Mit hjerte blev stjålet

Mor med skjorte

Mor med skjorte

Nogle har efterspurgt mere mode på bloggen og det kan altså godt være lidt af en udfordring da jeg 1. ikke altid føler mig skide lækker 2. at jeg oftere og oftere bare tager noget på, der er behageligt uden fokus på om det nu er så moderigtig hehe Meeeen jeg lover at jeg nok skal prøve. Idag har jeg haft en skjorte på, som jeg købte i Rom. Jeg købte den i en str. større end normalt, så den kunne spændes om maven og ellers er planen at gå med den åben ud over eks. en t-shirt. Mine gravid bukser er fra H&M, gummistøvlerne er fra Nibu boots og tasken er en Chloé.

Hvis du også er vild med skjorte looket, så har jeg lavet et lille udvalg til jer med links:)

Mor med skjorte

Mor med skjorte

1.Blå/grøn     2.rød/hvid     3.sort/hvid     4. blå/orange

Mor med skjorte

 

9 kommentarer

 • Katrine Bech

  Hej Sarah Louise,

  Den jakke du har på, på det nederste billede – hvor den fra? 🙂

  Mvh Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camila

  Hej Sarah Louise. Lige en skøn historie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Jo de er sgu gode.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   Pomp de lux har præcis samme fantastiske kundeservice. Jeg havde købt en softshell dragt til prinsessen sidste forår, problemet var dog at alt fugt gik lige igennem, jeg skrev til dem og en time senere havde de sendt en ny <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Challe

  Ved du godt, at man altså også godt kan lave indlæg uden ALTID at få flettet noget med graviditet, din mave osv ind..? Vi har efterhånden fattet at du er gravid og har en stooor mave og ih og uh så ondt pga bækkenløsning…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Det synes jeg da også jeg gør. Men sagen er jo at jeg ER gravid og det afspejler sig i det meste af mit liv lige fra mad, tøj og tanker:) vidste du at der også findes blogs hvor du helt kan slippe for graviditets snak og bækkenløsning

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eva

   Challe, ved du godt, at man kan lade være med at læse blogs, hvis man ikke bryder sig om temaet?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Søren

   Bitter alligevel 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hanne S
   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit hjerte blev stjålet