Nyt til hjemmet & mit nye soveværelse

Når ens kæreste følger lækre damer på insta

Når ens kæreste følger lækre damer på insta

Ja…. det er så mig til venstre (som om nogen ville være tvivl haha)….og ved siden af ser i en af de piger min kæreste følger på instagram….bum bum…hmm…. Jeg forestiller mig min kæreste, der siger farvel om morgenen og så i sin pause, tjekker han lige sin instagram som bl.a. er alle disse meget pæne veludrustede stramme damer….og SÅ hvordan hans kæreste så ud, sidst han så hende….som så er det der øverste billede til venstre…hmm. Altså jeg forstår måske godt lidt at man måske trænger til noget kønnere at se på i løbet af dagen, når man kommer hjem det tykke usminket trætte leopard monster. Ikke desto mindre blev jeg en liiiiiille smule jalous. Nej ikke sådan skør og nu-skælder-jeg-ham-ud jalous, men mere sådan at jeg lige sendte billeder af pigerne til veninderne, hvorefter vi blev enige om at de jo bare var nogle duller og at jeg sagtens kunne konkurrere med dem på en god dag (en meget god dag) og de sikkert også var mega dumme hahaha. Åh altså hvor er veninder bare det bedste i verden, når man føler sig som og ligner udskidt æblegrød.

Det sjove er at den eneste grund til at jeg tjekkede ud, hvem han fulgte på instagram var at M igår lige smed en lille bemærkning om at jeg var begyndt at følge en lækker smækker fyr (jaja en lille smule drama skal der være plads til). Nu følger jeg primært kun ting om mad, mode, børn og andre kvinder, så det var måske lidt “out of the ordinary” at jeg pludselig fulgte en anden fyr og M fangede den lige med det samme. Ham jeg følger hedder Pietro boselli og må være verdens lækreste matematik lære. Da jeg taggede 8 af af mine veninder i et opslag med ham (hvor de alle er i forhold og 3 af dem er iøvrigt gravide) blev vi alle sammen enige om at vi nok godt kunne trænge til at komme lidt på skolebænken. Og bare lige så folk ikke misforstår, så er der altså ikke opstået nogle skænderier i vores lille hjem over dette, men jeg synes emnet er interessant i forhold til grænser, respekt og ens færden i den virtuelle verden.

Anyways fik jeg igår helt dårlig samvittighed over at jeg var begyndt at følge sådan en hottie (armen jeg er jo for hævled ikke blevet blind bare fordi jeg er i et forhold) men da jeg så så at M fulgte SÅ mange uber lækre damer, så var det lidt som om at den dårlige samvittighed forsvandt som dug for solen. Det er jo ikke fordi jeg er nervøs for en af dem stikker af med min mand, men sådan helt ærligt så blev jeg da lige liiiidt mere selvbevidst med tanken om at han får daglige opdateringer fra kvinder som jeg ikke er i nærheden af at kunne måle mig med fysisk og min umiddelbare tanke var at jeg skulle edermaneme igang med at træne igen og måske liiiige have rettet næsen OG have lavet et ansigtsløft inden jeg blev 40 år, når jeg var færdig med al den baby-making. Og at ville i form er jo ikke en dårlig ting, så lidt “konkurrence” er vel i virkeligheden en god ting?

Og hvordan skal man så egentlig forholde sig til det der med instagram og hvem ens kæreste følger? Kan man overhovedet tillade at blande sig? og er der forskel på at følge en lækker kendt pige kontra en lækker ukendt pige (den diskution havde Sofie og jeg nemlig idag) og der forskel på om pige eks. er naboen med kun 300 følger kontra en med 500.000 følgere (kendt eller ukendt)? Hvor går jeres grænser??

Når ens kæreste følger lækre damer på insta Når ens kæreste følger lækre damer på insta Når ens kæreste følger lækre damer på insta Når ens kæreste følger lækre damer på insta Når ens kæreste følger lækre damer på insta Når ens kæreste følger lækre damer på instaNår ens kæreste følger lækre damer på insta

Når ens kæreste følger lækre damer på insta

37 kommentarer

 • Marianne

  Og hvad er din holdning til hvis der også kommenteres på de der ‘babe-opslag’ … Jeg kan forstå at kigge. Men kommentere … der er jeg en smule mere stram. Men har man grund og kan man tillade sig det? ( der kommer i øvrigt INGEN kommentarer retur )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Det bedste er næsten baby-badekarret i baggrunden-. Så bliver det ikke mere hverdags-agtigt. Ved godt indlægget er gammelt og meget er ændret siden, men synes alligevel badekarret fortjente en kommentar

