Spar 50% på lækker kvalitet til hele familien!!

Om at stole på sine fornemmelser

Om at stole på sine fornemmelser

I onsdag stod jeg i lidt af et dilemma, da lægen ville give Alma antibiotika for noget jeg vurderede ikke krævede antibiotika. Læs indlægget HER

Jeg fulgte min indre mor-stemme og lørdag var Alma rask. Hun var præcis syg i 7 dage som Albert. Hun klarede den helt uden antibiotika og jeg var så lettet da hun fredag aften var feberfri. Det var ret nervepirrende sådan at “gå imod” sin læge (som jeg iøvrigt er rigtig glad for. Den bedste læge jeg har haft)

Vi tog forbi lægen fredag for lige at få hende tjekket igen og jeg fortalte lægen at jeg IKKE havde givet Alma antibiotikaen. Jeg lovede så også at starte på den, hvis hun igen skulle få høj feber. Men jeg vidste at Albert havde været syg i 7 dage og jeg var overbevist om at hun også ville være rask på 7 dag og det var hun. Hun er kun 2 år og har aldrig været på antibiotika og jeg er meget glad for at det stadig er tilfældet. Og jeg fik hende trods alt dobbelttjekket.

Jeg forstår godt at det er meget svært for lægen at vurderer, men min fordel er at jeg kender mit barn og jeg synes altid selv at jeg har haft stærke fornemmelser med de små, men jeg stoler mere på mig selv nu end tidligere. Så vi endte med en dejlig sygdomsfri weekend????

Om at stole på sine fornemmelser

5 kommentarer

 • Camilla

  Det var det helt rigtige, du gjorde. Ingen godt at få smadret tarmfloraen på den lille uden grund! Klø på med udos choice 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  , Sarah du har gjort det rigtige, vi kan altså ikke gå ig fylde os med det stads med mindre nødvendigt!
  Maven skal bruge flere måååååneder for at immunforsvaret er oppe på normal efter en antibiotika kur, paradoksalt derfor at så mange bliver hurtigt syge igen efter en antibiotika kur. Min dreng har da også været på penicillin 2 eller 3 gange, og jeg fortryder da helt klart i dag at jeg ikke gik mere ind i stoffet, men det er også 5 år siden nu, og bare på de sidste 5 år er der altså kommet en mere skeptisk holdning til den slags, heldigvis!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne

  Feberfri, er desværre ikke ens betydende med sygdomsfri. Der kan ligge noget andet og lure.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Men taget Alberts influenza og at der har og er flue epidemi og hun trods alt er helt rask….så er der næppe noget der ligger og lure 🙂 Skulle jeg stikke hende antibiotika NU?? come on…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lullu

  Thumps up til dig, sejt gået at stole på dig selv og dine mavefornemmelse! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spar 50% på lækker kvalitet til hele familien!!