Mor har fået ny taske!!!

For grim til det her sted

For grim til det her sted

Helt ærlig… det her orker jeg bare ikke…jeg orker ikke at stå op og se på det her fjæs pakket ind i kedeligt hår i tykke sweatrer. Det er sgu som om at jeg bare bliver grimmere af at være i danmark om vinteren. Når solen skinner, så skinner min hud, mine øjne og jeg smiler bare mere. Jeg spiser sundere. Jeg spiser meget mere frugt, grønt og let mad og BOOOM så rammer vinteren og jeg bliver grå, træt og æder en maaaasse lort…mest af kedsomhed. Man gider jo ikke gå en tur eller lave andre udendørs aktiviteter. Jeg føler ikke min krop kan ånde i al det tøj og store jakker.

Det gør mig dog lidt glad at Albert er helt oppe og ringe over at der er sne. Og jaaa jeg ved da godt at verden har større problemer end det og jaaaa alting kunne være værre, men nu vil jeg bare gerne lige hive 5 min ud og brokke mig over at være hjemme. Vi har haft en svært lækker ferie og jeg var faktisk helt ked af det imorges, da jeg skulle kysse først M farvel og så køre ungerne i bh og vugger. Mit mål må være at skabe et liv, jeg ikke vil holde ferie fra. Men så må vi nok flytte til udlandet eller i al fald bo de koldeste måneder i udlandet…eller noget. Og det bliver ikke nemt, når børnene starter i skole…hmm så må vi bare flytte til udlanet og holde ferie i dk hehe

Jeg har stadig en million billeder fra ferien, så varme ferie billeder slipper i ikke helt for endnu. Jeg tror bare jeg vil skrue op for varmen og blogge i bikini og drikke mocktails og lade som om jeg stadig er på ferie lol

 

9 kommentarer

 • Helene

  Hvor er den grå kjole fra, som du har på inde på snappen i dag? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   åh tænke tænke…kan ikke huske det, men mener jeg lavede et indlæg om den engang..hmm… skal nok skrive om den hvis jeg husker det. Kram

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Mortensen

  Vi flyttede til Spanien for lidt over 2 år siden med vores nu 4 årige søn..! Det er en beslutning som vi er rigtig glade for. Vores søn går i den bedste naturbørnehave 15.000 kvm2 med egen zoo og er ude i det gode vejr hver dag. Her er også masser af muligheder med skole, og vores søn på 4 år snakker perfekt dansk og forstår næsten al spansk og kommunikerer med andre børn på spansk. Vi startede med at bo til leje og har nu købt hus som vi er ved at renovere. Solen skinner næsten hver dag, fuglene synger og vi holder som regel sommerferie i DK i august måned. Eneste minus ved alt det her er at savnet af familie og venner derhjemme er meget svært….! Ligenu ligger vi rigtig syge, og vi skal klare det alene uden hjælpe fra farmor og mormor. Dog kommer familien så tit de kan og det er dejligt…! Vi var for 2 år siden enige om at prøve eventyret for man kan jo altid flytte hjem igen..! Livet er for kort til ikke at gå efter sine drømme og hvis man samtidig har mulighed for det og også at have meget tid med sine børn, det er det hele værd ❤️ Jeg har fulgt din blog i rigtig lang tid nu, og jeg synted at du er for sej

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Åh hvor spændende!! Jeg håber vi en dag kan gå igang med sådan et varmt eventyr også. God bedring til jer alle!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte Mortensen

   Tak

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Hej Gitte,
   det lyder fedt det i har kastet jer ud i. Tanken har bestemt strejfet mig selv.
   Er du tilfældigvis selv blogger? Så ku man jo følge 😉
   Vh Anne

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hvis muligheden var der for jer – ville jeg klart smutte til udlandet et par år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Pefor=perfekt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Der skal faeme da også være plads til at brokke sig over de små ting i livet. Sådan er detjo og alle de der blogs og opdateringer der kun emmer af alt det perfor og evigt glade mennesker er squ for kunstigt og provokerende til mig…. Og velkommen hjem

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mor har fået ny taske!!!