Jeg sælger nogle af mine tasker

God sushi & om at dræbe sine mænd

God sushi & om at dræbe sine mænd

Jeg slæbte min dejlige veninde Sofie med på en rigtig tirsdags-tøseaften. Kender i det…man sidder der hen over maden og skrald griner og så går det bare op for en at man ser hinanden ALT for lidt. Hun er en af den slags veninder, der vitterlig kan få mig til at knække sammen af grin. Den der type veninde, hvor man tænker ” hold da K, hvor er det godt at ingen kan høre os” fordi vi joker på den mest upassende og rå facon og jeg elsker det. Det er ren befrielse og luft i mine åre..

Vi startede aftenen ud med at spise sushi på min elske Karma Sushi restaurant. Vi kunne knap nok få bord på en tirsdag, så det er da næsten ved at blive liiiidt for populært efter mit hoved lol

Efterfølgende og i egen trav (hvilket betød vi kom LIGE da filmen skulle starte) tog vi ind til for-premieren på den nye tv serie Black Widows. Og jeg skulle hilse og sige fra Sofie at man godt må spise 4 af de der kager, for de var jo så små….så det gælder jo egentlig kun som 1 kage.

Det var til vores store ærgelse kun 1 afsnit, der blev vist og man må edermaneme sige at den starter med et brag. Jeg ELSKER de 3 hovedpersoner som både er smukke og finurlige af karakter og jeg tror at jeg som de fleste kvinder, kan identificere mig lidt med følelsen af vrede, afmagt og hævn. Ikke dermed sagt at jeg kunne finde på at sprænge en båd i luften med 3 idiotiske mænd, som de 3 hovedpersoner i serien gør. Men på en eller anden måde, formår serien at få en til at sidde og heppe på at de slipper af sted med tredobbelt drab. Jeg troede først at den mest var en serie for kvinder, men den er i allerhøjeste grad også for mænd. Vi er herhjemme lige blevet færdig med den der The Walking dead som var M’s ønske vi skulle se, så nu er det  min tur til at vælge en serie vi skal se……og det bliver med stor sandsynlighed Black Widows.

God sushi & om at dræbe sine mænd God sushi & om at dræbe sine mænd God sushi & om at dræbe sine mænd God sushi & om at dræbe sine mænd God sushi & om at dræbe sine mænd God sushi & om at dræbe sine mænd

5 kommentarer

 • Trine

  Vi var på Karma Sushi i fredags med et vennepar og jeg skulle hilse og sige at vi fik verdens dårligste og mest uhøflige betjening af en lille fims af en tjener!!!
  Vi bad pænt om en ske til suppen men fik af vide at det kunne ikke lade sig gøre for den skulle drikkes ala Hong Kong style. Vi havde først prøvet at bytte suppen ud med en anden forret til samme pris men det kunne heller ikke lade sig gøre. Jeg kunne til nød få lov at bytte mine tun ruller ud med noget andet men han var sååååååå træt af os at han slog med hovedet og sukkede højlydt når han forlod bordet.
  Da manden min bad om en øl og spurgte hvad han kunne vælge imellem nævnte tjeneren to slags men ingen af os hørte hvad han sagde da han kiggede væk mens han sagde det så Michael bad bare tjeneren vælge en for ham. Det blev han simpelthen SÅ sur over og slog med hovedet og kiggede vredt på os….. Emmen jeg har ikke ord for den oplevelse….
  Vi har været der flere gange og har altid fået en god betjening men for vores vennepar var det første gang og de var rystede….
  Men maden er altså bare fantastisk og det kunne ikke engang en elendig betjening lave om på

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Aj hvor irriterende!!! Synes i skal skrive en mail til Karma om oplevelsen. Måske er det en ny ansat. Jeg forstår godt man ikke kan lave om i maden, hvis den er blevet lavet, men de andre ting er ikke ok. Jeg hat kun haft gode oplevelser der.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

   Maden var ikke lavet da vi ville ændre forretten og og tunrullerne. Det var da vi skulle til at bestille. Vi valgte en lækker menu hvor alt smagte fantastisk. Altså undtagen suppen som vi kendte i forvejen

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • OK, den skal jeg vist også se, kan jeg godt høre på det hele:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Orphan Black som er på netflix er virkelig også god… tjek den ud eller lad være 🙂 god dag og klap dig selv på skulderen over din fantastiske blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg sælger nogle af mine tasker