Jeg mistede lige kontrollen

Vi gav efter for cravings & dovenskab

Vi gav efter for cravings & dovenskab

Der blev gjort de helt store overvejelser igår, da der skulle laves aftensmad. Jeg er stadig sløv med snotnæse og ondt i halsen og absolut intet overskud og M var også træt, men derfor skulle vi jo stadig have aftensmad. Jeg har længe haft lyst til M’s hjemmelavet bearnaise ÅH GUD hvor kan den mand altså lave en bearnaise der sparker R…… Jeg bliver en lille smule mere forelsket i ham, hver gang han laver den lol. Meeeen det blev ikke lige igår, men så kom han i stedet på den ret geniale ide at hente mad fra Jensens Bøfhus!! Jeg havde godt hørt om at de nu også tilbød take away, men vi havde bare ikke prøvet det endnu.

Og hold da magle hvor vi fråede!! Ungerne fik burger og nuggets og vi fik kylling og bøffer og selvfølgelig ekstra sauce. Det bliver nok ikke sidste gang vi køber det. Take away er jo en life saver i vores situation lol.

Vi gav efter for cravings & dovenskab Vi gav efter for cravings & dovenskab Vi gav efter for cravings & dovenskab

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg mistede lige kontrollen