Om at stå sammen & drømme sammen

Min kæreste gør noget mærkeligt

Min kæreste gør noget mærkeligt

Så troede man lige at man kendte sin kæreste! Jeg trisser tilfældigvis forbi ham, da han står på badeværelset og sætter hår og så synes jeg at jeg ser ham spytte i sine hænder. Jeg tænker at jeg må have set forkert. Næste dag går der så projekt spion i den. Jeg måtte simpelthen få opklaret om jeg havde set syner. Og ja det er utroligt, hvad man kan finde interessant, når man ikke må forlade sit hjem i 2 uger🙈🙈

og ganske rigtig så står han først og sætter hår og imens han står og vasker hænder, så afleverer han en stor spytklat i håndfladerne og vasker videre på sine voks beklædte hænder WTF!!!

HAHAHA i Got you!!! Hvorfor pokker spytter du på dig selv!??? Får jeg næsten råbt til ham og han glor helt uforstående på mig og siger roligt at det er da helt normalt og at man gør det fordi så slipper voksen på ens hænder nemmere end hvis man kun bruger sæbe. 😳 Det har jeg alligevel aldrig hørt eller set før, men nu sætter jeg jo heller ikke håret med voks! Er min mand skør eller foregår dette spytteri også ude i det ganske land med jeres mænd????

13 kommentarer

 • carina

  Så har jeg lige sat håret og er på vej til live musik og holde fadbamser… Har sat mit hår med voks… Hmmmm OG da jeg skulle vaske hænder…. GRINER … Ja så røg spytklatten sgu lige ned før sæben…. Havde jo læst indlægget her i formmidags…. OG DET VIRKER SGU…. Så hils lige M og sig tak for tippet og god weekend til dig og din skønne familie :O))))) <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mel

  Nej det gør min kærester ikke. Yjaiks. Han skal bare tage sæbe på hænderne INDEN vandet, da voks er hydrofob (vandafvisende) og sæbe er hydrofil. Så på med sæbe og voksen kan komme af?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Han skal bare tage sæbe på hænderne før han vasker dem, så kommer det nemlig også bedre af.
  Hilsen en forhenværende frisør☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Belinda

  Aldrig set min mand gøre det og han nægter på det kraftigste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Min kæreste gør det ikke, men jeg har nu heller aldrig hørt den før 😀
  Man lærer noget nyt hver dag. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lea

  Min kæreste har ingen hår så aner det ikke. Men hold op en mærkelig ting hahahaha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søs

  Det tror jeg sgu ikke min mand gør

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • trine

  Ej, hvor skægt. Har aldrig hørt om det før.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille E

  Min kæreste har intet hår så aner det ikke men må lige kommentere på at I er et røv lækkert par 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Den er ikke ny. Både min far, kæreste og bror gør det 😉 Kender mange som gør det. Men synes det meget mærkeligt og klamt at man gør det 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hahaha nej den er også ny for mig

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at stå sammen & drømme sammen