Jeg troede da alle dansede den dans??

Når farfar er den bedste i verden

Når farfar er den bedste i verden

Kender i det? Jeg oooorkede bare ikke noget igår og nu er Albert også blevet syg (og har iøvrigt holdt mig vågen hele natten) Alma er heldigvis helt på toppen, så der er kun 1 barn hjemme.

Vi skulle til misdannelsesscanning igår (og den tog lidt hårdt på mig-læs mere om det på ugens graviditets dagbog HER)  så farmor var babysitter på de syge børn og så var det jo hyggeligt at invitere på aftensmad, men jeg havde simpelthen ikke energien til handle ind. M taler så med farfar, der siger at han tager aftensmad med til os og så tænkte jeg at det nok var pizza, men tror i så ikke han kommer med kilovis ((måske en overdrivelse, men der var dælme meget) af sushi fra Nori sushi!!!

OMG tror i lige jeg blev glad i låget!! Han havde åbenbart været til møde lige i nærheden. Det er utroligt, hvor glad man kan være for mad, men jeg var seriøst i hopla resten af aftenen og meget meget mæt og så slap jeg også for opvasken hehe. De laver de lækreste crispy ebi ruller og ruller med indbagte rejer i flere formater. Jeg spiste seriøst så meget at det trykkede helt om i ryggen.

Albert startede  ud med at melde fra og lå på en madras i stuen, men så kom han alligevel snigende og endte med at grovæde ligesom alle os andre hehe

Når farfar er den bedste i verden

Når farfar er den bedste i verden

Når farfar er den bedste i verden

Når farfar er den bedste i verden

6 kommentarer

 • Tine

  Oh my god, jeg dør af misundelse!! Shit, hvor ser det lækkert ud! Er det bestemte menuer eller har han bare lavet totalt lækker bland-selv sushi? Jeg vil ha’ det!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Irene

  Bliver altså nød til lige at spørge..hvad er det for nogle krystalglas du har?? De er mega fede ☺☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Jamen det var bare sådan nogle billige nogle som jeg fandt i en Netto i julen hehe

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Angela

   Håber det er ok at jeg svarer. Jeg har de samme glas, og ved at de kan fåes på bentbrandt.dk til en ret god pris. 🙂 De hedder vist hobstar glas og findes i forskellige størrelser.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Angela

   På den hjemmeside jeg nævner, kan man forresten minimum købe 12 glas af gangen. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Lyder lækkert… At have gode bedsteforældre er guld værd

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg troede da alle dansede den dans??