Nu kan jeg ikke skjule det længere

Fanget i et mareridt

Hej søde læsere. Jeg har været meget i vildelse omkring vores nuværende situation og har haft brug for at få et overblik. Jeg har heller ikke været sikker på hvad og hvordan og hvis noget overhovedet, jeg ville dele. Men efter mange lange timer, hvor jeg har siddet alene med lyden af en respirator og læger der snakker om hvordan de redder vores søns liv, er jeg kommet frem til at dette jo er en del af vores liv nu og at dele dette ikke bare kan være helt terapeutisk for mig, men også give støtte til andre i lignende situationer.

Jeg gik i fødsel for nogle dage siden. Det startede usædvanlig, for jeg reagerede ikke på epiduralen og efter at lægen havde givet mig 2 omgange, lagde de mig i fuld narkose. Og da jeg vågnede var det virkelig en mærkelig følelse at maven bare var væk. Jeg tager stadig mig selv i at tro at jeg stadig er gravid.

Han var fin og vejede næste 2700 gram ( hvilket er meget lille i forhold til mine to andre, der blev født næsten samme tid som Arthur) men pludselig blev han blå (dette er hvad M fortalte mig) og de tog ham til undersøgelse.

Umiddelbart var det til at begynde med et lille problem som sker for mange børn taget ved kejsersnit. Han havde fået fostervand i lungerne på vej ud. Derfor røg han på neo afd. og fik det der hedder C-pap som er ekstra ilt til lungerne. Så var planen at han langsomt ville blive fri af væske. Jeg nåede lige at få ham op hos mig et par gange og vi havde hele 20 min, hvor han lå og kiggede rundt med verdens smukkeste små øjne. Men dagen efter går der hul på den ene lunge som er en risiko ved C-pap. Sådan som jeg forstår det, så kan trykket fra c-pap samt trykket fra væsken plus han fik en skrigtur, sprænge læk i lungen. Og så gik det helt galt. Hans lille krop kollapsede og gang på gang stoppede han med at trække vejret. Vi troede hele tiden han skulle dø. Til sidst blev det kritisk og vi er nu indlagt på intensiv og han er kommet i respirator😞😞😞

Først gik det lidt frem af, men igår crashede han igen og de har nu lagt nr 2 dræn ind i hans lunge. Nu er den anden lunge også kollapset pga af presset fra det luft, der er sivet ud i brystkassen. Han er meget syg. Og lægerne vil ikke love os noget. De siger de har set det mange gange før og at det desværre er en række uheldige hændelser, der har bragt os hertil. De siger også at det er hans styrke at han er så gammel som han er og har en god vægt, så jeg er meget glad for de ikke tog ham i uge 32, hvor det var en overvejelse.

At få fostervand i lungerne er normalt til at håndtere, men punkteret lunge oveni pga. C-pap er rigtig uheldigt. Og nu er hans lille krop på overarbejde.

Jeg selv har meget ondt efter kejsersnittet og er i rullestol og på krykker endnu. Men det hænger nok sammen med at jeg ik har fået meget søvn, mad og er meget stresset. Det er svært at beskrive det kaos af følelser som vi går igennem lige nu og ærlig talt tror jeg lidt at jeg er trådt lidt ud af min egen krop. Det handler bare om at komme igennem dagen af smerter, angst og rigtig mange tåre. Jeg prøver virkelig at bevare den gode indstilling, men det er ekstrem svært, når ens lille baby hver dag gør antræk til det værst tænkelige. Jeg kan i hans gode perioder få lov at tale til ham, holde hans lille hånd i hånden, synge blidt og kysse ham og ellers betragte ham på afstand. Hver morgen vågner jeg til et mareridt. Jeg ved aldrig, hvad dagen bringer og jeg føler at mit hjerte er gået i stykker. Jeg kan intet stille op og samtidig savner jeg A og A som jeg ikke har set hele ugen. Jeg er helt og aldeles sønderknust….

