Søde sommerdage & min kropumulige krop

Søndags planer & fødselstegn

Søndags planer & fødselstegn

Jeg har næsten ikke sovet i nat pga. varmen, de sædvanlige plukveer og følelsen af uro. Så jeg er den rette trætte mor om dagen, men idag skal vi heldigvis forkæles hele dagen hjemme hos min vidunderlige svigerforældre. Det er kolonihave tid og de bakser op med svømmebasin og lækker frokost. Jeg skal nok bare fede den hele dagen og lade andre tage slæbet hehe

Og så ville jeg lige høre, om i havde nogle klare tegn på fødsel dagen før eller på dagen- altså ud over mange plukveer?

 

18 kommentarer

 • Malle

  Jeg havde dagen før jeg fødte en mærkelig uro i kroppen og ugen op til fødslen fik jeg enorm mange plukveer. Så det er nok et tegn på at der snart skal ske noget,,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liselotte

  Maria Kristensen – jeg har tænkt det samme som dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria kristensen

  Har en vild fornemmelse på at du er gået i fødsel! Har opdateret Snapchat hele dagen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Jeg fik influenza agtigt symptomer et par dage før begge gange! Alt godt til dig og dine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida h

  Jeg havde enormt tynd mave, to dage op til.,.. Super dejligt og lækket

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg fik lavet hindeløsning, fordi jeg var gået 10 dage over tid. Så jeg fik lidt hjælp, men jeg var på ingen måde i tvivl om at det var igang, for jeg måtte sidde på wc med en spand foran mig imellem veerne (you get the picture.. 😉 )
  13/7 klokken 12 fik jeg løsnet hinden, og 14/7 9:08 fødte jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Angelina

  Nej.. fik bare en smerte i underlivet.. som om nogle nev mig dernede og vågnede ved det.. havde MANGE plukveer før det i løbet af min gravidtet, hvor maven var stenhård, men de der niv var en anden smerte.. Så gik der 58 timer før hun var ude, men vidste bare, at nu begyndte fødslen..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg havde absolut ingen plukveer e.l. Men hele dagen op til (hvor jeg fik rigtige veer om aftenen) der havde jeg det ligesom når man skal til at have influenza, var simpelthen så træt og utilpas. Det gik så mere og mere over i reelle veer i løbet af natten og fødte dagen efter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hej Sarah <3

  Jeg har et spørgsmål angående graviditet, som jeg håber, at du vil svare på, hvis du har tid.

  Jeg ved, at du var lidt bekymret for, om du overhovedet kunne blive gravid igen, da I prøvede at få Arthur. Det er heldigvis lykkes 🙂

  Jeg står selv i den situation, at vi har prøvet i 4 måneder uden held. Vi er 24 år og 29 år, og begge sunde og raske – så vidt vi ved!

  Har du nogen gode råd til at opnå graviditet? Hvad gjorde I? (Udover det åbenlyse – sex omkring ÆL selvfølgelig ;-))

  Hvor tit gjorde I det? Brugte i ÆL-test eller hvordan?

  Alle vores venner og veninder bliver gravide på stribe, og der sker intet for os! Jeg ved godt, at 4-5 cyklusser ikke er unormalt længe at vente, men jeg er bare så bange for, at vi slet ikke kan 🙁

  Har du nogen gode råd?

  De bedste håbefulde hilsner

  Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisa

   Vi kæmpede længe for at få vores to med diverse behandlinger etc., for os hjalp en vandscanning begge gange…. Vi betalte os fra det da vi boede i udlandet, det er ikke et rart indgreb men det virkede! Pøj pøj!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • M

   Hej
   Tillader mig lige at komme med min erfaring

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • trine

  Første gang: slimproppen gik + tegnblødning samme dag. Anden gang: Ingen tegn overhovedet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Slim… Behøver vidst ikke at uddybe 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Jeg fødte mit andet barn natten til tirsdag i denne uge. Ved begge mine fødsler har jeg følt en umådelig ro, inden jeg gik i seng. Og så er det startet efter et par timers søvn. Denne gang havde jeg desuden mange smertefulde plukveeret et par uger op til fødslen. Havde derfor åbnet mig 8 cm. da vi ankom til hospitalet kun en time efter, at vandet gik.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg havde ingen tegn andet end lidt snydeveer et par uger op til. Den aften jeg fik rigtige veer havde jeg gået lang tur og været på cafe om dagen og intet mærket.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bolette

  Hej Sarah 🙂
  Hvordan kan det være du får kejsersnit hver gang? 🙂
  Det ser ud til der ikke er længe til den lille kommer 🙂
  Ha’ en dejlig dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tine

   Det ved jeg tilfældigvis, hun har nævnt det før. Første gang lå moderkagen foran “udgangen”, hvilket er møgfarligt og både mor og barn kan dø ved en almindelig fødsel. Anden gang var hun jo blevet gravid meget hurtigt igen, og derfor var ks-arret så nyt, at risikoen for at det ville springe op under en fødsel var ret stor (så vidt jeg husker). Og det VAR vist også lige ved at sprænge. Nu her tredje gang er det baseret på erfaring med det ar, som åbenbart gerne vil op. Så det ville være for farligt for hende at forsøge at føde normalt, da risikoen omkring det ar er ret stor.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Ja din uro
  Din krop kan mærke at der skal ske noget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søde sommerdage & min kropumulige krop