Nuttet lille pige & nude kjole

Vitaminpille helvede & små børn

Vitaminpille helvede & små børn

Jeg går ud fra at de fleste forældre kan være eller har været udfordret på dette emne? Alma er heldigvis alt-ædende og popper vitaminpiller som slik. Men Albert derimod har nogle mere kræsne smagsløg. Jeg har i længere tid givet dem de der vingummi vitaminer fra apoteket, men jeg er kommet på andre tanker. 1. Så står der at de skal have 2-4 stk om dagen (det er lige lovlig mange i min optik). 2. jeg går ud fra at der nok ikke ligefrem er lækre ting i opskriften på at lave det gummistads. Så de er nu kasseret.

SÅ nu er jeg hoppet over til pilleformen, som Alma gerne vil tygge, men Albert er nærmest ved at brække sig. Det skal da ikke være let!!! Så nu knuser jeg Alberts vitaminer i smoothie eller kakao shot. Fiskeolie ville jeg også gerne have i dem. Igen spiser Alma de børne fiskeolie piller jeg har købt uden problemer, men jeg kan simpelthen ikke få dem i Albert. Der er tykt flydende creme indeni pillen og noget sværere at skjule i andet end en smoothie. Og jeg orker ikke at blende smoothie HVER dag! Hvad gør i????

og så lige lidt billedspam af min lille Alma, der følte sig på toppen igår??????😍😍😍😝

Vitaminpille helvede & små børn Vitaminpille helvede & små børn Vitaminpille helvede & små børn

9 kommentarer

 • Pernille

  Ifølge diverse undersøgelser samt Christian Bitz så har børn og unge mennesker ikke behov for vitamin piller. Faktisk kan det være skadeligt at få for meget – feks af A vitamin.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne S

  Vi bruger faktisk slet ikke vitaminpiller

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvor er hun nuttet.
  Hvis hun er altædende, behøver hun vel ikke vitaminer?
  Jeg ved godt, at hun gerne vil spise sine vitaminer.
  Men jeg tænker, at det måske slet ikke er nødvendigt at de får dem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Vitaminer vil jeg gerne have hun får, bare så jeg er sikker på hun får hvad hun skal:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrin

  Du kan evt. lave en kæmpe smoothie og så fryse resten ned som is, så har du vitaminpille is som måske er lettere at få lokket med 🙂 så kan du putte både olie og vitaminer i smoothien. Håber det lykkes 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Ej, hvor er hun altså bedårende! Held og lykke med vitaminpillerne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Jeg køber fiskeolie i Matas.. Det er også vingummier, og min Albert spiser dem med velbehag. Jeg har også forsøgt maaaange varianter, men min dreng er også ret selektiv med hvad han putter i munden. Men dem her glider fint ned 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Du kan prøve at købe hørfrøolie, der er rig på omega 3 fedt syrer. Jeg putter det ovenpå min havregryn, i smoothies eller ovenpå en salat 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nuttet lille pige & nude kjole