Idag fylder han 36 uger. Da Albert blev født kun en uge senere end ham, vejede over 3500 gram, så Arthur er bare på alle områder mindre og bare…. Anderledes end mine andre børn, der var store ved fødsel. Jeg ved at der står en lang hård rejse foran os og jeg prøver med alt, hvad jeg har at forberede mit hjerte. Jeg VED at vi uanset hvad, SKAL og MÅ komme igennem dette og få ham med hjem i live. Tanken om at vi skal rejse hjem uden ham er dræbende. Jeg kan blive rasende på Gud over at vi skal være så uheldige. Ok… Fostervand i lungerne er en stor risiko ved kejsersnit, men alt det andet er bare ik retfærdigt.

Jeg tror på at der er en grund til alting og lige nu kan det være svært at se meningen med galskaben. Nogle gange mærker man først meningen langt fremme i tiden. Nu er lille Arthur fanget i en møg ond spiral. Havde han ikke fået det pokkers fostervand i lungerne, så havde han været helt normal😞😞😞 send os en masse god energi…..  Jeg blogger stadig, men i et omfang jeg magter. Jeg synes at det føles rart at få tingene ned på “papir” og jeres massive støtte giver mig en smuk energi og lidt glæde her i mørket.

Hils på vores lille Arthur……. Og bed en bøn for ham i aften inden i ligger jer til at sove??🙏🙏

Fanget i et mareridt

(Billeder af min søn må ikke tages fra denne side. Brug af billeder fra min blog uden tilladelse vil medføre juridiske konsekvenser)

358 kommentarer

 • Puh ha… Nærmest ubærligt!
  De bedste tanker jeres vej!

  / Hanne ❤ Hjerte Under Ombygning .dk
  -En blog om livet: Kærlighed & nedture, livskriser, tanker, mindset & personlig udvikling

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kaya

  Bare rolig. Jeg ber for ham den lille. Du skal bare tro. Næsten samme skete med mit barnbarn, og han har det heli fint nu. Man skal bare be og tro,. Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denise

  Det gør mig ondt at høre om lille Arthurs situation. Massere af tanker til Jer alle 5, han skal nok komme igennem det, med jer ved hans side og et af de bedst sygehusvæsen i Europa der kæmper for ham. Og husk tro flytter bjerge!! Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Ber inderligt for jeres søn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Esmeralda

  Jeg husker det som var det igår. Min smukke, søde, lille, skrøbelige dreng kom ud i uge 34+6. Samme omgang som jer og så mange andre for tidligt fødte børns forældre, med c- pap og kuvøse og ængstelighed.
  Det er noget som otte, snart ni år senere, stadig sidder så dybt (og ubearbejdet) i mig, at jeg får tårer i øjnene før jeg overhovedet får læst et par linier. Jeg husker angsten, for at fejle og miste, for at være forkert og fuld af skyld (hvad kunne jeg have gjort anderledes). Min lille smukke dreng på 48 cm og 2600gram. Og da alting endelig så lidt lysere ud for ham og hans helbred, gik det igen i den anden retning og hans bilirubintal kunne ikke stabiliseres. Vi var indlagt i fjorten dage på Riget dengang. Og så en måned hjemme med åben indlæggelse og THO. Og sondemadning og genoplivningskursus. Intet var som man som ny mor ønskede sig for sit lille nye, smukke barn. Tusind tanker til jer alle <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • P

  Hvorfor bruge så meget tid på at blogge. Brug tiden på dit barn og familie. Bloggen løber ingen steder..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Jeg ligger bare her ved siden af ham og må ikke holde ham og min familie er her ikke da det er for støjende…. Så at blogge er rart. Ikke at jeg forventer at nogen kan sætte sig ind i min situation.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • V

