Lækker børnevenlig restaurant i Dubai & tun tartar

Det vilde luksus hotel & den glade jyde

Det vilde luksus hotel & den glade jyde

Vi har boet en uge hos et vennepar og det har bare været så hyggeligt og hjemligt. De sidste 5 dage her i Dubai, har vi tænkt os at give den fuld gas og vi endte med at vælge hotel The Ritz-Carlton. Vi har efterhånden været på en del All-inklusive-børne-venlige-turistfælde hoteller, hvilket absolut har sine fordele med børn, men med tanke på at jeg lige om lidt er tung som en hvalros og luksus ferie med børnene ligger meget fjernt ude i horisonten og livet som ammeko og træthed overtager min hverdag, så var det lidt nu eller aldrig. Jeg skal have noget at drømme mig tilbage til i de lange vågne nætter, hvor en baby suger livet ud af mig hahaha.

Jeg har aldrig prøvet The Ritz-Carlton før og jeg havde selvfølgelig lidt høje forventinger taget prisen i betragtning, men det her overgår ALLE mine forventninger!! Allerede ved check-in kunne vi tydeligt mærke at standarden var ekstrem høj. Imens vi checker ind, kommer der staff over med juice til ungerne og grøn smoothie til os voksne. Og så blev ungerne inviteret et par meter væk fra receptionen, hvor de så fik tegnegrej og kunne sidde og hygge med deres juice. Så kunne jeg lige gøre al det kedelig i fred og ro. M og jeg kunne ikke lade være med at fnise over al den lækre luksus, det er jo ikke noget vi er vandt til i den grad.

Oppe på vores værelse stod der frisk frugt klar, lidt kage og fad med dadler og nødder og så var der endda balloner til ungerne. Vi har bare 1 værelse, men det er ret stort med 2 giga senge. Badeværelset er smukt lavet i marmor med både badekar i den ene ende og brusebad i den anden ende af rummet. ALT  er nyt og high tech. De har endda sådan en smart lille skærm, hvor man tænder og slukker lys, styrer sin ac og man kan aktivere dont disturb eller clean up room skiltet. Der er så en knap uden for døren, der lyser, alt efter, hvad man har trykket på. Ja det er møg smart. Jydepigen her er sgu ret imponeret og jeg er altså ikke så nem at imponere.

Vi har en smuuuuk udsigt, det ser næsten helt uvirkeligt ud. Kjæft hvor er det bare lækkert at give sin familie sådan en lækker oplevelse. Den kan vi (og skal vi) leve på længe. Jeg glæder mig til at vise jer flere billeder fra i dag. Jeg kan se at i har det ret koldt derhjemme og jeg må indrømme at jeg ikke er misundelig. Hvis der bare liiiiiige kunne nå at blive  godt vejr til i næste uge, så ville lykken være gjort lolDet vilde luksus hotel & den glade jyde

Det vilde luksus hotel & den glade jyde

Det vilde luksus hotel & den glade jyde

Det vilde luksus hotel & den glade jyde

Det vilde luksus hotel & den glade jyde

Det vilde luksus hotel & den glade jyde Det vilde luksus hotel & den glade jyde Det vilde luksus hotel & den glade jyde Det vilde luksus hotel & den glade jyde Det vilde luksus hotel & den glade jyde Det vilde luksus hotel & den glade jyde Det vilde luksus hotel & den glade jyde Det vilde luksus hotel & den glade jyde  Det vilde luksus hotel & den glade jyde

Det vilde luksus hotel & den glade jyde

 

 

 

 

9 kommentarer

 • Karoline

  Hej Sarah. Hvor er dine sko fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vivi

  Vi overvejer at tage en uge dernede på netop det hotel (vi plejer at bo på Atlantis) men jeg tænker om man skulle prøve nyt? Du må meget gerne fortælle mere om, hvad du synes!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Det ser gude skønt ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie K

   Intet uskarpt her 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stina

   Jeg har det samme problem. Det sidste stykke tid har billederne også været uskarpe på min mobil.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rene

  Piiift, du ser altså hammer godt ud, super kækt skirt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mariam

  Hvor ser det bare såååååå lækkert ud. Hvad koster en nat og hvordan er beliggenheden ?:)

  Hvor er skoene fra? De er vildt flotte:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  For djævlen hvor sejr det piv lækkert ud… Du har sikkert nævnt den før mennhvor er din grønne skjorte fra?
  Og så er vejret altså ikke så ringe endda herhjemme. Dejligt med frost og sne til ungerne og ej at forglemme at man kan lede tanken lidt væk fra global opvarmning og klimaforandringer og om der overhovedet er en verden til vores børn om 50 år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lea

  Woow det ser lækkert ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækker børnevenlig restaurant i Dubai & tun tartar