Så skal der dælme grilles!!

Endelig kan maven slippes løs

Endelig kan maven slippes løs

Endelig er der sådan rigtig varmt nok til at jeg kan trække i de lange kjoler. Jeg kan simpelthen ikke holde ud at have bukser på, der strammer om maven og selvom jeg har en del bukser med gravid elastik i, så er min mave bare så stor nu at selv de strammer. Min læderjakke er en gammel sag, tasken er en Chloé, skoene er fra Giuseppe Zanotti og kjolen kan du læse mere om HER

Endelig kan maven slippes løs Endelig kan maven slippes løs

12 kommentarer

 • Camilla

  Sorry, men spruttede af grin over Olivias kommentar! Det kan da ved gud kun være en joke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bella

  Du er en SMUK gravid Sarah Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  OMG….men tror egentlig ikke Olivia Levi, eller hvad navnet er, har et problem med hvordan Sarah ser ud…mon ikke hendes problemet er noget helt andet og meget større. Men heldigvis e det ikke Sarahs eller vor andres problem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hvis Olivia synes at SL er møg grim og ucharmerende som gravid, så er jeg virkelig glad for at hun ikke mødte mig, mens jeg var gravid.. Jeg kunne ikke engang ha mine klipklapper på til sidst pga så meget vand i kroppen..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  ahmen, bliver nogle gange målløs over de kommentarer folk kan komme med. Det var da det mærkeligste at skrive

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia Levi

  Kære SL!
  Har altid elsket at følge med, men hold kæft hvor er du blevet ucharmerende og møg grim gravid 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise
   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Stærkt svaret

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sine

   Undskyld- men hvad f…. er det lige for en kommentar at komme med??

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sine

   Tænk at du finder dig i det, SL!! Phew:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michala

   Skræmmende at et voksent menneske skriver så uforskammet og respektløst til andre. Jeg krummer tæer. Opfør dig ordentligt.
   Sarah louise du er skøn og en smuk kvinde

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine

   Holy moly en kommentar !!!
   Så skulle hun da se mig, jeg er i uge 29 og puha det er allerede hårdt, at finde tøj at være pæn i. Alt strammer og jeg er ikke længere kun tyk på maven, men også arme, lår, hofter “ryg” og hals/hage. Sarah Louise bær det simpelthen så smukt og har stadig overskud til flot hår og make-up OG to ret små børn, hun stadig skal have overskud til. Hun er top-lækker gravid.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så skal der dælme grilles!!