   Når man sidder på neo på Riget med sit barn i respirator, er man tæt på det værste i verden. At mindste et barn. Man har rigtig godt af at skrive sine tanker, tage billeder og film. Nogen holder det for sig selv, andre ligger det på nettet. Mit første og eneste barn blev skåret ud af mig for 2 1/2 år siden ved et akut kejsersnit efter en igangsættelse, der aldrig fungerede. Jeg aner faktisk stadig ikke helt hvad der skete, hele oplevelsen føles som en historie en anden har fortalt. Jeg er rigtig glad for min dagbog jeg skrev. Jeg håber at jeg en dag tør læse og genopleve alt den rædsel og gru man føler i de dage hvor man frygter for sit barn. Heldigvis fik jeg verdens dejligste og sundestes datter med hjem.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • kathrine

  Åh hvor gør det mig ondt at høre at jeres smukke lille søn kæmper så hårdt lige nu. Jeg sender mine aller kærligste tanker til jer. Selvom at han er lille, er jeg overbevist om at han er stærk og klarer den, og at alt bliver godt igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sus

  kære Sarah og familie ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Danielle

  Mente en bøn fra vorherre og ikke vorterne! Haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Danielle

  Hold da op! Først og fremmest! Tillykke med lille A! Jeg krydser sådan fingre og alt hvad jeg har får at han har kræfter nok til livet! Og som du skriver, heldigt han er lidt større end hvis de havde taget ham ud for nogle uger siden! Puha sikke noget! Vær stærk selvom det kan føles uendeligt hårdt! Tanker, positiv energi og en bøn fra vorterne om at alt vil blive godt ❤ de bedste tanker til jer i den svære tid

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mariam

  sender masser håb kærlighed og styrke din vej <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Kom så lille mand ❤️❤️❤️ Du kan godt!!
  Du har så meget at leve og kæmpe for ❤️❤️
  Jeg beder for dig og din familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Sender en masse kærlighed og håb

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tessa

  Tænder et lys og sender god energi til jer og lille fine Arthur! Jeg hepper på jeres lille fighter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Tænker på din familie og beder til Gud om st i må få ham hjem i god behold❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Idas mor

  Åh lille Arthur og søde Sarah ❤️ Hvor er det en helt og aldeles urimelig situation i lige nu er i. Jeg håber alt det bedste for jer! Håber og beder til at han snart er frisk igen! Mange knus og tanker fra en læser siden før du fik nogle af dine tre skønne børn ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvor er han bare smuk Sarah!
  Tænker på jeres lille famile og håber at i kommer igennem dette, på bedst mulig vis!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg sender gode tanker, håb og kærlighed til jer alle sammen ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Åh, hvor blev jeg rørt af dine ord.
  Begyndte simpelthen at græde.
  Jeres lille Arthur er så fin og du kan tro jeg vil bede en bøn for ham.
  Jeg fødte selv tvillinger der lige var gået ind i uge 34 for 1 år siden.
  Vi lå på neonatalafdelingen i 5 uger da min datters fødselsvægt var meget lille. 1306g.
  Det var nogen hårde uger og jeg håber for jer at lille Arthur hurtigt bliver rask og kan komme med hjem.
  Jeg fik også kejsersnit og sad i kørestol fordi jeg havde så ondt.
  Jeg husker også så tydeligt hvor splittet man er som mor, når der også er børn hjemme man savner.
  Så kan virkelig sætte mig ind i din/jeres situation.
  Jeg ønsker jer al det bedste ❤️
  Og iøvrigt så fint et navn Arthur.
  Det hedder min store søn på 10 år
  Masser af tanker i en svær tid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Sender jer alt verdens gode tanker og energi afsted til jer. Bed til det bedste for jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Sender jer alt verdens gode tanker og energi afsted til jer. Bed til det bedste for jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bojana

  Håber på det bedste for din familie og sender alle de kærlige tanker jeg kan <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandie

