Sker det her virkelig!??

Jeg er jo verdens største idiot!!!

Jeg er jo verdens største idiot!!!

I tror det er LØGN en sindsyg dag jeg har haft!!! Vi har besluttet at tage på en dejlig lille ferie på onsdag og jeg bestiller helt glad billetterne idag og så…….kigger jeg i vores pas (jeg store giga kæmpe klovn) Almas pas er UDLØBET!!! og vi skal rejse på onsdag!! Så jeg har drønet rundt med Alma som måtte hentes tidligt i vugger og så  imellem borgerservice og fotograf, for så at finde ud af at jeg har booket forkerte afgange WHAAAATTTT jeg kunne have kastet mig ud foran en bus!!!. Så jeg må køre med en møg træt Alma hjem igen fra borgerservice og have fat i fly selskabet og betale en formue for at ændre billetterne. For at Almas pas skulle blive klar, skulle jeg aflevere de rigtige billetter til borgerservice inden kl 15…klokken er på det her tidspunkt 14. Det stikker og jager i baby, da jeg får bakset Alma op i seng til en middagslur og så har jeg flyselskabet i røret i en evighed og da vi endelig når til betaling…SÅ ER MIT KORT SPÆRRET!!!!!!!! SERIØST jeg kunne græde!!! Så jeg må ligge på og i al hast få fat i min bank, da det ikke gav mening. Der er så åbenbart en limit på, hvor meget man må bruge til køb på udenlandske hjemmeside og billetterne havde overskredet den. Så fik jeg fjernet den limit og kunne starte forefra med flyselskabet.

Kl. 14.52 modtager jeg de nye billetter som jeg får sendt afsted og den mega søde Mette som hjalp mig i borgerservice fik i al hast kørt det hele igennem og kl. 15.05 ringede hun og sagde at Almas pas var klar imorgen!!

OM MY GOOOD…Jeg rystede over hele kroppen af stress, da hun ringede. Hvordan kan jeg 1. være så dum at bestille forkerte billetter!! 2. ikke tjekke vores pas først…..jeg ved simpelthen ikke hvordan jeg kan være så….ufokuseret!!!

Jeg er jo verdens største idiot!!!

8 kommentarer

 • Andrea

  Da jeg var omkring de 13-14 måske skulle jeg for første gang bestille tog billetter og jeg dobbelt tjekkede og det hele for at være sikker på jeg ikke lavede en fejl, så da dagen kom og jeg skulle afsted steg jeg glad på toget, men jeg kunne ikke finde min plads jeg havde betalt for!!!. Det viste sig så at jeg havde valgt den forkerte dato, så jeg var faktisk steget ombord med en ugyldig billet og for at det ikke skal være løgn havde jeg printet min billet på foto papir og det må man åbenbart ikke , der var jeg klar til at sætte mig ned og græde. Togkontrolleren var dog meget forstående og jeg fik lov til at køre hele vejen til min destination på min forkerte billet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Pre-baby syndrom (aka ammehjerne ) kender det 🙂 god tur

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Angelina

  Jeg bestiller aldrig mere rejser hvis jeg kan mærke bare lidt stress. Min kæreste blev ved med at minde mig om at jeg skulle booke hotel, ( et lidt dyrt er, vi er ved at spare op til ) så istedet for at trykke pay later knappen trykker jeg pay now og trækker alle pengene på min kærestes kort. Fuuck han blev sur ha ha. Heldigvis er det jo ret nemt hos agoda, så man bare trykket Cancel og får penge tilbage. Og nu du minder mig om det må jeg da lige tjekke mit pas ha ha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Lige præcis derfor jeg ikke egner mig til spontanitet. Jeg havde sat mig ned og tudet hvis jeg havde været i dine sko
  Kh. Katrine (gravid uge 32+4)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Altså det er strengt at sige men bliver så taknemmelig når jeg hører andre der kan lave sådan et stunt – så er man da ikke alene i verden med sin skøre hjerne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patricia

  Hahaha, viste min mor dette indlæg og hun synes det er meget magværdigt, at det ikke er mig der har skrevet indlægget. Ja faktisk er hun forbløffet over, at der er flere der kan være lige så distræt som jeg.
  Så sent som i dag, glemmer jeg at jeg har sat vand over til kog, med mynte og lime i. Så det ender med at fordampe og gryden er helt sort og køkkenet lugter stadig grufuld…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Jeg skal snart på udveksling, så nu må jeg lige tjekke mit pas endnu engang!!

  M – http://livogflugt.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mille

  Jeg vil ikke kalde det ufokuseret. Måske bare en anelse distræt. Welcome to my life:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sker det her virkelig!??