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rol Mand

  Når men klikker på billederne kan siden ikke vises , det gider vi mænd sku ikke så hopper vi videre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Så længe han kun kigger, går det nok. Hvordan mon de der damer ser ud uden alt pynten??? Ja, for de har jo aldrig en off dag med feber, snot og fedtet hår… 😉
  Sådan er mænd (og kvinder). Og dem, der siger, at de aldrig kigger efter noget pænt, er fulde af løgn.
  Jeg tror, jeg er kommet over jalousien, når min mand kigger efter damer. Jeg er pænt lige glad. Og jeg ved det… jeg har da øjne i hovedet og kan selv se, når der er en sild i farvandet. Og ganske rigtigt laver han lige et hurtigt elevatortjek… meget diskret, det må jeg sige; men jeg har altså set det.
  Jeg ved ikke, om han også følger babes på instagram; so be it.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hi hi hi – jeg vidste slet ikke, man kunne have et behov for at følge lækre damer (eller mænd) på Instagram. Jeg har altid kun brugt det til at følge madbloggere, designere, ‘kloge’ mænd og kvinder og venner og bekendte. Havde overhovedet ikke overvejet at søge på lækre mænd, men tak for tippet 😀 Og med min ‘uvidenhed’ ville jeg selvfølgelig nok undre mig lidt, hvis min kæreste fulgte lækre kvinder, men det lyder da meget uskyldigt og er vel helt okay.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte J

  Sammenligningspillede?… Nej billede!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte J

  Det sjoveste sammenligningspillede nogensinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patricia

  Hvor er du sjov! Elsker dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Du skal næsten hører Mads og monopolet fra uge 10 (det første dilemma) – der snakker de netop om Instagram. Hende der har skrevet ind, skriver nemlig ind angående hendes kærestes Instagram brug. Hun har selv lige været gravid og født få uger inden programmet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Det fede er jo bare, at du plejede at være en af de “modeller” som vi andre dødelige gerne ville ligne 🙂 og da du er meget ærlig, og tør at vise dine læsere at du faktisk ser helt normal ud under sminken, og det lækre tøj, og at du også kan ligne alle os andre på en træls dag! Så stor respekt til dig, og jeg er sikker på at de andre modeller heller ikke altid ligner “modeller”. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Hahaha! Hold nu kæft hvor jeg grinede da jeg så billedet af dig, ved siden af hende, der har glemt at tage tøj på !

  Du er fandme sej, Sara Louise! Din mængde af selvironi og humor er jeg helt sikker på en mand hellere vil komme hjem til, end en af de andre insta-filter-dukker…!

  Jeg ved i hvertfald hvad jeg ville vælge, hvis jeg var mand.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lea

  Jamen søde Sarah. Du er sgu lækker ligemeget om du har makeup på eller ej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mig

  hahaha min kæreste følger SÅ mange smukke veltrænede kvinder på insta, med store boobies og de vildeste squad numser og jeg hader det! haha jeg tror det bunder i at jeg ikke selv følger nogle ande veltrænede mænd og simpelthen ikke har lysten til det, for i mine øjne er ingen flottere end min kæreste.
  Han får nogle gange nogle stik kommentare med på vejen, men man skal jo være forstående og openminded så kunne aldrig drømme om at blive decideret sur og hysterisk over det, but i’m not loving it!
  Jeg tror det bunder lidt i at han siger jeg er den smukkeste i heeele verdenen og at min krop er perfekt – mig med en b-skål, normal størrelse røv og en smule appelsin hud på lårene, og så alligevel følger alle de perfekte madam’er med de vildeste kroppe.. det giver ikke mening i mit hovedet, men fred vær med det. Jeg giver ham bare lidt ekstra kys, så han bliver hos mig hihi 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Super opslag Sarah! Jeg kan ikke se forskellen i at kigge på damer i et M blad eller på insta? Det er jo ikke nogen han kommer til at have noget at gøre med i virkeligheden. Hvis man bliver inderligt jaloux (som du selv skriver du ikke gør), så tror jeg virkelig man har et problem med selvtilliden. Vi er mennesker, vi kigger også på andre når vi sidder på restaurant eller på stranden. Nu er den virtuelle verden noget der fylder meget i vores alles liv efterhånden, så selvfølgelig kigger vi også der?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sabrina

