Endelig kan maven slippes løs

Når læsere skælder ud & om at have det lækkert

Når læsere skælder ud & om at have det lækkert

Så fik vi endelig de nye havemøbler samlet. Vores have er lavet om til et grill slaraffenland med hoppeborg, rutschebane, Marshmellow station og spisekrog. Og når det bliver for varmt i haven, så tuller vi bare de 20 meter ned på stranden som er privat og får lidt frisk luft.

Sidste år opstod der en vældig debat her på bloggen, fordi jeg skrev vi havde egen strand. Det var ikke alle enige i. Så inden folk farer i flint igen, så vil jeg lige understrege at stranden ER privat af den årsag at man slet ikke kan komme ned på den uden man skal over privat grund og iøvrigt ligger stranden under 1 meter fra husenes haver. Dvs. man går ud af sin have og bum, så står man på stranden. Vi bor så i 2 række fra vandet, men vi er 4 huse, der deler adgang (låge med kode igennem et af husenes små stier) til det samme stykke strand.😊 Jeg ved ikke, hvorfor folk blev så sure, da jeg skrev det med privat strand sidst, men det er det altså og det er meget meget dejligt!

Vi har slet ikke lyst til at forlade vores hjem, da vi har alt man kunne ønske sig. Dejlig have, skov på den ene side og strand på den anden. Jeg kan blive sådan helt høj af lykke, når jeg vågner til solskin og havudsigt hver morgen!!! Ej nu skal jeg nok stoppe med at blære mig 🙈🙈 hehe jeg har bare glædet mig som et lille barn til at sommeren skulle komme og vi kunne få godt gavn af vores natur.

Igår havde vi vores vennepar på besøg til grill og vin og jaaaa jeg drak en 2-3 glas vin UDEN alkohol og et lille bitte glas champagne MED alkohol og det champagne smagte fantastisk iskoldt, der i den varme sol. Jeg drak den langsomt, så holdt den jo længere. Og ja alle overlevede og jeg blev hverken påvirket eller dårlig af det glas pange, så lad nu være med at skælde mig ud??🙏

og drengene var sgu i vandet!! Og det er altså stadig ret så koldt, så jeg var en smule imponeret! Sofie, jeg og ungerne hyggede bare lige i sandet imens.  Vi venter lige med badning indtil vandet bliver liiiiiidt varmere😝 Vi har haft den dejligste forlænget weekend, men meeeeget travl med både fødselsdage, middage ude og middage hjemme og mit stakkels korpus er SÅ medtaget om aftenen at jeg knap kan gå🙈 Men nydes- det skal det!!!!!

Når læsere skælder ud & om at have det lækkertNår læsere skælder ud & om at have det lækkertNår læsere skælder ud & om at have det lækkertNår læsere skælder ud & om at have det lækkertNår læsere skælder ud & om at have det lækkertNår læsere skælder ud & om at have det lækkert

Når læsere skælder ud & om at have det lækkert Når læsere skælder ud & om at have det lækkert Når læsere skælder ud & om at have det lækkert

 

28 kommentarer

 • Christine

  Lækkert med lounge møbler til haven.
  Vi er enormt glade for vores – det er vores 2. Stue i de næste mange måneder. Vi bruger faktisk sofa sektionen endnu mere end vores alt for dyrt købte havebord med stole til.

  Hvilken opbevaringslæsning har i købt til hynder? Vi er 2 rokker store hyndebokse – tror næsten ikke de fås større

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Hej Sarah.
  Er først lige begyndt at følge din blog – så du har nok fået det her spørgsmål før , men hvor er det skønne sted henne i har hus? Det lyder fantastisk! Sikkert Nordsjælland?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Hej Sarah

  Ha..ha…det er altså simpelthen så sjov læsning, tænk at nogen har så ondt i røven af, at I har en privat strand – de er jo nærmest i stand til at komme joskende ind igennem jeres private have bare for at komme ned til den private strand. Jeg kom sådan til at tænke på: “hvilken kaffe byder du uventede gæster…”
  Skønnede billeder du altid har Sarah og jeg håber I nyder jeres have, udsigt, strand og liv i det hele taget. Og tak for en dejlig blog. Held og lykke med de sidste uger i din graviditet, du er så flot gravid. Glæder mig til at følger jeres lille nye vidunder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Kære Sarah
  Tak for skøn blog – hvor køber du den alkoholfrie hvidvin og hvordan er den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tina

  Hej Sarah. Et spørgsmål der ikke relaterer sig til private strande 😉 Hvordan er den alkoholfri hvidvin fra fotoet? Jeg er selv gravid, og de (alkoholfri) vine jeg har forsøgt mig med, smager rædselsfuldt! De hvide smager af rævep** og de røde af Ribena-saft! Kan den du har fanget et billede af noget, de andre ikke kan? Vh Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Altså… Det smager jo ikke fantalastisk men med lidt god vilje, kan man næsten tro det er rigtig vin

