Den perfekte negle løsning

Mit rejse outfit & tykke Dorit

Mit rejse outfit & tykke Dorit

Jeg havde valgt et afslappet outfit til vores flyrejse til Rom igår. Jeg tog helt optimistisk et par løse jeans på som jeg før-gravid, næsten ikke brugte, da de var lidt for store. De sad da også rigtig fint det meste af morgenen, men sandheden er jo (i al fald for mig) at min mave bliver større som dagen og aftenen skrider frem. Dvs. allerede inden vi nåede flyet, måtte første knap åbnes op og da vi spiste vores første frokost i Rom, var det så knap nr. 2 der røg op (dem der ser med på snapchat fik et meget charmerende billede hehe)

Mine sneakers er fra Giuseppe Zanotti, bukserne er fra Topshop, T-shirten er en Samsøe Samsøe, jakken er fra kouture.dk og tasken er fra Chloé

Mit rejse outfit & tykke Dorit

3 kommentarer

 • Sanne

  Åh Gud elsker den jakke. Er helt besat af den!! Må eje den. Har søgt og søgt på nettet men den er godt nok svær at opstøve. Tror måske jeg har fundet den i Norge. Men inden jeg bestiller vil jeg lige sikre mig at størrelsen er rigtig. Er det en L som du har!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • andrea

  sarah hvor meget koster tasken, skal snart til dubai

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   I Dubai er den endnu dyrere end i dk. Jo længere fra Frankrig du kommer, jo dyrere. Priser finder du på nettet og det svinger alt efter kurs. Har ikke lyst til at nævne prisen her i frygt for at blive lynchet

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den perfekte negle løsning