Ingen regler om sommeren- hvis det smager godt

Bedste valg af barnevogn & autostol

Bedste valg af barnevogn & autostol

Jubiii ENDELIG har jeg valgt, hvilken barnevogn OG autostol OG klapvogn vi skal have til vores lille Arthur!! Jeg er seriøst brugt ALT for længe tid på at finde det rette. Den første barnevogn vi havde, fik vi af svigermekanikken og efter Alma blev den overdraget til min guddatter. Men så sagde en af mine gode veninder som også har 3 børn at jeg da skulle have sådan en Priam fra Cybex som de havde og så begyndte hun ellers at fortælle om fordelen og jeg var bare SOLGT.

Ikke nok med at den er død flot og sinsdsyg nem at køre rundt med, så er der nærmest ikke det, den ikke kan. Jeg fik lige lov at køre rundt med hendes og den var så nem og lækker. Vi har bestilt både barnevognsdelen, klapvognsdelen, autostolen og køreposen i deres flotte grå farve.

Der er kun 1 stel, men alle 3 dele kan man sætte på stellet. Noget af det magiske ved deres autostol er at den nemt kan tages ud og ind af bilen og lige klikkes på stellet. Autostolen kan også justeres, så hvis man eks. lige skal handle eller køre rundt i en times tid, så kan den ligges mere fladt ned, så man behøver ikke at tage baby ud af autostolen og vække den, man tager bare stolen ud og klikker på stellet. Det er SÅ smart. Jeg skal jo også hente de store i børnehaven og så er det sgu bare ret så nice at jeg bare kan klikke hele autostolen ud så nemt og tage Arthur med. Og skal man på længere ture, så hiver man jo bare barnevogns eller klapvogs delen frem. Jeg synes egentlig godt at man kunne nøjes med autostol og så klapvognsdelen, for klapvognsdelen kan ligges helt ned og kan også bruges til spædbørn. Meeeeen M ville gerne have barnevognsdelen også, så nu har vi 3-i-1 udgaven. Den kan justeres i alle ender og kanter og nok noget af det aller bedste, jeg har kunne finde. Jeg glæder mig næsten pinligt meget til vi får den hjem!! Tjek videoen ud nederst, hvor du kan se alle de dejlige ting Priam cybex kan. Tjek deres hjemmeside ud HER.

M er voldsomt overtroisk, så han har allerede sagt at jeg ikke må få den ind i huset før Arthur er født lol….eiiii jeg synes altså det er fjollet!

Bedste valg af barnevogn & autostolBedste valg af barnevogn & autostol

6 kommentarer

 • RM

  Hellow <3

  Hvorfor kan jeg ikke finde prisen på 3 in 1 på den sorte og guld farvede? Nogen der kender til priserne? Og kan man få dem i 2017 udgave?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Whatch out! Autostol-politiet kommer helt sikkert efter dig.

  Men fed vogn. Det er jo mega typebestemt og enormt individuelt hvad man ønsker og vælger. Jeg tror bestemt ikke du vil være ked af at have barnevognsdelen. Han vil ligge mere beskyttet i sin lille kassen end i klapvognen.

  Til vores treer valgte vi også at gå stærkt udenom en som monstrum af barnevogn, vi har den gamle alm hjemme til lur. Men tur og rundt foregår i bumbleride indie. Her havde jeg også barnevognsdelen på. Fortrød ikke ét sekund. Jeg elskede når jeg gik tur med mødregruppen at jeg kunne have min kaffe i hånden OG køre vognen samtidig. Ikke mindst kunne jeg vende på en 5kr. Der halsede de andre bagefter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Hvordan er liggemålet ?? – syntes at mange af de smarte kombi vogne havde rigtig små liggemål i barnevogne dele dengang jeg kiggede.

  Havde en skole veninde der fødte 2 uger før mig der købte en kombivogn (som vi selv havde overvejet stærkt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Den er fed. Men ved ikke lige hvor vild jeg er med klapvogndelen. Altså selvom om den kan ligges ned bliver den ikke hel flad. Hvis I forstår

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda Haslund

  Den har jeg til min søn (også alle dele).. Det er SÅ nemt, og så er den jo overdrevet flot1
  Den bliver I glade for 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Den har vi også bestilt (termin 5/7 med en lille dreng) og den er så død pæn altså! Havde forinden kigget på både baby jogger city elite, stork, bugaboo osv., men der var hele tiden noget vi måtte gå på kompromis med- indtil vi fandt den her der kan det hele! Vi har dog kun købt autostol og barnevognsdel, så må vi spare sammen til klapvognsdelen når han er kommet ud 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ingen regler om sommeren- hvis det smager godt