Må man godt være lidt stolt?

De fineste nye ting til baby & ungerne

De fineste nye ting til baby & ungerneNu er der ikke længe til før jeg spytter mit tredje barn ud (det lyder så nemt) og jeg har virkelig forsøgt at begrænse mig i forhold til, hvad vi EGENTLIG har behov for til vores lille kommende baby…. og nej det bliver ikke nemmere tredje gang at styre sin shoppe lyst haha

Ny bidering, strik futter, aktivitets tæppe med pingu, håndklæde og meget mere, ligger nu klar. Åh altså jeg bliver helt varm om hjertet og våd i øjnene, når jeg ser på de små futter. Jeg fandt også det sødeste bamse elefant hoved/trofæ til Alberts værelse (find det HER) og så kunne jeg simpelthen ikke styre mig, da jeg så at de (LirumLarumLeg.dk tjek deres side ud den er ret fantastisk!!) havde mosekurve/lift i kurveflet med matchende madras og tæppe OG en lille kopi magen til. Hvor sødt er det lige!!! Den kunne jeg da ikke leve uden. Alma blev helt vild i varmen, da hun så at hun fik en til hendes dukke og at mor også havde en til hendes kommende lillebror. Jeg kan lige se os alle sammen ude i have til sommer med Arthur i sin søde kurv. Jeg fandt den HER 

De fineste nye ting til baby & ungerne De fineste nye ting til baby & ungerne De fineste nye ting til baby & ungerne De fineste nye ting til baby & ungerne De fineste nye ting til baby & ungerne

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Må man godt være lidt stolt?