Hjælp mig med at redde Tannia!!!

Beige kjole

Beige kjole

Jeg havde sådan glædet mig til at vise jer denne her kjole (indrømmet…der sker ikke sååå meget i mit liv for tiden lol) men nu kan jeg kun finde den i sort, så jeg går ud fra at den er udsolgt. MEN jeg fandt en anden, der minder om den og ellers så har de mange smukke beige/nude farvet kjoler HER 

Jeg køber altid mine kjoler i stretch materiale og 1 eller 2 numre større end jeg normalt bruger.

 

4 kommentarer

 • Michelle

  Var der et link til den kjole du har på på billedet? Evt. I sort. Den er bare så flot 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hvilken størrelse har du købt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Knud Freitag.

  Til en af Danmarks gæve piger Sarah Louise jeg håber det går så godt for dig som det nu kan håber du holder modet oppe jeg tror vi er mange der syntes godt om din ligefremme ærlighed og du ser stadig godt ud holder dig pæn og passer dine 2.96 børn jeg håber det går dig godt og der er nogen familie der hjælper dig. og så syntes jeg hvis det tæller du skal lade dine to børn følges så meget som mugligt det vil være nemre for dig at finde ud af hvad hvis en af dem ikke har det optimalt (måske Mobning) i en eller anden grad som vi nok alle får og må lære at injurier somme tider misundelse over alt det må vi alle lære at leve med også du og mig selv selv om jeg er 76 år så er det heldigt der er noget at missunde os for. god nat og god dag.og så tror jeg rødt vil være godt til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjælp mig med at redde Tannia!!!