Den perfekte sidste dag

Om at være en lille smule ved at skide i bukserne

Om at være en lille smule ved at skide i bukserne

Jeg havde en voldsom travl dag igår, hvor jeg både skulle nå at have lavet negle og lige have farvet mit hår igen. Jeg skal nemlig lave en forside til et blad med mig og ungerne og det har jeg pænt mange nerver over. Som i ved, så er det der med at posere foran et kamera ikke noget de synes er mega interessant, så jeg er ret så nervøs over, hvordan den her dag, kommer til at gå.

Mit død frække outfit på billederne her, er mit favorit jeg-er-bare-derhjemme outfit og jeg nåede ikke ud af dragten før neglepigen kom. Det er dem fra letstalknails.dk som kommer hjem til en, der har givet mig smukke klør.

I kan følge med på snappen og se hvordan dagen går og ellers bliver i som altid opdateret på bloggen💋💋💋 (snapchat: sarahlouise.dk)

Om at være en lille smule ved at skide i bukserne Om at være en lille smule ved at skide i bukserne

15 kommentarer

 • Kamilla

  Jo – alle landets fertilitetsklinikker f.eks. fraråder STÆRKT, at man farver sit hår både under fertilitetsforløb og under graviditet – og de fraråder ellers ikke meget andet foruden selvfølgelig alkohol, stoffer og lignende, så der er nok en god grund til det…! Og det er bestemt ikke i forhold til selve “forsøget” med at blive gravid men i forhold til fosteret/barnet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Trine alt er skadeligt, men det er ikke bevist at det er skadeligt at farve sit hår imens man er gravid..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie Birk-Møller

  Det var fra min side ikke nogen løftet pegefinger omkring farvning under graviditet. Jeg synes bar dit hår så mørkere ud og ville da lige høre om du går efter en mørkere tone . Synes jo at din nye lyse så så frisk ud❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Øhh nej ikke indenfor farver og deslige angående hårfarvning f.eks

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

   Du skriver ikke decideret hårfarve bare “øko lort”…. Og jo hårfarve er gjort af skadelige kemikalier og det er dokumenteret at man kan få allergiske reaktioner pga dette så det er da en mærkelig påstand du kommer med. Men hvis en vare bærer et øko mærke er det bevist og dokumenteret at have en mindre skadelig virkning end ikke øko varer….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg må sige jeg handler med både frisører og kosmetologer, som har arbejdet med hårfarver og deslige i mange mange år… Og de har børn de fleste af dem

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

   Øhhhh jo det er det så…. Bevist at øko varer ikke er skadelige i forhold til ikke øko varer….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Er det ikke os enormt egoistisk at rende rundt og ligne lort i 9 måneder fordi man er gravid??
  Kvinder har farvet hår, brugt parfume, makeup osv i mange mange år mens de var gravide – så vidt jeg ved er ingen døde af det endnu. Og så længe Sarah får reflekser/striber kommer farven ikke i kontakt med huden!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • line

   Og hvis den gjorde, kunne vi jo også være pænt ligeglade. Hvad sarah vælger at gøre – eller ikke gøre med sit ufødte barn kommer vist ikke os ved 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Er det ikke lidt egoistisk at farve hår og få lavet negle, når man har et lille menneske i kroppen, nu er det jo ikke kun dig selv du skal tænke på

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Alt er jo relativt. Nogle ville kalde din holdning hysterisk. Jeg har bare gellak på negle og min frisør er både miljø venlig og økologisk. Så for mig synes jeg at jeg har fundet en fin middel vej(selvom det jo ikke rager dig)…. Og hvis du vidste hvad du talte om, så ville du vide at ophobning af affaldsstoffer starter fra første dag du bruger noget kemiske dit liv. At folk først starter med at være øko når de er gravide, gør ikke den store forskel. Der er 100 gange flere farvestoffer i eks. dit tøj end eksempel en miljøvenlig hår farvning… Så slap lidt af ik

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Angelina

   Nemlig. I princippet må du ikke børste tænder, hvis man skulle følge pegefingeren. Alt med måde:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie Birk-Møller

  Har du farvet det lidt mørkere ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Bare rolig Sarah 🙂 Det er sikkert en fotograf som er vant til at tage billeder af børn og så skal det nok gå 🙂 Er sikker på billedet bliver super <3 God fornøjelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den perfekte sidste dag