  Jeg undre mig over hvorfor han gør det – hvad giver det ham??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hahahaha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MetteR

  Åh kære Sarah Louise du er en af de gudesmukke kvinder, som rent faktisk også kan få mig selv til at synes jeg er smuk, fremfor at give mig totalt mindreværd… Af den grund, at du kan se så skøn ud på alle dine billeder, men du samtidig også tør også at give os den anden halvdel… Den halvdel med uglet hår, render under øjnene og tøj fra dagen før, sådan som jeg ofte selv kan relatere til i løbet af sådan en dag, specielt nu hvor jeg også er halvvejs i min første graviditet og absolut Intet overskud har og føler mig endnu mere utilstrækkeligt ved at se billeder af alle mulige smukke gravide kvinder der bare udstråler overskud og perfekthed…Men ved at se kontrasten i dine billeder, så tror jeg sku på, at jeg også kan have dage hvor jeg er oven på og med lidt makeup og noget faktisk kan være ganske glad og tilfreds med mig selv … Med det sagt, så var mottoet lidt, at selvom man ser pisse perfekt ud, så kan man også ha off dage som os andre “dødelige” kan relatere til, og det måde jo betyde, at vi modsat også kan se pisse godt ud 😉
  Jeg håber du modtager indlægget som positivt, for det er det bestemt!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Nielsen

  Vi havde selv den debat her hjemme og han slettede alle de damer fra facebook osv. Men så slog det mig en gang… Hvorfor skulle han det?

  Jeg behøver ikke hamle op med de damer, det skal jeg heller ikke. Oftes har de filter og er pothoshoppede. Min mand vil have mig, elsker mig. og jeg (med alle mine fejl og appelsinhud) er i hans øjne det smukkeste, fordi jeg har noget de IKKE har….

  Jeg er ganske enkelt bare fine mig. En udgave. Unik og det er jeg glad for!

  Også de dage hvor jeg ligner noget katten har slæbt, så er jeg god nok og det er fint nok at bare være i sin jumpsuit og have chokolade sovs pletter på den og uglet hår. Vi er mennesker. Vi er smukke. OS ALLESAMMEN <3

  Og specielt DIG Sarah Louise! Du er røv lækker BUM!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christinna

  Hold!! Du er da mindst lige så smuk som dem, nok endda smukkere. Jeg ville dø for at se ud som dig. Din mand har det bedste, det ved han også godt selv☺️ Du er på alle måder smukkere og bedre end dem❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • bea

  Jeg siger bare at det er en fu***** no-go

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Steffan Juul

  Er da ikke bange for at sige du er en af de gudesmukke kvinder som jeg følger, ikke bare på Instagram men sørme også på Facebook. Ikke kun pga. dit smukke udseende, men også fordi du har noget mellem ørene. Noget man kan forholde sig til, og have en mening om hvad enten man er enig med dig eller ej… 🙂
  Fruen er af den mening at hun intet problem ser i at jeg nyder billede af Sarah Louise på både Insta og FB…Som hun siger “Når han er sammen med mig, og han kigger på smukke kvinder, så må jeg jo også være i den kategori…!”…..Og JA!! Det er hun 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Så længe de kun kigger de kære mænd! Synes du er fantastisk og rigtig flot gravid uanset make up eller ej.
  Jeg er selv gravid kun 7 uger henne, men blev gravid via reagensglas, og fik en overstimulation efterfølgende af de hormoner. Så maven er meget øm og oppustet så ligner en gravid i 6 måned. Føler mig som en stor handicappet ballon allerede og min kæreste har det meget med at være på Facebook konstant! Og han har hans venner skjult for alle andre og for mig. Det synes jeg er vildt mærkeligt!. Samt jeg ikke må spørge ind til hvem de er, for så er man jaloux, også får jeg aldrig et svar. Facebook kan også være træls også i gode par forhold. Desværre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Det ville jeg absolut ikke blive jaloux over

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine-gammel-mor

  Ja så bliver jeg lige nød til at spørge dig Sara om du stadig mener at det er ok at din kæreste ” spiser pasta ude” engang imellem? Kan huske at du skrev et indlæg om det for længe siden da du var single. Jeg syntes du med denne holdning var en under stærk kvinde der sådan kunne dele din mand med andre bare han ikke kom hjem og underholdt med det. Har du ændrer holdning siden dig og Michael fandt sammen igen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Læs det lige igen det indlæg. Det var så vidt jeg husker mere nuanceret end som så og ja hvis man efter mange år og i enighed vil Spice tingene lidt op så fred være med det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Kathrine

