Dobbeltdate, amning & rosé planer

Kan vi LIGE blive enige om én ting!!!?

Kan vi LIGE blive enige om én ting!!!?

Den sidste uges tid har jeg virkelig ikke fået meget sammenhængende søvn. Min kære lille baby som er 28 fulde uger på fredag, er aktiv i sådan en grad at han vækker mig mindst 3-4 gange HVER nat!! Jeg ligger i den sødeste søvn og vågner ved smerter, når han losser mig en med fulde hammer. Jeg bliver pisse forskrækket og min puls flyver op i niveau. Og nu er det at jeg rigtig gerne vil blive enige med jer om at dette stopper lige om lidt, når han bliver så stor at han ikke kan slå og sparke igennem på samme måde pga. pladsmangel.???? (Please skriv ja)

Albert og Alma var ikke så voldsomme som den her spradebasse. Selvfølgelig kunne jeg blive vækket i ny og næ, men sleeeeet ikke på den her måde. Måske er det fordi mit skind er så meget slapperede og jeg har navlebrok….

Kan vi LIGE blive enige om én ting!!!?

12 kommentarer

 • Lisa

  Beklager men under begge mine graviditeter vågnede pigerne samme tid om natten inde i maven som de også gjorde da de blev født

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hvor er din flotte dragt fra, den ser vildt behagelig og rigtig lækker ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder da som noget af en omgang!
  Jeg tror vi mænd både er heldige, og går glip af meget, ved ikke at kunne have oplevelsen..
  Og så fra mit synspunkt, så er jeg nødt til at sige, at der altså ikke findes meget der er smukkere, end en gravid kvinde! Og det kan godt være det er en kliché, men I damer får altså bare en helt anden udstråling!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Mogensen

  Hej Sarah
  Bor dig og M egentlig sammen nu, eller har I stadig hver jeres lejlighed? 🙂
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du godt ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rosa

  Jeg er i uge 37 og jeg synes stadig jeg mærker ham meget, det er bare ikke så pludselige spark, men mere som rullen hen over maven. Jeg bliver holdt vågen af hans hikke om natten.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine-gammel-mor

  Mht de natlige opvågninger så bare vent til han kommer ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Nå ja men det har jeg jo prøvet før. Men at vågne med spark er uvant

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ester

  Hvor er din fine jogging dragt fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Min den første sparkede også altid om natten og nej det stoppede ikke før fødsel desværre. Jeg håber din lille bebos gør for det er jo ikke særlig sjovt med al det sparkeri

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • My

  Hej Sarah

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dobbeltdate, amning & rosé planer