Naturlig fødsel & kolik

Om at være kendt & have kendte venner

Når man er SÅ kendt som jeg er, så har man jo også mange kendte venner. Altså lige børn leger jo bare bedst! Så igår kom Adele forbi en lille tur- i ved måske hvem hun er ( selvom hun ikke er ligeså kendt som mig) og nyheden om vores lille onsdags party spredte sig hurtigt og i næste nu var både Kim K, Elsa, Angelina Jolie også i huset. Chris kiggede forbi med havregryns aften snack. Nikita og Amalie blev jeg nød til at lukke ind, nu de ligesom stod uden for døren og plagede (det var også synd at holde dem uden for) Medina blev ved at insistere på at det var hendes fest og Caroline Flemming havde her time of her life!!

Puha en fest!!! Jeg er helt træt idag!!!

13 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Naturlig fødsel & kolik