin far, der bærer sin mor blevet en væsentlig del af sit liv. Min kone gestikulerede til vores søn om at komme tættere og krammede ham tæt. Jeg vendte mit ansigt væk fordi jeg var bange for, at komme til at skifte mening i sidste øjeblik. Derefter holdt jeg hende i mine arme, og gik fra soveværelset, gennem gangen, og ud til fordøren, med hendes arm omkring min hals, stille og naturligt. Jeg holdt hendes krop tæt; Det var ligesom vores bryllupsdag.
Men hendes store vægttab gjorde mig trist. Den sidste dag, da jeg holdt hende i mine arme kunne jeg næsten ikke gå et skridt. Vores søn var gået i skole. Jeg holdt hende stramt og sagde, at jeg ikke havde bemærket, at vores liv manglede intimitet. Jeg kørte til kontoret… sprang ud af bilen hurtigt uden at låse døren. Jeg var bange for enhver forsinkelse ville kunne få mig ændre min mening… Jeg gik ovenpå. Jane åbnede døren og jeg sagde til hende: Undskyld, Jane, jeg vil ikke skilles alligevel..
Hun kiggede på mig, forundret, og derefter lagde hun hånden på min pande. Har du en feber? Jeg flyttede hendes hånd væk fra mit hoved. Desværre, Jane, jeg vil ikke skilles. Mit ægteskab var kedeligt, sandsynligvis fordi hun og jeg ikke værdsætter detaljerne i vores liv, ikke fordi vi ikke længere elsker hinanden. Jeg indser nu, at da jeg bar hende ind i mit hjem på vores bryllupsdag var det meningen at vi skulle være sammen, indtil døden os skiller. Jane vågnede pludselig op. Hun gav mig en kraftig lussing og smækkede derefter døren i og brast i gråd. Jeg gik nedenunder og kørte væk. I en blomsterbutik bestilte jeg en buket blomster til min kone. Ekspedienten spurgte mig, hvad hun skulle skrive på kortet. Jeg smilede og skrev: Jeg vil bære dig til døren hver morgen indtil døden os skiller.
Om aftenen da jeg kom hjem, med blomster i mine hænder, et smil på mit ansigt, løb jeg op ad trappen, kun for at finde min kone død i sengen. Min kone havde kæmpet mod KRÆFT i måneder, og jeg havde alt for travlt med Jane, til at bemærke det. Hun vidste, at hun skulle dø snart, og hun ønskede at redde mig fra den negative reaktion fra vores søn, der ville komme hvis vi havde gennemført skilsmissen. ? i det mindste er jeg set med vores søns øjne en kærlig mand…
Det er de små detaljer af dit liv er, der betyder noget i et forhold. Det er ikke det materielle, villaen, bilen, pengene i banken. Disse skaber et miljø, der er befordrende for lykke men kan ikke give lykke i sig selv.
Så find tid til at være din ægtefælles ven og gøre disse små ting for hinanden, der giver intimitet. Så får du et virkeligt lykkeligt ægteskab!
Hvis du ikke deler dette, vil der ikke ske dig noget.
Hvis du gør, kan du måske redde et ægteskab. Mange af livets fiaskoer er mennesker, der ikke var klar over, hvor tæt de var på succes da de gav op.

10 kommentarer

 • Det er en rigtig smuk historie og en vigtig ting man skal huske her i livet er at vi er kun til låns her i livet. Så husk at elske ham/hende og aldrig glemme at fortælle det. Husk at nyde livet og op på hesten igen når livet går lidt imod en og JA jeg ved godt det er nemt og sige men jeg ved hvad jeg snakker om.
  Det er skønt for Michael og dig har genfundet kærligheden til hinanden og jeg ønsker jer alt det bedste for jeres skønne familie og tusind tak for skøn læsning

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise S. Jensen

  åh…
  jeg er tom for ord og mit syn er tåget af alle de tårer der presser på.

  og åh, hvor jeg elsker min kæreste og er taknemmelig over alt det vi har sammen..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Rechnagel

  Det er med garanti ikke en ægte historie.
  Personligt bliver jeg ikke berørt af den slags amerikansk pladderromantik.
  Og når det så oven i købet er dårligt oversat…..argh….

  Men det er da absolut værd at huske på, hvad daglig berøring og intimitet betyder for et forhold.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smuk fortælling der sætter gang i tankerne, jeg vil helt sikkert dele den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Meget smuk fortælling.
  Fik en klumb i halsen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasha S

  Denne historie sætter gang i tankerne!
  Meget smuk og rørende! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Har læst den før, kan bare ikke huske hvor? Hvor har du fundet den. ? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

   Har læst den helt samme historie før på engelsk, men der var “Jane” ikke en del af den. Det er en smuk historie, men er i tvivl om den er sand, eller blot er en fortælling, der skal minde os om at værdsætte hinanden 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   På Facebook:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Montysmor

  Jeg græder ikke så let, men hvor har jeg lige grædt over tabt kærlighed, og en stærk kvindes kamp! Hvor er det ærgerligt at de ikke viste hvor meget de elskede hinanden! og nu kan jeg ikke vente til min mand kommer hjem så skal han have verdens største kys!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid uge 10// Navlebrok