Hiv din egen baby ud af din krop

Enlig mor har også brug for kærlighed

Enlig mor har også brug for kærlighed

Nu har jeg jo selv prøvet at være alene med de små i et års tid og jeg synes helt ærlig at det der med kærligheden, var en gang juks. Jeg kunne lige overskue de første par dates, men når tanken om at skulle involvere mig sådan rigtig med en mand kom på banen, så kunne jeg ikke hitte ud af det…ingen er jo i virkeligheden gode nok til ens børn…føler man. Men selvfølgelig er der det og en anden mand end børnenes far, kan sagtens elske og give ens børn et dejligt liv. Det handler nok bare om at have et åbent sind og give kærligheden noget tid til at gro. Hvis nogle af jer single ladies derude har et barn eller flere børn mellem 8-14 år, så har du nu chancen for at prøve noget nyt.

Et castingfirma søger p.t. dejlige enlige mødre til et nyt tv-program, der gerne vil finde kærligheden og det er jo en perfekt mulighed for at prøve noget nyt. Måske er det netop det der skal til for at ruske lidt op i tilværelsen og begynde at gøre noget spændende og sjovt som mor. Og hvad har man at tabe!

Har man mod på at høre mere, skal man bare sende en mail til mor@strongcasting.dk. Man må gerne sende et billede af sig selv og sine børn/barn og skrive lidt om sig selv. Ellers kan man altid ringe på 53784200, til en uforpligtende snak.

6 kommentarer

 • Camilla

  Det klæder dig og du ser yngre ud…
  Det kan vi kvinder jo godt li 😉
  Jeg har lige et spørgsmål ikke lige ang dit nye hår 🙂
  Du skrev at du ikke kan få flere børn efter nr 3 pga ad kejsersnit og du igen skal have kejsersnit, kan man ikke føde naturligt når man har fået kejsersnit?
  Bare lige et spørgsmål 😉
  Nathilsen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine

   Tillader mig lige at svare.
   Som tommelfingerregel hedder det sig at efter 2x kejsersnit, skal man ved tredje barn også have ks. Det er afhensynbtil til arvæv bla.. Men der bliver selvfølgelig taget individuelle beslutninger. Det afhænger af om stændighederne for de tidligere ks.

   Men jo, du kan sagtens føde almindeligt efter ét ks. Jeg fik foretaget aks ved første barn. Har efterfølgende født et sæt tvillinger og 2 børn.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Tak for svar, Christine 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Det er altså ikke negativt. Men jeg tænkte lige “Hvad dælen laver Hilary Clinton på Sarahs blog? Haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Sarah Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Debbie

   Jeg vil også rigtig gerne have en lille guide 😀 super flot !

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hiv din egen baby ud af din krop