Børn med røntgensyn & det med at have pseudo tvillinger

Nye naturlige negle

Nye naturlige negle

Det er nooooget tid siden, jeg har orket at gøre noget ved kløerne, men den anden dag tænkte jeg at der skulle ske noget. Jeg var LIGE ved at få lavet helt gule negle, men endte med en helt naturlig farve. Jeg fik dem også filet korte. De var ellers blevet lidt lange, men jeg synes de var i vejen og så knækkede en… Nope lange negle er ikke en match med mit liv lige nu. Og var det ikke fordi at Letstalknails kom hjem til en, så havde jeg ikke fået dem lavet. Jeg elsker at jeg bare kan være hjemme i mit nattøj og alligevel få fixet neglene. Havde der været nogen, der tog ud og lavede vipper, så ville jeg også få lavet det hehe

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børn med røntgensyn & det med at have pseudo tvillinger