Farvel til bloggen som i kender den

Lidt om glædestårer & dejlige veninder

Lidt om glædestårer & dejlige veninder

Fredag eftermiddag lå jeg på sofaen og regnede med at min weekend kun stod på et besøg fra min veninde+mand og min guddatter om lørdagen, men pludselig begynder M at tale om at vi jo også havde en brunch aftale med hans far og mor lørdag formiddag. Det blev jeg ret så irriteret over, for jeg må jo ikke rende på cafe før efter uge 34. Men M blev ved at insistere og jeg kunne slet ikke fatte at han ikke kunne forstå at det ville jeg ikke. Til sidst indrømmer han så at det rent faktisk var fordi at han og min to dejlige veninder Heidi og Sofie havde arrangeret en surprice babyshower!!!

Jeg blev så glad at jeg begyndte at tude og så tuede jeg videre, fordi at jeg jo stadig ikke med god samvittighed kunne tage afsted. Det endte med de aflyste og så blev det bare til at Heidi stadig kom her med familien samt en anden veninde også var kommet helt fra Jylland.

Lørdag troede jeg så bare at det var mine 2 veninder, der ville kigge forbi. Jeg havde hverken taget makeup på og havde stadig vådt hår, da de kommer og så begynder de som små mus at pynte op. Jeg blev ved at sige at det behøvede de ikke. Og inden jeg fik set mig om, så var der en hel flok meget insisterende veninder i vores hjem med lagkagen(som jo var bestilt allerede) pynt, boller og meget mere. Så selv om den egentlig var blevet aflyst, så dukkede de bare op herhjemme. Babyshower skulle jeg fanme have!!!!🙈😂😂??????

Der var nogle af pigerne som havde nået at lave andre aftaler, hvilket man jo godt forstår. Men vi endte alligevel med at være en 8-9 stykker som kom dryssende i løbet af dagen. Nogle havde meldt ud fra starten af at de ikke kunne den dag og dertil havde pigerne lavet små søde videoer med hilsener. Og ja…. Jeg vrælede som en stukket gris (det siger vi i Jylland) igennem hele videoen og hver gang en ny gæst dukkede op i entréen. Jeg hostede (still do) som en skør, snotter og skranter og alligevel havde jeg bare den BEDSTE dag FULD af kærlighed og vanvittig lækker kage!!! Jeg er såååå taknemmelig for at have SÅ gode og omsorgsfulde veninder og min søde kæreste som stak af med ungerne, så vi rigtig kunne tøsehygge!! Jeg følte mig elsket fra top til tå og som verdens heldigste pige??

Lidt om glædestårer & dejlige veninderLidt om glædestårer & dejlige veninder Lidt om glædestårer & dejlige veninder

Lidt om glædestårer & dejlige veninder

Lidt om glædestårer & dejlige veninder

 

 

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farvel til bloggen som i kender den