Hvilket hotel skal vi vælge?

Jeg kan næsten ikke rumme det

Jeg kan næsten ikke rumme det

At gå der på stranden i 25 grader og høj solskin og mærke sandet imellem sine tæer imens ungerne leger og min mave strutter af baby, er nok noget nær det lykkeligste man kan komme. Vi tog på en beach club, der hedder Riva igår. Man betaler ca. 200 kr per mand (børn gratis) og så får man liggestole, håndklæder og bunkevis af modeblade.  Vi var der heeele dagen. Vi spiste uartig frokost som blev serveret ned ved vandet, drak smoothies, badede og gik tur. Senere på dagen flyttede vi op til deres pools, som var opvarmede. Ungerne var næsten ikke til at slæbe hjem igen.

Alma gik kold i taxaen på vej hjem og jeg sov som en sten hele natten. Sådan 8 timer ved vandet tager altså godt på kræfterne. Idag har vi en rigtig eventyrlig dag foran os på Atlantis hotel. Jeg glæder mig til at vise jer billeder fra dagen. Albert er helt oppe og ringe efter jeg fortalte ham at vi skulle se en RIGTIG haj hehe

Jeg kan næsten ikke rumme det Jeg kan næsten ikke rumme det Jeg kan næsten ikke rumme det Jeg kan næsten ikke rumme det Jeg kan næsten ikke rumme det Jeg kan næsten ikke rumme det Jeg kan næsten ikke rumme det Jeg kan næsten ikke rumme det Jeg kan næsten ikke rumme det

8 kommentarer

 • Skønne, skønne billeder:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Vil bare lige gøre dig opmærksom på dit navn og billeder bliver brugt til fup konkurrence på Facebook. Siden “Sarah Louise” (med dine billeder) udlover makeup fra mac til 25.000kr.
  Ellers rigtig god ferie til jer alle!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Vores datter har også PDL badedragten – strammer den ikke helt vildt om hendes nakke? På vores, da den passede i størrelsen syntes jeg den var stram. Og nu sidder den som almas – mega nedringet haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mille

   Vi havde/har den også. Og den sidder også ligesådan. Som om overtrykket er for lille. Min datter er også mega nedringet når hun har den på hehehe. Km være jeg snart skulle investere i en ny, vi skal nemlig også på ferie snart

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie L

  Hvor de billeder bare emmer af kærlighed og hygge.

  – Og det billede med Albert – ord kan ikke beskrive hvor sindssygt kært det er!! Åhh <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Sarah
  Hvilke kamera har du taget billederne med ?
  de er rigtig flotte i farverne og kvalitet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasha S

  Helt fantastisk billede med dig og Albert

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Det billede hvor Albert kysser din mave

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvilket hotel skal vi vælge?