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Har I prøvet alkoholfributik.dk? Jeg ved at de går op i det, så jeg går ud fra at det er af en vis kvalitet – men har dog ikke smagt selv..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henni

  Chok – troede det var “bonderøven”, du stod sammen med på det første billede. Michael ligner ham helt vildt, på det billede :):)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Jeg elsker simpelhen at følge med, selvom du/I nok levet lidt mere “luksus” end mig og min familie , har I aligevel de samme dagligdags “problemer” som alle andre. Du er tilmed også skide sjov, og det er fantastisk at du vil dele så meget på din blog. Synes det er fedt med dyre biler, tasker, sko osv, for hvem fanden behøver at være den rigeste på kirkegården engang

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  http://naturstyrelsen.dk/naturoplevelser/regler-i-naturen/hvor-maa-jeg-faerdes/faerdsel-paa-stranden/

  Så skulle den hvis være afdebatetet..
  Summer op:
  – alle må færdes på private og offentlige strande. Alle.
  – vil man slå sig ned og bade på en privat strand har alle også lov til det, hvis der er 50 m til nærmeste bebyggelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • SS

   Der er jo kun 2 meter til nærmeste bebyggelse hos Sarah, så der må man altså ikke bare vade ind og bade og sole sig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Ja præcis!!! TAK OG man må heller ikke gå ind i andres haver og her kan man kun nå stranden via husenes haver!!!! Man kan ikke komme uden om. Så skal man svømme ind fra Sverige lol

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

   Du kan jo seriøst lave en diskussion ud af alt. Naturstyrelsen et rimelig klar i spyttet omkring hvad det gælder for strande i dk. Om det område i befinder jer i falder ind under en af de få undtagelser eller ej ved jeg ikke en fis om og er også ligeglad. Det var et oplysende link jeg mente kunne informere om hvordan det generelt forholder sig mht offentlige/private strande. Så behøvede folk ikke sidder her og diskutere frem og tilbage. Men det er åbenbart noget man skal drømme længe efter for tiden – at folk ikke farer op, går i forsvarsposition og vil diskutere, ligegyldigt hvad der bliver bragt på banen.
   Fortsat god ferie

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Åh Gud jeg bliver så træt! HER er det ikke en mulighed for du skal vade igennem en privat have for overhovedet at kunne komme ind til stranden og DET må man ikke!!!!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Typisk uvidende folk! Selvom andre kan eller ikke kan kan komme på stranden, så kan man godt eje noget strand.
  Mine forældre ejer strand udfor deres hus og har dermed ret til at bede folk forlade stedet. (Bemærk, de har RET til det)

  Undrer mig at det kan diskuteres 🙂

  God lækker søndag derude.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chris B

  Jeg er så misundelig, jeg drømmer så meget om at bo ved vandet! Det er skønt at høre du sætter så meget pris på det, for det er da også fantastisk at mærke havbrisen og høre bølgeskvulp. ENJOY!

  Chris B

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Steffan Juul

  Tilgiv mig mit bramfrie sprog, men….BLÆR DIG. Hvem vill man være som menneske, hvis man ikke kan glæde sig over andres lykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Sarah, din fantastiske smuksak, hvor er jeres flotte glas fra?
  Du ser vidunderlig ud og jeg er fan af dit væsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hvor er din smukke kjole fra? Er selv højgravid og sukker efter lange fine kjoler

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Det er desværre en jeg købte på en ferie❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Øv øv. Mange tak for svar og gode preggo vibes herfra 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Nu bliver jeg også nødt til at skrive til alle dem der er ih og åh så kloge at det er meget almindeligt at nogle sommerhus områder, især hvor der er ejerforeninger, har private områder på standen. Dvs de kan sætte skilt op hvor der står at stranden er privat og at man ikke må tage ophold. Så jo stranden kan godt være privat! Utroligt at du skal forsvare dig selv med så ligegyldig en ting.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Det er helt iorden at blære sig, og sætte pris på livet og de ting man har opnået

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikkehs

  ELSKER at høre en gravid kvinde stille sig op, og ikke være bange for at lave lidt “ulovligheder” i forhold til hvad der pludselig er forbudt fordi man er gravid.
  Jeg er selv gravid med 3 uger til termin, og nyder min tilværelse 200%, netop fordi jeg ikke er bange for at bruge samme shampoo, spise lidt fisk eller for den sags skyld nuppe et halvt glas vin til en festlig lejlighed! Glad mor = glad baby.
  Kæmpe hyldest til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia

  Jeg elsker at du “blærer” dig, og viser at du værdsætter dit helt fantastiske liv! Sådan en indstilling burde alle have, istedet for at gå og være misundelige og brokke sig. Du virker som et fantastisk menneske!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Du er dælme også en heldig kartoffel;)
  Efter i tidernes morgen at have læst om din barndom synes jeg det er så skønt at høre hvordan du har omvendt dit liv til det du har nu. Både succes og den skønneste familie ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Ja tror også det er derfor at jeg værdsætter det ekstra meget

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endelig kan maven slippes løs