  Kære Sarah Louise.
  Jeg har fulgt dig i nogle år – siden din graviditet med Alma, tror jeg. Jeg har altid fundet stor inspiration i din måde at håndtere såvel graviditet, opdragelse og parforhold på. Og jeg nød at få lov at “følges en smule med dig” i den første del af din graviditet – jeg blev mor for første gang i februar, helt ukompliceret forløb. Det er derfor jo næsten som at læse om en veninde eller familiemedlem, som gennemgår det, som I gør nu, og det gør mig fysisk ondt på jeres vegne, da jeg nu ved hvor meget et barn betyder! Jeg er ikke religiøs, så kan ikke tilbyde en bøn. Men jeg tror delvist på the law of attraktion, altså at man tiltrækker hvad man giver. Jeg sender derfor alt hvad jeg kan af positiv energi i jeres retning, og en næsten arrogant overbevisning om, at jeres smukke søn klarer denne hårde start på livet til ug! Og jeg tror at du har samme overbevisning, ud fra det du skriver. Så han har i hvert fald det bedste med sig, de bedste ressourcer han kan få, i form af dig og M.
  Jeg tjekker, sikkert som mange andre, bloggen flere gange dagligt i håb om nyt, og beundrer dig stort for at dele dette med os, der jo næsten føler en relation til dig, og derfor har genuine bekymring og medfølelse for dig og dine 🙂
  Masser og atter MASSER af tanker og knus og omsorg til dig og dine fra mig og min baby E.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Mit hjerte græder – sender alt lys og kræft jeres vej!!! ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fay

  Tænker meget på lille Arthur og Jer som forældrer..
  Har selv to børn som er født i uge 34.. Og har været indlagt 14 dage med dem begge.. Det er hårdt, men hold ud. Alt ordner sig til det bedste..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Sender jer alle sammen de varmeste tanker!! Det er fuldstændig forfærdeligt at sidde der ved siden af kuvøsen og bare vente… Jeg har selv tvillinger født 31+0 og den ene havde det heller ikke godt til at starte med hvor det kunne gå begge veje… Det er det hårdereste jeg nogensinde har prøvet! Men mine små vidundere kom igennem det og følger den korrigerede alder så flot jeg er sikker på din lille fighter klare sig lige så strålende!! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Kære Sarah Louise. Hvor er det en smuk, smuk dreng, I har fået. Stort tillykke med ham. <3 Jeg sender jer og lille Arthur de varmeste tanker og bedste ønsker om bedring. Stort knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Alle verdens bedste tanker herfra!! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Charlott Madsen

  Sender så mange tanker og kærlighed jeres vej, og beder for at i får lille Arthur med her hjem❤️❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Nielsen

  Hvor er det godt og flot at du får det skrevet ned og deler det.Stærkt❤️
  Jeg sender energi og tanker i din retning.
  Pyha hvor jeg føler med jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Tænke på jer! Håber kun på det bedste. Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Åh nej dog. Av mit hjerte. Jeg håber det går fremad.
  Pyt med bloggen, bare koncentrer dig om lille Arthur. Dine læsere skal nok være her, selv om der kommer til at gå mange dage – eller mere – uden nye indlæg.
  Sender varme tanker og mentale brede skuldre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Kære Sarah Louise
  Sender jer alle de varmeste tanker og håb om, at det går den rigtige vej for jeres smukke lille søn. Stort tillykke med ham og al styrke til jer! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Velkommen til verden, Arthur. Må du vokse dig stor og stærk og mærke styrken og kærligheden fra dine fantastiske forældre ❤. Alt det bedste i jeres retning, Sarah Louise – er sikker på alle dine trofaste læsere, inkl mig selv, sender varme tanker. Smuk, smuk dreng I har fået

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg sender en masse positive tanker til jer ❤️ En er en stræk lille gut ham Arthur

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Sender alverdens tanker til jeres lille søn og håber så inderligt at han hurtigt bliver frisk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Sender jer en masse tanker, og håb om det ALLE bedste

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Hvor er han dejlig 🙂

  Sender jer alle de varmeste tanker, bønner, og forhåbninger om at det fra nu af kun går den rigtige vej – så I snart kan sidde med jeres smukke dreng i armene der hjemme omgivet af de stole søskende.

