En taske drøm er gået i opfyldelse!!

Tilbage til virkeligheden & syge børn

Tilbage til virkeligheden & syge børn

Der er edermaneme langt fra vores luksus tur med sove længe, spise god mad og shopping i Rom til denne mandag morgen.

Vi savnede ungerne helt vildt og det gjorde det kun slemmere at svigermor sendte en sms om at de var blevet sløje. Da vi hentede dem igår, var begge unger helt snottet og med feber. Almas øjne løber. Først troede jeg hun lå og græd, men det er simpelthen forkølelse. M hoppede ind på sofaen i nat, da Albert kom feber varm og ked af det ind i soveværelset. Han lå bare og rystede og pev i mine arme, så kl 03.30 fik han panodil og 30 min senere sov han.

Jeg er helt bombet idag og her kl. 09.30 er vi stadig i nattøjet og spiser morgenmad i sofaen. Det bliver en meget slap dag idag. Vi har intet mad ud over morgenmad, så tænkte jeg ville prøve det der nemlig.com, men bringer de ud samme dag? De er simpelthen for dårlige til jeg kan tage dem med ud og handle 😞

Jeg er slet ikke færdig med at skrive om Rom, men det bliver senere, når pjevserne tager en lur??

Tilbage til virkeligheden & syge børn

Tilbage til virkeligheden & syge børn

5 kommentarer

 • Tina

  Hvis du køber Nemlig Frihed (som de har i denne måned) betaler du 50 kr. én gang for alle og så har du “gratis” levering hele februar, blot du køber for over 200 kr. Skynd dig at prøv det – jeg kan KUN anbefale det til den travle arbejdende småbørnsfamilie! Også selvom det er lidt dyrere. Men man kan jo ikke få det hele – så man må vælge hvad man vil prioritere, og jeg prioriterer altså mere tid med min dreng frem for at spare penge på indkøb 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Hold da op hvor er Alma smuk! På trods af rød næse og våde øjne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Nemlig er genialt men ret dyrt hvis man skal have leveret samme dag:) de har også gode madplaner, til inspiration eller til hele ugen. Så kan man lægge hele opskriftens ingredienser i kurven, det er SÅ let!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christel

  Håber i er kommet godt hjem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Det gør de Sarah, men du skal bestille inden kl.12 for levering i dag! Jeg er alenemor uden bil, så de kommer med mine varer hver uge og jeg er supertilfreds med det!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En taske drøm er gået i opfyldelse!!