Far & mor opdrager forskelligt

Fortryllet marokkansk aften

Fortryllet marokkansk aften

Her på The Ritz-Carlton har de jo en 6-7 restauranter, hvilket betyder at man knap behøver at bevæge sig uden for hotellets store grund. Vi prøvede en af deres meget populære marokkanske restauranter forleden som hedder Amaseena og det var ganske enkelt helt fantastisk. Da vi ankom fik vi tilbudt at få vasket hænderne i rosenvand og alt var bare så smukt og indbydende. Det var virkelig som at træde ind i et eventyr. Vi valgte den store buffet (man kan også bestille al a carte) for vi skulle prøve ALT, hvad de havde at tilbyde.

Det var nærmest en lille bitte landsby af lækker og spændende mad. Vi fik et telt at sidde under lige ved siden af den levende musik- til ungernes store fornøjelse. Så kunne de jo danse løs hehe det var faktisk ret genialt med de lave sofaer, for de små kunne gå rundt og sætte sig op som de ville. De havde en fest uden lige. Maden var fantastisk og hver gang vi kom til et nyt mad-bord, så stod der en kok klar til at fortælle om maden og smagen. Der var også en stor åben grill, hvor man så kunne vælge frisk kød og fisk på spyd.

Midt i vores mad rus, danser der en smuk mavedanserinde ind og giver et show. Alberts øjne var store som tekopper. “Moar seee det er Jasmiiiiin” (hende der fra Aladin lol) han var heeeelt forelsket i hende og da hun gik, løb han efter hende. Så fik han lige et minut, hvor han bare stod og gloede betaget på hende (engelsk forstår han jo ikke rigtig) Nu taler han om dansepigen hver aften. Han tror hun kommer frem, hver gang der bliver mørkt hahaha

Det var ikke bare god mad, men en oplevelse. M og jeg sad flere gange og snakkede om, hvor skønt og nemt det var med de små. Vi gik først derfra kl.22. Ungerne havde heldigvis fået en lur tidligere, så de var friske hele aftenen:) Den restaurant må i prøve, hvis i skal til Dubai. Man kan jo også spise der, selvom man ikke bor på hotellet:)

Fortryllet marokkansk aften Fortryllet marokkansk aften Fortryllet marokkansk aften Fortryllet marokkansk aften Fortryllet marokkansk aften Fortryllet marokkansk aften Fortryllet marokkansk aften Fortryllet marokkansk aften Fortryllet marokkansk aften Fortryllet marokkansk aften Fortryllet marokkansk aften Fortryllet marokkansk aften Fortryllet marokkansk aften Fortryllet marokkansk aften

3 kommentarer

 • Michelle

  Hej Sarah Louise. Det ser ret “tomt” ud på dine billeder – er det ikke mange mennesker på denne her tid af året?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Jeg synes ikke der var så mange i hverdagene, men i weekenderne var der mange. Det er jo umiddelbart den koldeste tid på året. Dvs. mellem 21-24 grader. Højsæson er vel september frem til slut december og så feb- maj ca. Og så kommer vi jo ret tidligt til spsining. Senere på aften var der fyldt med folk:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser sørme lækkert ud! De må have smagt fantastisk 🙂
  Håber i nyder ferien – der er super koldt herhjemme i DK!
  alexasmoments.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Far & mor opdrager forskelligt