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Ønsker ham alt det bedste!!!
  Håber på snarlig bedring og fremgang!!!
  ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Møss

  ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra Lindgren

  Mange tanker jeres vej ❤ han ser helt vidunderlig ud lille Arthur

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Tro på han er i de bedste hænder – for det er han! Jeg har selv været der med min søn og det er hamrende dygtige folk der arbejder der. Jeg kan selv huske hvordan jeg gik i følelsesmæssigt overlevelsesmode dengang og stadig bearbejder følelserne omkring det i dag. Jeg kom dengang hjem med en rask dreng og det er jeg sikker på du også gør. Lægerne har prøvet dette før, og nok er han kun 2700 gram men de er altså vant til at håndtere børn på 900 gram som kan overleve! Held og lykke og pas på hinanden. Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Mette

  Kære Sarah.
  Det gør mig utrolig ondt at høre! Men hold op hvor er du stærk og tapper. Alene dét at du kan skrive denne beretning er meget imponerende. Jeg håber at din styrke forplanter sig i lille Arthur, så kan kommer igennem dette på aller bedste og fineste vis! Det må være er mareridt i sidder i lige nu. Jeg bedre en bøn for jer og sender jer alt det bedste.
  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Louise S. J.

  Sender jer mange varme tanker og håb og snarlig bedring, og ønsker for jer at det vender og at I snart får jeres Arthur med hjem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Viola K K

  Det skal nok gå alt sammen, jeg sender positive tanker til jer vær stærke! Han klarer den! Knus ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hvor er han fin! Sender en masse positive tanker i jeres retning!❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg sender alle engle Arthurs vej. Må de omringe ham med lys, healing og bedring. Og lindring til jer også. Min dybeste medfølelse. Stay strong

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Bie

  Jeg sender jeg alt godt og håb på jeres vej.. Jeg er så ked af jeres situation, og ville ønske jeg kunne gøre et eller andet. Jeg sender alt godt energi til jer.

  De bedste hilsner her fra <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Mine øjne er så fyldte med tårer, at jeg næsten ikke kan skrive. Min inderste medfølelse, varme og håb for jeres Arthur.
  Jeg håber han kommer med jer hjem.
  I en hård periode af mit liv sagde en jordmoder gang til mig, at Gud kun byder en det i livet som han ved vi kan gå igennem.
  Hvis han eller hun sidder med deroppe er der ingen tvivl om, at du er udset til at være en af de stærkeste. Bøn og tanker jeres vej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg sender al mulig kærlighed og karma i jeres retning…ikke mindst i lille Arthurs retning! ❤️️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Åhh for søren da: 🙁 Først og fremmest, hvor er han en fin lille en<3 Sender en masse god energi jeres vej, hvis han blot har arvet halvdelen af sin moders fighter-gen skal han nok klare den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tati

  Alt det bedste til jer. Han er vel nok dejlig!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Åhh sender alt det gode din vej ❤️
  Han er en fighter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Kære Sarah, M og AA… Min skønne blogger veninde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Jeg har fået det helt dårligt og tårer i øjnene efter at have læst dette. Jeg har tjekkede bloggen ud efter ca en uges tid og læser dette. Det kære barn – sender alle mine gode tænker til ham og har bedt en lille bøn. Håber i klarer det allesammen. Kan slet ikke have det. Håber virkelig det bedste! Så sød lille dreng.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maggie

  Jeg plejer aldrig at kommentere på blog og indlæg men jeg må sige en tåre lige trillede ned af kinden da jeg læste dette.
  Ønsker jer al held og lykke med at få skønne Arthur med hjem. Sender en lille bøn afsted. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  1000000 tanker og cyber knus og kram ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sibel

  Århhhhh hvor jeg bare håber det bedste for jer! Åhhh Gud, må dette mareridt snart stoppe og må I komme hjem til jeres hverdag alle 4❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Mange varme og kærlige tanker fra én mor til én anden❤️
  Jeg beder en bøn for lille Arthur og håber på det bedste

