Sommerhatte & røde læber

Musthave til din kommende baby// SleepCarrier

Musthave til din kommende baby// SleepCarrierSe lige engang, hvad mor her har fået hjem til sin lille kommende dreng! En SleepCarrier!! Det er en 4-i-1 musthave for kommende mødre.

Den er i så lækker og stærk kvalitet og kan bruges til mange forskellige ting. Først og fremmest så har den ret robuste sider, som beskytter babyen, så man kan have babyen til at sove ved siden af sig i sengen uden bekymringer. Den kan også nemt lige sættes i barnevognen og tages op. Den dur til de første 6 måneder vil jeg sige. Den kan også ligges i vuggen lidt ligesom en babynest, men her kan du så bare løfte hele nesten op, hvis baby stadig sover og i skal på tur og så lige ned i barnevognen. Det handler jo om at gøre det med at have en baby, så nemt som overhovedet muligt. Men derud over så følger der også en sele med, så du kan sætte den fast foran dig (eller farmand) og så gå hvorhen du vil. Det er ligesom en bæresele bare bedre, for barnet ligger fladt ned. Og til sidst kan man ligge siderne ned og bruge SleepCarrier?en som et legetæppe, hvilket er genialt når man er på tur?eller bare derhjemme.

Det er egentlig utroligt så mange ting, der er kommet på markedet de sidste par år. Sådan en her fandtes ikke, da jeg fik de 2 første børn. Du kan læse meget mere om SleepCarrier på Najell.com

Musthave til din kommende baby// SleepCarrier Musthave til din kommende baby// SleepCarrier Musthave til din kommende baby// SleepCarrier  Musthave til din kommende baby// SleepCarrier

9 kommentarer

 • Nadia

  Vil du sælge denne? Mvh. Nadia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg synes også det kunne være spændende med en lille opfyldning på hvad du synes om den.. Når I har brugt den lidt tid ☺️ Overvejer meget at købe en til mit 2. barn, som kommer til december

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Hejsa vi kunne ikke leve uden. Han sover i den hver nat i vores seng,da den giver god sidebeskyttelse uden at fylde for meget og så slæber vi ham rundt i huset i den. Den er uundværlig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tænker om det ikke bliver for varm det første stykke tid? – den ser vildt lækker ud, men varm.
  Næsten gang jeg skal have baby, tror jeg også jeg vil forsøge med vikle ting. Havde en bæresele og den lå så fint i skabet, for den var godt nok indviklet at få på 🙂
  Men håber du skriver en opfølgning på denne når du har prøvet den på Arthur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Vi er helt vildt glade for den.. Jeg laver nu heller ikke mad med den på – der bruger jeg slynge, hvis jeg skal have hende med! Men min datter sover stort set alle lure i den.. Den ryger med i barnevognen, på maven hvis baby er vågen, når vi skal ind i børnehaven og aflevere/hente den store.. den ligger på spisebordet når vi spiser og er på maven, når baby har brug for at blive vugget lidt i søvn eller når jeg gerne vil putte baby og samtidig lige skal være der for den store i haven 🙂 Sidst brugte vi voksien på den måde – men det er alt for varmt nu.. Og med en åben voksi, ville hun få mast sig ud fra madrassen..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria M.

  Jeg er sikker på, at du bliver glad for den, om ikke andet så fordi den er lettere og mere handy end en almindelig lift. JEG har i hvert fald lige bestilt en, inspireret af dit indlæg, og jeg glæder mig til den kommer:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Tillykke med dit køb.

  Glæder mig til det kommende indlæg om nogle måneder hvor du forbsnder den til helvede. For at have den på maven er SÅ clubtet og besværligt. Du kan -intet-.

  Hvis du virkelig skal have glæde af, at kunne have frie hænder i forb. Med Eks madlavning og madpakker, Så er en helt alm slynge det ultimative værktøj som der intet hokus pokus er over.
  Du kan sågar have forklæde udover mens stegepanden sviner.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerhatte & røde læber