Bedste valg af barnevogn & autostol

Mit måske nok mest ucharmerende billede

Mit måske nok mest ucharmerende billede

Det ER næsten ikke til at begribe at ens krop kan se sådan her ud og så bare (næsten) blive helt normal igen. Selvom dette er vores tredje barn, så måber jeg stadig over kvindekroppen og hvor meget den kan holde til. Da jeg sad ved spisbordet i morges og forsøgte at holde ind over, for ikke at spilde min havregrød, så kunne jeg pludselig mærke stolets sæde imod den nederste del af maven!! SÅ ved man bare at man er ved at være klar til at babyen kommer. Jeg føler mig simpelthen så grande og jeg KAN IKKE sidde med benene samlet mere…eller jo, hvis jeg sidder tilbagelænet i en sofa med puder i lænden, så kan jeg samle dem siddende. Jeg måtte lige tage et billede af det ret så ucharmerende syn…. så kan andre højgravide sidde og klukke med over at de ikke er de eneste i verden, der føler sig som kæmpe store flodheste:)

(bonus info) ja jeg har 3 huller i navlen.Lavede dem selv på efterskole og stak forkert første gang….og så laver man jo bare et nyt….Det var sgu tider!

Mit måske nok mest ucharmerende billede

10 kommentarer

 • Christine

  Husk nu at du SKAL ligge mave til en dag hvor ungerne kan dekorere mavsen. Det er hamrende skægt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Nøj hvor sjovt du skriver det!! Har tænkt på at gøre det længe!! Skal bare lige orke det lol

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Debbie

  Hahaha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg troede at det var din boobie!

  😀 Mon ikke snart lille A kommer?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hahaaha. Troede først det var dit bryst du flashede.

  Det er så utroligt hvad kroppen kan, og at du hurtigt er smuk slank igen.

  ( jeg lavede også selv mit hul i navlen og også på veninder)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Tihi…mega charmerende…!

  Du har da trusser på, ikke?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Haha Sarah!! Troede at det var din babs ved første øjekast! 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Det er jo decideret imponerende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AnneMette

  Hahaha.. Det er simpelhen go underholdning 😀 men selvom din mave kan røre stolesædet, er du stadig det smukkeste gravide menneske 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bedste valg af barnevogn & autostol