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  ❤️❤️❤️
  Jeg sender en masse kærlighed jeres vej og beder til at i meget snart får lidt medvind!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • P

  Kære søde Sarah Louise. Endnu en besked fra mig. Har tænkt på jer hele aftenen, og jeg er faktisk ret sikker på, at lille Arthur nok skal klare den. Han er en stærk lille fyr

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben Ladefoged

  Hvor ser han dejlig ud. Tillykke med ham❤️ Sender de bedste tanker jeres vej

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Smukke, lille dreng – sender de bedste tanker med ønsket om, at det kun må gå den rigtige vej fra nu

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda Sofie

  Kærlige tanker til jer og jeres smukke lille søn. Håber inderligt at han klarer den <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Jeg håber inderligt at lille A klarer det hele! Jeg har fulgt med i spænding under hele din graviditet og hvor er det forfærdeligt at han skal igennem alle de prøvelser, som helt ny og fin.
  Jeg håber virkeligt at han klarer sig og at du og resten af din familie har det godt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Tanker og en aftenbøn herfra ❤❤❤
  – mia.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Balslev

  Tanker og kærlighed jeres vej <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nazanin

  Jeg vil bede en bøn for jer i aften. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majbritt

  Ååååårrrrhhhh, hvor er han lækker….
  Lille fyr

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Skønne Sarah, et kæmpe stort tillykke med dejlige Arthur, han ser så sød ud og ikke mindst stærk, jeg håber at han snarest viser gode tegn så I ikke skal bekymre jer men blot glædes over jeres dejlige dreng og skønne familie ❤️ Arthur ved det ikke endnu men han er heldig at han har den sejeste mor ved sin side til at hjælpe ham igennem dette, hans liv første udfordring. Sarah du er pissesej!
  Du er så modig og det er stærkt af dig at du deler dette med os dine trofaste læsere, vi beder alle for Arthur og sender styrke til både dig & M.

  Et stort virtuelt knus til jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Ejj, håber håber håber alt går den rigtige vej. Hvor må det være svært.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sender en masse kærlighed og held til jer og jeres nye søn Håber inderligt han klarer den!❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ❤️❤️
  Wauw, held og lykke samt masser af kærlighed

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dalal Scheller

  Sender alle de bedste tanker og ønsker afsted mod jer og jeres lille dreng og beder til at alt kommer til blive godt igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marina

  Hvor må det være hårdt ❤️❤️❤️ Jeg sender alle de varme og kærlige tanker jeg har, jeres vej. Du er en sej mor og en meget stærk kvinde og jeg er sikker på at du har givet noget af din power videre til skønne lille Arthur. Han ser jo så lækker ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Min lille fætter var igennem samme tur, og var yngre og halvt så tung! Og han har sæt perfekt i dag, og er en lille krudtugle! Er sikker på at din lille guldklump nok skal klare den!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vanja
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • charlotte

  Kære vidunderlige Sara.
  Det er en forfærdelig tid i er fanget i,og desværre intet jeg skriver kan hjælpe på det. Men husk på at tro giver liv, og håb giver styrke. Beder for Jeres lille søn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  ❤️ Sender mange tanker til jer og ønsker af hele mit hjerte at jeres søn får det bedre og bliver stærkere og får mange krafter at blive en stor dreng en dag❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Kære begge 2.

  Mine tanker går til jer i denne, jeres hidtil og forhåbentlig største udfordring❤️❤️❤️❤️❤️ Arthur skal nok klare den han ser så fin og stærk ud.

