Lidt om kæmpe store bryster

Lidt om kæmpe store bryster

Ja her er de så…mine stoooooore “skønne” bryster fra helvede!!! Både babyer og mænd er ret så vilde med dem….MEN at være indehaver af dem og iøvrigt gravid i 6 måned er slet ikke så “picture perfect” Sagen er at når man er gravid, så bliver de bare endnu større. Ydermere så kommer ens åre helt frem og ens brystvorter bliver mørkere og større. Det er ikke flotte bryster, men store fede ko patter. Jeg er SÅ træt af dem! Når jeg sidder op, så klister de ned imod maven. Det betyder at jeg enten lige skubber blusen ind under (ikke så charmerende og kun når jeg er alene) og ellers er jeg tvunget til at tage en død irriterende bh på, som så strammer heeele dagen. Derud over er de mega ømme, hvilket er ret så usmart, da jeg dagligt rammer armen ind i eller en af ungerne rammer dem og i nat vågnede jeg sågar med spændinger i det ene bryst, så intens at jeg måtte tage smertestillende. Som om maven ikke fylder nok!! Jeg føler mine bryster snart eksploderer og drukner os alle sammen i mælk! Lige en anden ting…til jer der sidder derude i uge 24 (jeg er præcis uge 23+6), hvor højt oppe kan i mærke jeres baby? Jeg kan nemlig mærke min næsten helt oppe under brysterne??

Ja store bryster er flotte (til nogen), men jeg er bare trætte af mine og jeg overvejer helt seriøst at få mine implantater fjernet efter denne graviditet. Det er ikke noget som jeg har gennemtænkt, men tanken om ikke at have sådan nogle store balloner, der er i vejen, synes jeg er ganske tiltalende. Måske jeg kommer på andre tanker, når amningen er slut og de naturligt er skrumpet igen. Nogle af jer med erfaring på det område….altså at få fjernet implantater og var i glade efter?

16 kommentarer

 • Karina

  Jeg er også træt af mine amme bryster!! Har implantater i og er SÅ spændt på at se hvordan de bliver efter endt amning. Hvad er din erfaring på dette punkt? Mine var absolut perfekte inden jeg blev gravid. Savner at kunne gå med en normal bh! Hvad har du erfaring med af bh’er under amning? Måske har du lavet et indlæg om disse emner allerede men er ny på din blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Jeg er uge 23+2 og mærker kun baby under navlen. Dejligt at følge lidt med herinde, da jeg har undret mig lidt over, at jeg kun mærkede den så langt nede 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Linea

  Hej S
  Jeg er i uge 33 og gravid med en pige, og det er først nu jeg kan mærke hende oppe ved ribbenene. Men med min søn kan jeg huske jeg fik los i ribbenene meget tidligt 🙂 Sådan omkring uge 25. Og ja… Jeg kan love dig for at jeg er med i yver-klubben!!! Jeg er så r.. træt af dem. Mine er naturlige, og tænker at når jeg er færdig så skal de reduceres. Det er simpelthen så tungt!!! Har taget 14 kg på (so far), og jeg er sikker på at de 10 kg af dem er “slaske-taskerne” 😉 Hang in there 🙂 Yver-klubben er med dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie

  Jeg snakkede faktisk med veninder om da jeg var gravid at jeg nu havde fundet fordelen ved de små bryster jeg ellers altid havde haddet. kunne lige forestille mig hvor ekstra belastende de der mælkefyldte gravid patter og av av av ville ha været endnu mere belastende end dem jeg allerede overvejede at skære af, hvis de havde været større-

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patricia

  Hæ… Så der mig… Aldrig været gravid, normal vægt, men en barm der siger F… Det er sku drøn irriterende… der er så mange der gerne vil have større naturligd bryster… HA! De skulle bare vide…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg er også 23+6 idag og venter en pige. Jeg kan højest mærke hende lige over navlen. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Jeg er 24+1 og mærker mest min baby nede, men også nogle gange på niveau med navlen…

  Og ja, i hear you med brysterne. Jeg har normalt ikke særlig store bryster, så jeg har virkelig svært ved at forholde mig til at jeg nu har så vulgært store bryster. Det var sgu dem der i første omgang var skyld i, at jeg ikke kunne knappe skjorter og lukke jakker – ikke maven.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej du skønne quinde .

  Jeg har selv fået fjernet mine implantater efter barn nr 3 og Gud hvor er jeg glad for det! Nu havde jeg selv rimelig stort bryst i forvejen så mine er bare blevet så flotte. Ikke mere ondt i ryggen og nu kan jeg købe bh’er til “normale” priser juhuuuuuu. Jeg var ca 1 år om at tage beslutningen .. Hvis du er interesseret i at vide mere, dels hvem kirurgen er er du velkommen til at maile mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Åh hvor sjovt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg er 22+6 og mærker min pige fra navlen og ned.. Mest nede. Tror slet ikke min livmoder går så langt op endnu

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Har samme problem som dig men mine er naturlige og bruger normalt inden graviditet 70 H i bh størrelse. Så snart jeg har født skal jeg have en brystreduktion. Jeg har været træt af mine store bryster i mange år men har ville vente med at få dem ordnet til jeg var færdig med at føde børn….. Og det er jeg formentlig i morgen da vandet gik kl 7 i morges

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

   Hov… Jeg glemte at spørge om du allerede har mælk i brysterne? Det har jeg ikke… Det plejer først at løbe til 3 dage efter fødsel.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg er i uge 25+5 og min lille dreng ligger også helt oppe og giver mig blå mærker indvendigt på mine riben

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kristina

  Med min første, min datter kunne jeg ikke mærke hende højt oppe, og havde ikke problemer med at hun sparkede og det gjorde ondt i ribbenene osv, men ved min 2. graviditet med min søn, føltes det som om han lå på tværs helt oppe under brystet, også sparkede han så både ribben og bryst gjorde ondt, samt jeg kom til at lide utroligt af halsbrænd fordi det klemte deroppe… måske der er forskel på drenge og piger..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Hej S, jeg er idag 23+3 er med i kopatte klubben

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   måske fordi jeg har en kort overkrop….hmm

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *