Det kan være svært at begribe...

Kønnet på vores baby & navnet

Kønnet på vores baby & navnet

Vi har gættet og væddet de sidste 3-4 måneder om kønnet på vores ufødte barn. Vi havde en sjov oplevelse med vores søn på 3 år, der hen over middagsbordet proklamerede at han skulle have en lillebror og at han skulle hedde Arthur. Vi sad begge to og måbede og fattede slet ikke, hvor det kom fra. Han har ingen venner eller nogen i børnehaven, der hedder det og han ser heller ingenting i tv?et for tiden med en der hedder Arthur, så det er altså en smule mystisk. Det er næsten som om at universet har besluttet noget hen over vores hoveder.

Igår aftes tog vi så ind til jordemoderhuset i kbh for at få afsløret vores fremtid. Jeg er nu 15+6 dage henne og jeg har ikke haft nogen kraftig fornemmelse af, hvad jeg ventede mig. Men efter min søn sagde Arthur, så har jeg bare følt i mit hjerte at det var en dreng og ganske rigtig. Imens jeg ligger der på en helt akavet måde, som var den eneste måde min bækkenløsning tillod mig at ligge, dukker der en meget tydelig lille diller frem på skærmen. Faktisk var den lille diller, det eneste sådan rigtig tydeligt på skærmen og jeg er sikker på at jeg fornemmede en stolt far der på sidelinjen haha.

Følelsen af at få det svar, er en ret mind blowing oplevelse. Det er et definitivt svar som giver en, en meget mere håndgribelig fornemmelse af, hvad der venter i fremtiden. Så sådan var det altså. Vores tredje barn er en lille dreng…tænk engang. Glæde fylder hele ens krop og Michaels smil gik fra øre til øre. Jeg græd ikke, som jeg gjorde første gang jeg fik afsløret kønnet på Alma og Albert. Nej denne gang havde jeg bare sådan en helt rolig dejlig fornemmelse af at selvfølgelig var det en dreng. Nu skal jeg lige gå og smage lidt på den gode nyhed og så glæder jeg mig helt vildt til at få lov at møde ham.

Kønnet på vores baby & navnet

Det skal barnet hedde

Vi fejrede den lille fis med en ordentlig omgang Karma sushi. Vi sad bare og snakkede om fremtiden og hvordan det føltes at vide at vi skulle have en søn mere. Selvom vi har alle beviser, så er det nok ikke helt trængt ind på øverste endnu for mit vedkommende. Men imorges da jeg hang vasketøj op og ville ligge en af Alberts for små trøjer i kælderen, kom jeg i tanke om at den skulle Arthur da arve…og Arthur bliver hans navn. Vi blev enige om under middagen at det er en smuk historie at det er storebror, der har bestemt hans navn.

Kønnet på vores baby & navnet Kønnet på vores baby & navnet Kønnet på vores baby & navnet Kønnet på vores baby & navnet

15 kommentarer

 • Anita

  Hej Sarah

  Elsker din blog den er simpelthen fantastisk!
  Lige noget helt andet som ikke høre med under dette billede
  Jeg så forleden til middag hos, hvor jeg så du var vegetar er du det stadig?

  Mvh Anita

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Nej det var vidst bare en fase. Jeg fik en anden indstilling med alderen. Det program er 5-6 år gammelt:) Men spiser dog helst fisk og fugl.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Stort tillykke med den dejlige nyhed om endnu en skøn søn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Alma bliver omgivet af vogtere. Det er da smukt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laila

  Er lidt nysgerrig, er det men med vilje at de alle har et navn der starter med A? Og kunne du måske fortælle hvorfor? 🙂 Tillykke med det hele!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joanna

  Arthur, sikker et flot navn:) min arthur bliver 15 år lige om lidt og han er den dejligste dreng i hele verden. Tillykke med jeres lille Arthur

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jennifer

  Tillykke med jeres lille dreng. 🙂 Jeg venter mig selv en lille Arthur. Er 24+3 i dag, og herhjemme havde vi allerede bestemt os for navne inden vi overhovedet nåede at blive gravide. 🙂 Det er nogle fantastiske tider man går sig i møde! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Kjær

  Jeg kan huske et indlæg omkring bekymringen ang. det midterste barn. Lige der tror jeg at det er så fint, at I får en dreng til. Så er hun noget særligt ved at være den eneste pige med to brødre, der nok skal passe på hende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Jeg er en meget stolt mor til en Arthur! Det er et godt navn med pondus i. I øvrigt var det også vores ældste søn der bestemte det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Tillykke med den lille ny! Kan huske, at du tidligere bekymrede dig for, om det midterste barn nu ville blive “forsømt”. Det skal du slet ikke bekymre dig om. Hun får det som blommen i et æg med to brødre på hver side. Desuden tror jeg altid at du som mor vil have et helt andet forhold til din ene pige.
  du har nogle dejlige børn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Åh Sarah, du har et totalt fairytale liv! Er kun lidt jaloux 😉
  Ønsker jer alt det bedste i fremtiden. Glæder mig til det en dag er mig, der skal være mor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mie

  1000 gang tillykke søde sarah. Han bliver sikkert lig så flot som Albert.

  Plz do somEthing with your hair. Is always messy…du har virklig flot tykt hår, synes det er ærgeligt at du kaster den op hele tiden.
  Håber ikke du tager det personligt, jeg kan godt lide dig og er en fan.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   i know….orker bare ikke lol…Jeg tager mig den frihed at være messy her i graviditeten;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

   Hvordan kan man ikke tage det personligt? ELSKER dit hår og din blog Sarah 🙂 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nete

   Så fordi man er velsignet med flot hår så må man ikke kaste det tilfældigt op i en knold? 😉
   Nogen gange så er der altså også andre ting i livet end håropsætning.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det kan være svært at begribe...