Jeg tror at lægen tager fejl

Ingen regler om sommeren- hvis det smager godt

Ingen regler om sommeren- hvis det smager godt

Jeg var simpelthen lige en tur i Matas igår! Det var helt underligt at være ude bland mennesker igen!! Og da jeg kom hjem var M og ungerne i fuld sving med at fylde badebassin op.

Vi havde dagen forinden lovet at vi skulle smage noget som JEG synes er mega lækkert (ja og en smule klamt også) Nemlig kakao med trefarvet is som man spiser fra en kop med en ske og jeg kan godt fortælle jer at de små OG store var i himlen. Dertil serverede jeg jordbær og sukker.

Man kan blive sådan helt ramt af en lykkerus (eller også var det al den sukker…. Eller hormoner😂😂) når man sidder der og hygger med sin helt egen familie i sin egen have og lyden af grinende små mirakler (jeg er jo deres mor og alle mødre synes deres børn er mirakler)  der fræser nøgen rundt og pjasker med vand.

Et vennepar og deres søn kiggede forbi med pizza og så kom der også luft i hoppeborgen. Vi var udenfor i 6 timer!! Og hold da magle hvor er det skønt at jeg igen må lave lidt.

Var det nogen af jer, der så det fantastiske program om graviditet og fosterets udvikling og morens indvirkning på DR2 igår?? Det var 3 programmer lige i rap og det var virkelig spændende!! Ellers så se om i kan finde det.

Ingen regler om sommeren- hvis det smager godt

Ingen regler om sommeren- hvis det smager godt

Ingen regler om sommeren- hvis det smager godtIngen regler om sommeren- hvis det smager godt

8 kommentarer

 • Anne-Mette Kristensen

  Ingen regler om sommeren i forhold til is – den regel efterlever vi også 🙂 🙂 Prøv vaniljeis/trefarvet is med popcorn i.. Det er MEGA lækkert 🙂 Sikke nogle dejlige, glade og trygge unger I har-pøj pøj med lillebror <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Kakao med vanille is og flødeskum på toppen, er det ikke standard på cafeér i hele landet eller er det kun her vi er så klamme? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Sommer er bare det bedste i verden..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Kakao med vaniljeis – oh yes. Det fik vi tit i fritteren når nogen havde fødselsdag. Det blev kaldt en kaloriebombe (wondering why?)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hos os er det vanilje is med kakao og flødeskum på toppen, det fik jeg altid hos min mormor og det smager himmelsk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana Sophie

  Åh, trefarvet is i kakao – det smager så godt! Noget jeg dog altid fik da jeg var lille, var grøn eller rød sodavand med vaniljeis i. Jeg ved ikke, om det er fordi min familie er fra Sønderjylland, men ingen andre jeg kender, har smagt det. Det er en skam, selv om jeg godt kan høre, at det lyder som en mærkelig kombination 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tine

   Vi fandt på at gøre det til min børnefødselsdag engang, det med sodavand og vanilleis. I starten var det nice, men vi fik vist rørt for meget rundt i det, for til sidst var det virkeligt ulækker softice.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Solskin og badebassin i haven er bare det bedste:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg tror at lægen tager fejl