  Haha, åha, præcis det samme med min kæreste – kan godt få en lidt jaloux følelse nogle gange, men tror mere det er grundet min egen – på trods af stor forbedring – halvdårlige selvtillid. Følger jo også selv, og kan lide at se film med lidt lækre mænd, men jeg sammenligner aldrig min kæreste med dem eller synes han skal leve op til noget – har jo valgt ham af en årsag og han er sgu meget dejlig som han er – så må jeg jo tro på at han har det på samme måde med mig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette lund

  Jeg elsker at du tør vise smukke såvel som mindre smukke sider af dig selv! Det gør dig meget autentisk og troværdig og på trods af dit over-middel-udseende gør det, at mange identificerer sig med dig og de op- og nedture, livet bringer. Min kæreste har på det seneste set mig fra mine (synes jeg selv) allergrimmeste sider (jeg er gravid i 18. uge, ligner lort og har opført mig ganske urimeligt) – alligevel ser han MIG – jeg tror og fornemmer, at din M gør det samme, og de lækre damer han følger betyder ikke en dyt! De er bare “til pynt”. Jeg tror, at ægte kærlighed er den der ligger bag facaden. Og jeg vil væde med, at M synes, du er lækker selv når du er grin, træt og urimelig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   ja det er i al fald det han siger hehe. Jeg tvivler slet ikke på hans kærlighed. Det handler nok bare mere om at JEG ikke føler mig mega læks hehe

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Winther

  For pokker smukke Sara. Du er gudesmuk, med eller uden “baby-bump”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chris b

  Jeg er helt ovre i den anden grøft, jeg har ikke noge problem med sådan noget, fordi det alt sammen er overflade. Vi kan jo allesammen godt lide smukke ting, og fred være med det, men jeg nægter simpelthen at lade mig skræmme eller føle pres af at skulle leve op til hvordan piger, (som jeg oftest synes de er), ser ud. Jeg savler jo også over lækre mænd, men har ingen forventning om at min kæreste skal ligne dem, fordi han er dejlig som han er og det forventer jeg også er hans holdning! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Men Sarah Louise, DU er jo hende den lækre som kæresten følger på Insta 😉 Måske du ikke føler dig vildt sexet lige pt, men mange af dine tidligere billeder, er da mindst lige så lækre som de der duller du har delt billeder af.
  Har det selv lidt stramt med at min kæreste følger en masse damer, men har efterhånden lært at styre min jaloux side, og bare tænke, “hende der, hende har han jo alligevel ikke en chance hos”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Sarah, nu er jeg jo bare en halvgammel dame, men jeg ville måske nok blive lidt jaloux hvis jeg var dig og min kæreste fulgte sådan nogle afklædte skønheder. Det er ikke helt fair at være gravid og så skulle sammenlignes med sådan nogle magre damer, men hey søde, du har noget som er meget mere værd! Dit og M’s kærlighedsbarn. Og jeg ville sgu da vælge dig – anytime. Jeg tror desværre nok at mænd har brug for en gang imellem (tit)at kigge på damer efter damer men jeg tænker at kigge, så pyt, og det er jo ikke noget han gør i det skjulte, hvis du kan se hvem han følger. Jeg er sikker på at M har det lige som mig, han ville da vælge dig ANYTIME, NO DOUBT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Kære M, nu må du lige mande dig op og give mig ret. Der findes ikke noget smukkere end en flot gravid kvinde, der gør noget ud af sig selv, sådan som dig Sarah Louise gør.
  Jeg har set så mange smukke fotos af Sarah som gravid, du burde være så stolt af hende, vild med hende og tilbede hende, det er hårdt at være gravid med 3 børn så tæt på hinanden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hahahaha, dejligt indlæg altså! Jeg har selv taget mig selv i det og har prøvet at være lidt jaloux! Jeg synes nu at det er ok, når det er kendte. Men hvorfor kan jeg heller ikke svare på. Hmm.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Du er noget af det smukkeste i Danmark!! De trunter kan bestemt ikke måle sig med dig!! Hele din personlighed giver prikken over i’et, og så må de stramme blondiner pakke sammen 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt til hjemmet & mit nye soveværelse