Det må man kunne gøre bedre!

Om mit nye projekt & julegave til mig selv

Om mit nye projekt & julegave til mig selv

Endelig fik jeg taget mig sammen til at køre en tur ud i verden og få styr på en af de vigtigste elementer i min hverdag, nemlig en ny computer. Jeg ville egentlig have købt den online, men jeg havde bare for mange spørgsmål, så jeg pakkede min gamle maskine sammen og kørte ud til Powerhouse i Glostrup. Jeg skal ærligt indrømme at jeg kunne slet ikke overskue at flytte alle de mails, programmer osv men da jeg kom derind, tilbød de en service pakke, hvor de klarede ALT.

Jeg skulle bare forklare mine behov og så fixede de det!!! SE det er jo lige den slags service mor her er meget glad for. Jeg kørte lige ud og spiste noget mad og handlede ind og da jeg kom tilbage, var alt mit indhold fra min gamle computer flyttet over på min splitter nye hamrende frække MacBook Pro. Der var SÅÅÅÅ mange af jer, der anbefalede den, så det blev den og så blev det julebudget da vidst også opbrugt!!

Ud over det åbenlyse, så er en ny computer ekstra vigtig nu, fordi jeg netop har indgået en ret fantastisk aftale med Eb.dk om at jeg skal skrive fast for dem en gang om ugen frem til min fødsel og så dur det jo ikke med en gammel skrotbunke af en maskine, der pludselig går ud eller fryser. Jeg glæder mig rigtig meget til dette samarbejde. Så mange spænende ting kommer til at ske i det kommende år og jeg er fuld af gå-på-mod (og ostepops) hehe

Om mit nye projekt & julegave til mig selv Om mit nye projekt & julegave til mig selv Om mit nye projekt & julegave til mig selv Om mit nye projekt & julegave til mig selv

2 kommentarer

  • Caroline

    Weeeeee så dejligt at læse!! Velkommen i maccens verden- du blir så glad for det

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette N

    Den skal du nok blive mega glad for!!! Tillykke med den <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det må man kunne gøre bedre!