Optur oven på nedtur

Min grå kjole & prinsesse hår

Min grå kjole & prinsesse hår

JEP der er blevet skruet HELT op for prinsesse håret idag. Det er nogle gamle extensions, jeg lige fandt, så dem skulle jeg lige lege lidt med. Jeg har netop bestilt nogle nye idag, som jeg glæder mig til at vise jer. Det er jo for nice og går lige i mit dulle hjerte at jeg sådan bare kan veksle mellem det kort e og lange:) Nå men nu til det indlægget egentlig handler om, nemlig min lange grå kjole med slids. Jeg eeelsker den!! Og min mave elsker den!!! og så er den perfekt til efter-fødsel også. Jeg bruger den med hvide sneakers til p.t. hvis vejret er GODT og ellers hygger jeg rundt i den herhjemme, da er dejlig behagelig at have på. Og så koster den kun 150 kr!!!!! Min kjole er en str. medium og jeg bruger normalt small. Så er du gravid så køb en eller to størrelser større alt efter hvor stor en mama du er blevet. Jeg tror jeg kan bruge den her mindst 6 uger endnu og måske helt til jeg skal føde, da der er meget stræk i:)

Find den HER

Min grå kjole & prinsesse hår Min grå kjole & prinsesse hår

15 kommentarer

 • Katrine

  Er den meget lang? 🙂 er kun 167 så har ofte problemer med de bliver for lange. Den er bare så fin altså

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Hmm altså jeg er 1,73, så kan du måske selv vurdere:) Man kunne evt lige sy den op

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kaya

  Kan man prøve den i en butik ?? Eller nogen der ved hvor man kan det ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Nej det er jo en nelly…men altså den koster kun 149 kr og du kan jo returnere den:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Debbie

  SHIT hvor er du smuk altså! Det er jo helt urimeligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Har selv kjolen og kan godt forstå, du også er glad for den 🙂
  Min datter er hjemme i dag, og så lige billederne af dig, og pegede på det øverste, ej mor, sådan en stor dukke , ønsker jeg mig.
  Såååå hun mener altså ,du ligner en dukke. Smiler 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mega-lækker kjole at tøffe rundt i, der er ikke noget der klemmer nogen steder… 😉
  hvis nu jeg også kunne tænke mig extensions så jeg kunne lege hair on, hair off – hvor kan man så finde nogle kvalitets-extensions som kan tåle krøl-crep og -glat…?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Jeg skrive ret indlæg om det så snart jeg får det nye hår. Vil lige prøve det nye i inden jeg anbefaler det:) Det gamle er godt nok fra samme sted (altså det jeg har i nu) men det er lææænge siden jeg købte det. Og kan du ikke vente, så fandt jeg det jeg får i næste uge her: https://chloes.dk/?gclid=CO_XgZPKi8wCFecucgoda5ELng

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvilken størrelse har din kjole? Bare til sammenligning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Hvad størrelse har du taget kjolen i? Det er jo ikke en preggo kjole, så jeg synes det er svært at vurdere! 😉 jeg er selv gravid nemlig og synes den er super fin, jeg er normalt en small/medium.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvor er din smukke læbestift fra? :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Hejsa Jamen det er faktisk bare min foundation jeg har på læberne og så en mørkere oven på fra chanel:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Optur oven på nedtur