Se hvad jeg har fået

Lidt om Hulk-patter & det med at gå glip af ting

Lidt om Hulk-patter & det med at gå glip af ting

Hulk-patter er nu et nyt ord herhjemme. Hulk-patter er det man får, når man er 30 uger henne i sin graviditet og ens bryster gør sig klar til at fodre et lille menneske. De vokser og vokser, de klør og er ømme og så er årene trådt helt frem, så man kan se dem helt i Rusland. Det er bare ikke skide kønt med grønne streger, der løber ned over ens brystkasse. De minder mest af alt om de bryster Hulks kone ville have haft (hvis hun altså fandtes) Det er bare en af de mange glæder ved graviditet.

En anden “glæde” er også at se ens veninder lave en masse sjove ting og man kan bare ikke være med. Selvom jeg ikke ville bytte min lille kommende baby med noget som helst, så kan jeg godt en gang imellem føle at livet går min næse forbi, når jeg sidder herhjemme som en strandet hval. Min søde veninde Mascha Vang var igår i Helsinki til til et blogger award show, som jeg faktisk også var nomineret i, men jeg takkede nej, da jeg ikke regnede med at jeg orkede at flyve og stavre rundt til sådan et arrangement højgravid og det var det helt rigtige valg. Ikke desto mindre så fulgte jeg med i hendes snap og drømte mig lidt væk i musik, awards og lyserød champagne. Hun vandt og TILLYKKE for pokker da- seje dygtige tøs!!! Øv hvor havde det været en sjov tur, hvis vi kunne havde været afsted sammen. Men sådan er det og der kommer masser af sjove ting efter graviditet og nyfødt baby også.

En ting jeg har lært er at værdsætte det korte øjeblik graviditeten egentlig vare og de få måneder man har en baby i. Dette bliver sandsynligvis min sidste gang af begge oplevelser, så det skal nydes!!!

Lidt om Hulk-patter & det med at gå glip af ting

14 kommentarer

 • Karina

  Hej Sarah Louise,
  Den her hører slet under denne tråd, men har et spørgsmål til dig. Hvordan så dine bryster ud efter første graviditet? Jeg har forgæves søgt info på nettet om silikone bryster efter en graviditet. Håber du har lyst til at besvare mit spørgsmål 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Hejsa jamen tyngdekraften forsvinder jo ikke fordi man har fået lavet bryster. Så helt naturligt blev mine brysterne blødere og mere naturlige at se på efter de var vokset og skrumpet igen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luise

  Hvad bruger du til at ligge den flotte sorte streg under dit øje ville SÅ gerne ku lave den så flot som dig det gør bare ens øjne så flotte. har prøvet med en blyant men det så slet ikke sådan ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Bruger bare blyant og nogle gange en sort øjeskygge ovenpå for at stregen er blødere❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Luise

   okay jeg må prøve igen og øve mig – tak for svar <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Det kan godt være Mascha vandt prisen, meeeen: You’re simply the best!
  Jeg er endnu ikke stødt på en blog som din. Keep it up

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Her må jeg give Bettina ret, jeg synes du er den bedste blogger i DK. Maschas blog er god, men din er uden tvivl min yndlings blog 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine-gammel-mor

  Jeg nyder overhovedet ikke denne spædbarnetid. Dt er SÅ mega hårdt med ingen eller afbrudt søvn og to små andre børn at tage sig. Her tæller vi ned til de første svære måneder er overstået…. Siger det bare

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Jeg har planlagt et barn der er ligeså nem som alma

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Aj tusind tak for tippet Helle, fuck jeg ka sgu genkende en del af det, specielt gråd nummer 5 vedr det at bøvse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

   Var så lidt .. Har aldrig selv haft mulighed for at teste om det er korrekt, men genkender også lydene.
   Men det lyder så rigtigt og logisk at det næsten umuligt at tro andet, end at babyer selvfølgelig også et “sprog” der dækker deres basale behov

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg har selv været gravid 3 gange. Og set tilbage har jeg ikke nydt mine graviditeter nok. Mest fordi den lille bare SÅ gerne måtte melde sin ankomst.
  Når du skriver om dine bryster ( ting jeg helt havde glemt) men hvordan kan man glemme de kløende bryster

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Kom til at tænke på dig da jeg så Go’Morgen danmark på TV2 imorges.. Så du hende der fortalte om en baby’s 4-6 forskellige slags gråd og hvad de betyder? Tænkte at det kunne have interesse .. Har hørt om det for maaange år siden på Oprah, at en australsk kvinde har knækket koden for hvad en baby i alderen 0-3 mdr. Forskellige måder at græde på betyder .. Og det er ALLE baby’er uanset nationalitet. Kan desværre ikke huske hvad damen fra indslaget idag hed .. Men helt klart værd at lære sin nyfødtes gråd at kende

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se hvad jeg har fået