Pizza med en fantastisk udsigt

Ferie i Dubai med børn

Ferie i Dubai med børn

Hvis man har en god lang ferie i Dubai og har børn med, så skal man helt klart prøve en af de MANGE legepladser,, der ligger i deres parker. Eksempelvis så er der en giga legeplads og lækker park der hedder Al Barsha park. Folk løber i den, går ture og så er der de skønneste legepladser. Den her ligger tæt ved marinaen også. Vi tog dertil med ungerne en dag, hvor der var lidt overskyet. Der er ca. 24-25 grader her nu og når der er overskyet, så synes vi at det er for koldt til stranden. Om aftenen her i januar, skal man også have en ekstra trøje med. Vi mødtes med noget af Michaels familie, som bor hernede og så brugte vi heeele formiddagen med hygge og leg.

Jeg hev lige saksen frem og klippede mine spidser. Mit hår var bare vlevet så langt og jeg gik og var irriteret på det. det er meget pænere og ser sundere ud nu. Man kan se på øverste billede at spidserne har fået noget volume igen. Så snart jeg kommer hjem, så skal det farves mørkere i bunden. Jeg har fundet en skide god øko frisør, som jeg skal prøve.

Ferie i Dubai med børn Ferie i Dubai med børn

Ferie i Dubai med børn Ferie i Dubai med børn

2 kommentarer

 • Rikke

  Hej Sarah,
  Hvis du har lyst til at fortælle det, hvad er det så for en god øko frisør du har fundet?
  Er selv gravid og har ledt lidt, men ik fundet
  et sted som jeg evt ville bruge.
  God ferie og vh Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Matilde

   Hvis du bor i eller omkring Kbh, så prøv http://Www.cabello.dk, Kirtine der ejer salonen går virkelig op i øko, og bruger kun svanemærkede eller øko produkter. Hun er vandt til gravide Plus hun er sindsygt dygtig og god at snakke med:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pizza med en fantastisk udsigt