Virkelighedsramt mor-dulle med mørke læber

Jeg tror at lægen tager fejl

Jeg tror at lægen tager fejl

Jeg lå i 30 min og betragtede og mærkede på min mave her til morgen. Om morgenen har han god plads at boltre sig på og jeg kan nemt mærke og se hoved og numse og ben. Det skal lige siges at jeg er meget glad for den søde læge som vi er tilknyttet på hospitalet, men til min store begejstring så kan jeg med nogenlunde ro i kroppen konstatere at vores baby i al fald IKKE er under gennemsnittet i længde!

Som jeg prøver at vise på billedet, så ligger han med hovedet helt nede ved/i bæknet. Jeg kan endda se en lille bule, der hvor hovedet er og hans numse ligger helt ude til venstre og når han sparker, når hans fod helt over på den anden side af maven i højre side, hvor jeg holder med fingerspidsen. Og når jeg måler, så er det mindst 48 cm!!! Så KAN det selvfølgelig godt være at han er vildt tynd meeeen mon ikke han er mindst gennemsnitlig i vægt??

Selvom jeg jo hverken er læge eller jordemoder, så er jeg nu overbevist om at han er en god sund størrelse og ikke langt under gennemsnittet som vores sidste scanning viste

Da Albert vågner, kommer han ind og kryber op til mig i sengen. Han ligger hånden på min mave og jeg viser ham billeder af nyfødte. Det gør jeg nogle gange for at forberede dem på, hvad der venter og de synes at det er enormt spændende. Og ved 4 billede siger han at Arthur kommer ud idag 😳😳Han sagde også at vi skulle have en dreng, så vi bliver helt nervøse, når han kommer med et varsel hehe. Vi må satse på han tager fejl!! Jeg er kun 34+2 ca. så det er lige tidligt nok.

 

8 kommentarer

 • Liv

  Samme her, blev scannet til at veje 3400 gram og vejede 4500 gram da han blev født 2 dage efter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hej Sarah.
  Måske dette kan berolige dig lidt, men min erfaring er ikke så god med vægt scanningerne. Min yngste fra august blev under hele graviditeten scannet til at veje lidt under gennemsnit, dog blev han, to dage før fødsel scannet til at veje 3770 gram – men ud kom der altså en på 4250 gram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lea

  Jeg tror lille arthur bliver derinde i 2 uger endnu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vic

  Når du måler??? Hvordan kan man lige selv måle??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Annette

   mon ikke hun mener symfyse mål, det kan man godt selv måle med et målebånd

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Hej piger jeg hat bare holdt målebånd fra hans hoved til numse i udstrakt må og derefter fra sammen sted på numsen til der hvor han sparkede. Det er selvfølgelig ikke nøjagtig, men han lå helt tydeligt og det var nemt at måle

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Krydser fingre for at Baby Arthur bliver inde i hulen lidt endnu ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Virkelighedsramt mor-dulle med mørke læber