GRATIS tøjopbevaring hos Gobox

Om at stå sammen & drømme sammen

Om at stå sammen & drømme sammen

I spørger ofte ind til, hvad M laver til hverdag. Han har i maaange år været aktie dealer, men er for nyligt blevet selvstændig. Det er lidt nervepirrende at vi nu begge to er selvstændige, men samtidig er det også voldsomt spænende og vi er begge to meget eventyrlystne og vi vil ikke sidde som 70 årige og føle at vi ingen chancer tog. Hvad han præcis laver, holder vi for os selv. M har ikke den store interesse generelt i at være en del af bloggen og det respekterer jeg selvfølgelig. En gang imellem vil han dog godt stille op til et billede for at gøre momse her glad, men ellers holder han helst sit liv uden for medier og blog, så vidt som muligt.😊

På trods af at vi egentlig har rigeligt at se til, så er dette en fælles beslutning og en fælles rejse. Hvem ved hvad fremtiden bringer. Uanset så støtter jeg op om hans projekt og livet er sgu bare så meget mere interessant, når man ikke ved, hvor man er om 5 år😍????

Om at stå sammen & drømme sammen

12 kommentarer

 • Camilla

  Sejt! Det er så sundt at være selvstændig og så modigt, når i har små børn.
  Skide fedt og godt gået Sarah Louise og M.

  Og til alle andre – der er ingen barsel som selvstændig…bare inden nogle får sure opstød :-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • RH

   Hvad mener du med der ikke er barsel til selvstændige? 🙂 Det prioriterer man da selv om man vil have eller ej 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophia

  Hvorfor i alverden skulle der så være mulighed for at sende en kommentar/spørgsmål? Er dog klar over der er grænser!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • -

  Er i egentligt flyttet sammen igen ? Jeg synes slet ikke der har været et blogindlæg eller lignede om det :p

  Men hvad end det er, som han laver, så krydser jeg fingre for at det må gå ham godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

   Folk er godt nok nysgerrige. Måske skulle man overveje at hvis det ikke kommer på bloggen, så er det måske fordi det ikke raver os læsere. Spørger i også fremmede på gaden om så personlige spørgsmål?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

   Nu deler fremmede på gaden ikke ud til højre og venstre af sit privatliv, så måske man skulle overveje, at hvis man gør det, så afføder det også interesse og spørgsmål?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

   Men hvis noget ikke bliver delt, så har man vel hjerne til at regne ud at det er privat. Og bare fordi en person er kendt, så giver det ikke folk ret til at snage. Men sådan er vi nok bare opdraget forskelligt. Ville man spørge Sarah Louise om den slags, hvis man mødte hende på gaden? Nej for det ville være over grænsen. Bare fordi man gemmer sig bag en computer, så skal man stadig lige styre sit snageri. Vi ejer altså ikke kendte eller bloggere og vi har absolut ikke ret til at få noget som helst at vide ud over, hvad de selv vælger at dele. Interesse er fint, men snageri og personlige spørgsmål man ikke ville turde stille ansigt til ansigt er usmageligt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Diana P

   Heidi slap lige af det var bare et spørgsmål om hvad manden arbejde med.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

   Ville bloggere selv stoppe vildt fremmede på gaden og fortælle løs om sit privatliv, kunne man vende den om og spørge? Læserne bliver inviteret ind langt over, hvad man kunne forvente sig, ‘hvis man mødte hende på gaden’ og SL deler selv lystigt af intime emner og kalder bl.a. sine læsere for sin ‘online giga mødregruppe’, så hun er jo selv med til at skabe relationen og illusionen af at være inviteret helt med indenfor. Helt naturligt at det afføder nysgerrighed og spørgsmål – sådan ville det jo også være, hvis man var i en reel mødregruppe, hvis man tog det eksempel. Og SL lader fint til selv at kunne trække grænsen uden at tage det ilde op, men hun har også selv valgt at eksponere sig og tage følgerne deraf, så du behøver nok ikke at skælde ud på hendes vegne.
   Jeg kunne i øvrigt aldrig finde på at sige til folk, og slet ikke nogen jeg ikke kender, at det har ‘man vel hjerne til at regne ud’. Men sådan er vi nok bare opdraget forskelligt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sophia

   Heidi det er rigtigt, men er der noget galt i, at man spørger om de bor sammen igen? Det er der intet ondt i, ment fra min side… Så må Sarah sige, hvis det ikke kommer os ved, også skal vi selvfølgelig nok lade være med at spørge. Det er rent respekt og helt fair.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • lea

  Selvstændig som hvad?? Er jo mega nysgerrig nu hehe.
  Jeg har slet ikke nerver til den slags…. Selvom jeg altid har haft en drøm om at være selvstændig. Det tiltaler mig så meget. Har mange ideer til forretning. Tænker ofte når en forretning lukler hvorfor de ikke gjorde sådan og sådan. Desuden er man nødt til efterhånden at matche netpriserne ellers kommer man ingen vejne. Min far var selvstændig i mange år, men så også hvor hårdt det sled på ham til sidst.
  Desværre ejer jeg ikke kongens mønt til opstart.
  Mangler virkelig modet efter jeg så min far blev slidt ned. Det var dog også en anden tid dengang.
  Smukt billede i øvrigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Hvad han laver vil vi gerne holde for os selv. Som m siger, så er det mig der blogger og ikke ham

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GRATIS tøjopbevaring hos Gobox