Barnet der kan sove over alt!

Tab dig med kaffe & min vægt nu

Tab dig med kaffe & min vægt nu

Nu er der godt nok stadig en 10 uger til før jeg overhovedet skal føde og derefter går der nok også en rum tid, før jeg får overskudet til at træne, men derfor kan man jeg godt forberede sig på at bygge sin krop op igen. Efter jeg fødte de 2 første blev jeg bare tynd (ikke at jeg klager) MEN denne gang vil jeg gerne bygge mig stærk. Jeg vil selvfølgelig gerne både være slank og stærk.

Jeg vejer nu 73 kg og min ideal vægt er 57 kg. Eftersom baby kun vejer lidt over 1 kg og moderkage osv. heller ikke vejer så meget og med 10 uger endnu, så kommer jeg nok ikke uden om at der skal arbejdes lidt på sagen. Jeg har mindst taget 16 kg på nu og rammer uden tvivl de 20 kg. Og det synes jeg er helt normalt og ok. Jeg synes også at det er HELT OK at man så kan få en kaffe, der virker slankende!! Jep den ligger allerede klar i skabet og neeeej jeg drikker den ikke nu, men når den her bøf er ude, så bliver den kaffe da klart at foretrække kontra alm. kaffe.

Den hedder Skinny Coffee Club og er en original og unik blanding af naturlige ingredienser, der er bevist at virke som en hurtig slankekur, der fremskynder dit stofskifte, appetitnedsætter samt efterlader dig med ren og strålende hud. Skinny Coffee Club er økologisk kaffe, som giver dig en effektiv slankekur. Den er 10 gange så effektiv som traditionel detox te og virker også selvom man ikke motionere. Nu har jeg jo tænkt mig at motionere også, så det giver vel bare det hele et ekstra boost. Nu da jeg alligevel drikker kaffe  og næppe kommer  til at drikke mindre med et spædbarn, der holder mig oppe om natten, så er det her jo næsten en drømme løsning.

Man kan også gå mere drastisk til værks og kombinere sin kaffe kur med slankepiller og en detox kur. Det ved jeg endnu ikke om jeg vil, det kommer an på mine resultater i starten. Jeg håber på at jeg kan nøjes med slanke kaffen, sund mad og masser af motion og styrketræning.

I kan læse meget  mere om kaffen HER

Billeder af mig sidste sommer:)

 Tab dig med kaffe & min vægt nu Tab dig med kaffe & min vægt nu

Tab dig med kaffe & min vægt nu

19 kommentarer

 • maria

  ok hjælp!! er der nogen der HAR prøvet om kaffen virker? Jeg er så klar på det What´s not to like? Kaffe mums et par kilo af JAAAA tak. Men åh gider bare ikke endnu en ting der ikke giver noget. Ja ved det er med træning og go kost der sker resultater tror mig jeg kamp træner og spiser godt af gode sunde ting og nyder livet og de mindre sunde ting med måde og velbehag, og jeg vil bare loige sååååå gerne af med de sidste par cm om fødemaven….. det er nu 4 år der sidst var en bebs derinde så nu skal den sku væk ;o) Virker folkens eller hva ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asi

  Fedt med den kaffe! Det skal helt sikkert prøves! Jeg ammer, og har erfaret, at når jeg drikker kaffe, så er babyerne(ammer tvillinger) sgu mere urolige og vil ikke sove efter der er gået de der 20-24 timer fra jeg har drukket. Har prøvet /testet det hver gang, så det blir kun en kop om dagen altså !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej. Hvor er dine bukser på det sidste billede fra?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hej Sarah

  Har du planer om at tage hul på kaffen umiddelbart efter din baby er kommet til verden? Jeg spørger fordi jeg synes det lyder så smart, men ammer min lille dreng og kan ikke lige gennemskue om det er en god kombi med kaffen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Kaffe tror jeg godt man kan drikke…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

   Jeg tænkte mere i forhold til de andre ting som er deri, som skulle fremme et vægttab 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Angelina

   Det tror også, at man kan.. hvis man anbefaler selv rygere til at amme, virker kaffe harmløst.. Jeg skal ha den kaffe nu!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

   Det skal jeg sgu også så 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Hvor er dine smukke guld kaffekrus fra?
  De er så fine 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hej Sarah. Skal man bruge en kaffe maskine eller det lige som insta kaffe eller hvordan? 🙂 synes ikke det fremgår i beskrivelsen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Man skal bruge en det samme som til alm. kaffepulver…du ved sådan en hvor man lige hælder varmt vand og så presser et filter ned over eller i en kaffe maskine eller sådan en the holder kan også bruges:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

   Arh okay, tak for svar 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hvor er de sort hvide bukser fra på de sidste billeder?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  En slankepille? Må jeg spørge hvad for en slankepille du tænker på?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Hejsa

   Tryk på linket til slankepiller:) så kan du se deres varianter:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • En slankende kaffe simpelthen? Vil det sige jeg kan få hurtigere resultater OG drikke massevis af kaffe? jeg er da SÅ klar! Den må jeg have købt, for synes jo ikke der sker så meget på vægt siden, selvom jeg runder fitness centret minimum 2 gange ugentligt!
  Takker for tippet!
  Og tillad mig at komplimentere billederne fra sidste sommer! Du var (og er) sgu da lidt af en lækkermås!
  Nå, der skal købes kaffe! Fortsat god dag til dig og dine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Husk at træning kun er 10% af dit vægttab og resten afgøres af din kost:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det var da værd at kigge på, og så lærte jeg også noget nyt i dag! Mange tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barnet der kan sove over alt!