Gør jeg det rigtige?

Mundorgasmer, længsler & verdens bedste brunch

Mundorgasmer, længsler & verdens bedste brunch

Det er tragisk komisk at vi kun nåede at være hjemme i 5 dage inden ungerne blev syge. Albert var efter 7 dage klar til børnehave idag, men eftersom Alma havde feber igår, blev hun hjemme idag, men hun er ret meget i bedring.

Jeg længes efter vores ferie i Dubai og det virker næsten som en drøm at vi var afsted. En af de ting jeg husker aller bedst, var den fredags brunch vi prøvede på vores hotel (The Ritz Carlton) Man behøver ikke at bo på hotellet for at få adgang, men man kan lige ringe og booke bord, for at være sikker på at der er plads. Vi havde godt nok fået at vide at det var en rigtig god brunch, men jeg tænkte bare “jaja det er buffet, hvor vildt kan det være” men det VAR vildt!!!

Ud over at vi havde solbeskinnet udsigt over strand og palmer, så var der skøn live musik og fantastisk stemning. Man kunne vælge en ud af 3 udgaver af brunchen. Vi valgte den der ikke indeholdt fri alkohol. Jeg overdriver ikke, når jeg siger at jeg nærmest svævede igennem den her buffet af ALT, hvad jeg elsker. Der var IKKE sparet på noget. Der var alt fra smukke desserter, lækkert kød, frisk sushi, skøn kaviar og hummer og jeg kunne blive ved!! Jeg har sgu aldrig prøvet en buffet med caviar før og nope, det var ikke den billige nede fra Fakta. Det blev en smule pinligt, da jeg for 5 gang lavede de små stykker ristede brød med caviar og fyldte tallerkenen og jeg tog mig selv i at sige til kokken at denne gang var det altså til kæresten hahaha

Jeg fik også udhulet 3 hummere før jeg grådigt kastede mig over desserten. Ungerne ville bare gerne have pasta og det bestilte vi bare uden problemer. Vi var i mad himlen!!! Det eneste jeg var træt af var at vi kom kun 1 time før den stoppede. Havde jeg vidst, hvor god maden var, så havde vi været der, da de startede hehe Hvis man er i Dubai og elsker mad ligeså meget som os, så skal denne fredags brunch klart afprøves og kom nu i god tid hehe

Mundorgasmer, længsler & verdens bedste brunch Mundorgasmer, længsler & verdens bedste brunch Mundorgasmer, længsler & verdens bedste brunch

Mundorgasmer, længsler & verdens bedste brunch Mundorgasmer, længsler & verdens bedste brunch Mundorgasmer, længsler & verdens bedste brunch Mundorgasmer, længsler & verdens bedste brunchMundorgasmer, længsler & verdens bedste brunch Mundorgasmer, længsler & verdens bedste brunch Mundorgasmer, længsler & verdens bedste brunchMundorgasmer, længsler & verdens bedste brunch Mundorgasmer, længsler & verdens bedste brunch Mundorgasmer, længsler & verdens bedste brunchMundorgasmer, længsler & verdens bedste brunch

10 kommentarer

 • Camilla

  Lækker brunch!
  Resten har jeg ingen kommentarer til..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zeynep

  Chillax Jeanette.. Overdrivelse fremmer forståelsen, så hvorfor går du i spæner over hendes ordvalg?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Det er da lige præcis et ord som mundorgasme der gør at man fænges og læser videre. Kan simmelhen ikke se hvordan det kan være forkert på en blog som denne. Get over yourself….i øvrigt har jeg lige spurgt min teenager på 15, som siger det på ingen måde er en del af et teenagevocabularium. So there…..
  God weekend.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fordi man er mor til snart 3 må man ikke udtrykke sig som man vil? Hmm det må jeg lige skrive bag øret. Det var jeg nemlig ikke klar over

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Sarah jeg synes du skal bare blive ved med at være digselv. Elsker din blog og den mode du beskriver tingene. Mor til 3 betyder ikke man skal ændre på sig selv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie Birk-Møller

  Jeg er selv mor til 3 og synes at Sarahs afslappede sprogvalg gør hendes blog personlig.
  Sarah du gør det SKIDE godt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Skide er altså et klaaaaamt ord!!! Du må kunne udtrykke dig mere voksent!!!!! Tak

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Angelina

  Ser lækkert ud.. Danmark kunne lære noget af udlandet.. Synes simpelthen DK er sløve med desserter, når det gælder buffet.. DER SKAL BARE VÆRE DESSERT haha..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Ved du hvad søde Sarah Louise,kunne du dog ikke droppe det,klamme meget barnlige ord “mundorgasme” du er snart mor til 3 og der må være et ord som dækker det du vil beskrive ,bedre end det der ,”teenage” agtige ord……

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gør jeg det rigtige?