Den brutale sandhed

Lidt om at hvile i sig selv

Lidt om at hvile i sig selv

Jeg husker tydeligt, hvordan mit behov for at komme op på stilletten og gøre alle de ting jeg plejede at gøre, var ret stort i mine 2 forrige graviditeter. Jeg insisterede på at kunne tage lækkert tøj (også selvom det måske var ubehageligt) og høje sko på, så jeg stadig følte jeg var “mig selv” men det endte bare i at jeg havde ondt flere dage efter. NU har jeg slet ikke det samme behov. Jeg hviler meget mere i rollen som gravid og jeg føler at jeg omfavner graviditeten på en anden måde end tidligere og høje sko sker nærmest aldrig. Jeg tager meget mere hensyn til min krop og heldigvis findes der virkelig mange fede FLADE støvler og sko.

Jeg har skrantet i snart 8 dage, men idag vågnede jeg frisk og med en gigantisk ja hat på. Vi skal idag tømme vores kælderrum og rydde lidt op (mest Michael imens jeg dirigere) så mor her kom sgu da lige i RIGTIG tøj OG fik lidt makeup på. SEEEE lige mig…jeg er jo nærmest ikke til at genkende uden min leopard heldragt lol.

Jeg tror måske at jeg har vist jer dem før, men da jeg går meget i dem, så får i dem lige at se igen. Jeg kan varmt anbefale ECCO‘s nye mega fede sneakers. De hedder ECCO Intrinsic Karma sneakersDe fåes i flere farver, men jeg er vild med den orange!! Det er ren kærlighed for mine fødder og kedelige er de i al fald ikke. Som i ved, prøver jeg at investere i tøj og sko som jeg kan bruge efter jeg har født og de her sneakers kunne jeg seriøst bo i. Ungerne er også glade for deres ECCO sko og man skal ikke underkende vigtigheden af at sko skal sidde rigtig, hvis man som eks. børn har en meget aktiv dag.

Læs mere om ECCO skoene HER

Lidt om at hvile i sig selv Lidt om at hvile i sig selv Lidt om at hvile i sig selv

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den brutale sandhed