Lidt om at hvile i sig selv

Mine kommende plastik operationer & veninde kærlighed

Mine kommende plastik operationer & veninde kærlighed

I har set hende før, hende der til venstre for mig, laver grimasse for at jeg ikke skal føle mig alt for grim hahaha. Hun har mere en 1 gang været min lille engel. Typen der ALTID er der, når lortet brænder på. Hun kom forbi her i ugen, imens jeg stadig var nedlagt af virus og egentlig skulle vi mødes på cafe, men jeg orkede simpelthen ikke og tror i så ikke at dejligheden kommer hjem til mig med ALT, hvad hjertet kunne begære!! Hun er simpelthen så sød og nok også det mest organiseret menneske jeg kender ( det er iøvrigt hende der, da jeg flyttede, farve organiserede mit tøjskab) Hun havde endda taget kaffe med OG en mælkeskummer, HVIS NU vores espresso maskine var i udu. Jeg blev bare beordret ind på sofaen og så tullede hun rundt ude i køkkenet og gjorde det her klar til os. Solen skinnede ind i spisestuen, så vi slog dørene op og nød det smukke forår og ja roser havde hun sgu også med til mig!!!

Planen om at hun bare lige skulle blive et par timer gik hurtigt fløjten og efter 5 timer og stadig med følelsen af at vi havde ting vi skulle snakke om, tog hun hjem. Vi havde en god griner på over gamle billeder og hvor stramme og unge vi var og så kom vi ind på emnet plastik kirurgi. Jeg har i al fald 1 operation forude so mest af alt er en nødvendighed. Jeg fik et ret stort navlebrok efter de to første og det bliver sikkert ikke mindre efter nr. 3, så når når Arthur er stor nok til at kunne undvære mig i et par dage, så skal jeg have fixet det brok.

MEN derud over er der nogle ting jeg godt liiiige gad at have “fixet”. Jeg ved godt at den slags, er der delte meninger om, men jeg elsker at holde mig selv ved lige og hvis man har muligheden og lysten, så skal man da bare gøre det. Jeg gad godt at…..have et halvt ansigtsløft (nederste del af ansigtet. I vores familie har kvinderne både store næser og hængekinder. Fidussen er at rette op på tingene INDEN at man er blevet alt for slap, for så trækker kinderne eks. i resten af ansigtet. Det er altid bedre at få lavet lidt hen af vejen end at vente til man er 50 år og så få lavet alt, for SÅ er det, det ser unaturligt ud. Og når jeg så alligevel er under kniven, så vil jeg mega gerne have rettet min næse. Jeg er ikke helt glad for sådan som den er nu og ja jeg kunne sagten leve lykkeligt uden at gøre det, men det kan man jo egentlig uden alt, hvad man køber, der gør en lidt gladere.

Så det er lidt min 2 årige plan. 1 navlebroks operation og 1 operation med ansigtsløft og rettelse af næse. De fleste kendte holder den slags meget hemmeligt (trust me!! i ville aldrig tro hvem, der har fået hvad lavet) Men jeg tænker at det egentlig er en spændende rejse for jer at følge med i og jeg vil hellere være ærlig end at gå rundt og prøve at gemme det….hvilket bliver svært, da jeg i 3 uger efter vil ligne et trafik uheld. Ville i ikke synes at det ville være sjovt at følge med i???

Mine kommende plastik operationer & veninde kærlighed Mine kommende plastik operationer & veninde kærlighed

15 kommentarer

 • Emilia

  Jeg synes aldrig man er i tvivl om hvem der har været under kniven eller bare fået botox. Det er så nemt at spotte! Ansigt og form får et helt særligt kirurgisk look. En der ser helt forfærdelig ud er hende der Camilla Malmbjerg! Hun burde stoppe nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Jeg vil rigtig gerne følge med! Jeg vil gerne have hævet mine øjne op. Jeg ser så træt og trist ud uden at være det. Har sparet 2000 kr, koster 11.000 kr, så det er min 4 års plan. Min 40 års gave til mig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Debbie

  Seriously?? Jeg synes din næse er SÅ flot, det er virkelig den der giver dit ansigt karakter (og det lyder negativt, men er det på ingen måde).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia H.

   Hørt! Du har den fineste næse jeg ville give min højre arm for sådan en næse du har.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Navlebrok kræver en større operation og derefter følger ingen løft over 1 L mælk i 3 måneder

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Mit har også sat sig fast en del gange og en af gangene var midt på motorvejen, så jeg var ved at køre gal. Det gør fanens ondt!! Så ja den SKAL ordnes. Men det andet er mere et ønske.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Felicia Maria

   Det behøver ikke nødvendigvis være et stort indgreb. Det kommer an på hvor stort brokket er. Jeg blev opereret efter i januar efter at have født min søn i sommers, og det gik fint, og hurtigt, og jeg skulle kun være forsigtig med løft osv. i 2-3 uger efter, og havde det kun skidt de førte par dage efter 🙂 så det behøver ikke være noget særligt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine-gammel-mor

  Aprilsnar eller ej…. Jeg syntes det ville være spændende at følge med i

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Sara Louise har fået rettet næsen tidligere, men selvsamme har jeg, og jeg ønsker endnu et indgreb. Den bliver nemlig sjældent “perfekt” efter første operation 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Aprilsnar

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Aprilsnar??? Ok ku forstå hvis jeg skrev at jeg ville have forlænget mine ben eller noget skørt. Men navlebrok og rette næse og ansigtsløft er da ik så underligt. Bliver 35 til den tid.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anette

   Troede seriøst det var Aprilsnar

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Øhhh….hvorfor skulle man ikke fixe næsen eller andet hvis man er utilfreds med den/ det? Og det er da også forståeligt at få ordnet sit navlebrok
  Har du egentlig ikke fået rettet næsen tidligere Sarah? Synes ellers den er ret fin, især fra siden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasha Guldborg

  Det ville du aldrig gøre! Total aprilsnar 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om at hvile i sig selv