Morgenmad der er god for dig & dit ufødte barn

Idag er en kæmpe stor dag!!!!

Idag er en kæmpe stor dag!!!!

Jeg har glædet mig til denne dag LÆNGE!!! Det har vi alle sammen og det var også det store samtale emne ved morgenbordet. I aften skal vi nemlig til kønsscanning!!! Nu er vi jo så velsignet at vi både har en dreng og en pige, så for os er det vigtigste bare at der kommer et sundt barn ud….som sover rigtig meget og ikke har kolik hahaha. Mange spørger mig “nååå hvad håber du på at det bliver” og det er et svært spørgsmål, for jeg ved jo at jeg uanset køn, falder pladask for min lille baby. Min svigermor og Albert tror det bliver en dreng og Michael tror det bliver en pige. Ifølge den kinesiske kalender skulle det blive en pige. Men da vi var til nakkefold, så synes jeg bare jeg så noget, der lignede en lille bitte diller lol

Åh jeg kan næsten ikke holde ventetiden ud. Efter scanning tager vi ud og fejrer vores baby med en omgang god mad. Ih altså hvor jeg glæder mig. Billedet er af Alma i elevatoren på hotellet…synes bare hun ser så cute ud, så det måtte jeg lige dele med jer:)

Til jer der elsker at følge med helt tæt på, så kan i følge mig på snapchatten, hvor jeg hedder sarahlouise.dk

8 kommentarer

 • Stine

  Hej Sarah Louise. Hvor langt var du egentlig henne før du testede positivt? For kan huske du tog flere negative tests før den var positiv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  KAN.IKKE.VENTE.!!! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria S

  Fortæl snaaart!! Er ved at dø af nysgerrighed 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Fortæl så

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Venter spændt.
  Mon i skal have en cutie princess til 😉
  Hun ligner min datter, da hun var på den alder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Kom så med det køn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SB

  Uha spædende om jeg får ret

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  jo, der er godt nok høj cutie factor på det billede! Held og lykke med scanningen…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morgenmad der er god for dig & dit ufødte barn