Om mit nye projekt & julegave til mig selv

Julehygge & barbie drømme

Julehygge & barbie drømme

Vi har gjort noget lidt forbudt idag. Ungerne fik nemlig deres advents gaver i dag, da vi ikke er så meget hjemme i morgen. Vi har rigtig sovet længe og Albert fik ekstra ordinært lov til at sove inde hos os i nat bare for hyggens skyld. Da jeg vågner for 5 gang ved at han giver mig en hånd eller et ben i hovedet, måtte jeg kapitulere og fortrække til sofaen. Så i aften kommer han retur til egen seng lol.

Albert fik noggle gode store tusser og malebog og Alma fik sin første rigtige barbie med tøj og sko til. Begge ting var meget store hits.  Og jeg må erkende at jeg også blev lidt forelsket i barbien eller i al fald i hendes hårfarve. Den er sådan brunlig-choko-rødllig og siiindsyg flot, DEN farve gade jeg godt at have!!!! Jeg kom heldigvis fra mit page flip, men at farve det, tror jeg ikke  jeg kan lade være med.

Julehygge & barbie drømme Julehygge & barbie drømme Julehygge & barbie drømme Julehygge & barbie drømme

Tjek lige den farve! Er den ikke flot???

Julehygge & barbie drømme Julehygge & barbie drømme

 

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om mit nye projekt & julegave til mig selv