  Knus E

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • CharlotteF

  Jeg sender også en masse kærlige tanker og skal lige have en sludder med Gud og en masse hjælpende engle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Kæmp lille Arthur

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Kristiansen

  Sender masser af positive tanker og energi til lille Arthur og Jer, jeg håber han lige så stille retter sig og i snart er hjemme og kan samles alle sammen i jeres søde familie… Øv hvor er det uretfærdigt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er meget berørt af jeres situation, er selv gravid med nr. 3 og i uge 27, så har fulgt din graviditet og ønske om et tredje barn sideløbende med min egen. Sender jer al positiv energi og kærlige tanker til jeres lille familie. Be strong!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou Mølan Hallev

  Hvor er han smuk ❤️
  Tillykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Gravesen

  Masser af kærlighed fra én mor til én anden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  En masse positive tanker og energi sendes i jeres og jeres lille skønne søns retning ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katt

  <3 <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jørgen From

  Hvor er det stort at skrive sådan et indlæg, med det du og din familie er igennem i disse dage, jeg ønsker af hele mit hjerte at lille Arthur kommer over dette her.
  Stort kram til jer alle 5

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nanna

  Hvor set han dog dejlig ud
  Håber det bedste og sender en masse håb til dig og din familie ♡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj-Britt

  Tanker og knus herfra. Jeg håber virkelig på det bedste for jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg ber en stille aftenbøn for lille A i aften. Ønsker dig og din familie ALT det bedste.

  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stefan

  Et hurtigt hint – nu ved jeg jo ikke hvilket hospital du bruger, men jeg vil klart anbefale du benytter dig af eksperter på Rigshospitalet eller Skejby – undgå provins hospitalerne. Pneumotorax er relativt enkelt at stabilisere og reparere med den rigtige viden og apparatur. Omvendt er det livsfarligt ved inkompetance.

  Man kan ikke forhindre dig valget af hospital og jeg synes du skal tage styringen af helbredelsen af dine baby. Med kyndig vejledning af lægerne på et af de 2 anbf hospitaler

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Han er i mine bønner, forsøger også at sende en solid portion styrke din vej! Føler med jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tia Christensen

  Kære Sarah og M.
  Alle de bedste tanker, kærlighed og positive tanker jeres vej <3
  Hvor er du stærk, at du skriver om det i går igennem lige nu.
  Sender alt godt mod jer.
  STRONG LOVE!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Så smuk han er! Gode tanker herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  De aller bedste tanker til hele familien❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Schwartz

  Respekt for at du deler noget så svært og privat! Tillykke med A! Håber på det bedste for jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Krydser fingre for den lille gut, er sikker på han nok skal klare det, ved præcis hvad du går i gennem, min søn blev født i uge 35 og tog nogle forfærdelige dyk de første par dage, der gik 4 dage før jeg fik lov at holde ham. Vi var indlagt i 3 uger og det kan ikk beskrives hvor svært det er at være indlagt med baby og ha børn derhjemme. Min søn var meget mindre end din og han er i dag 15 mdr og er sund og rask. Motorisk er han langt foran faktisk. Så selvom det hele virker håbløst nu er der forhåbentlig lys forude.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • samira lahlali petersen

  Puha… Der måtte jeg lade tårene løbe. Det er jeg meget ked af på jeres vegne. Jeg sender jer sååååå mange skønne tanker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie Birk-Møller

  Tænker på jer og håber på det bedste❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina willsen

  sender en masse positiv energi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Hej Sarah. Som alle andre af dine trofaste læsere, vil jeg ønske dig og din familie tillykke med A. Jeg sender de varmeste og dybeste tanker til jer. Viljen, troen og styrken skal nok få jer alle igennem, og ikke mindst jer alle sammen hjem i god behold. Der er en mening med de bump der er på vejen, og dette bump gør nok A til verdens sejeste, stærkeste og vildeste mennesker du har mødt, og som du nok nogensinde får lov til at have kendskab til.
  Vi sender jer alle det største ønsker om at han bliver rask og tak for at dele noget så stort og personligt – derfor du har så trofaste følgere Sarah 🙂 kæmpe stort kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Hvor er han fin. Kærlighed og god karma sendes jeres vej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tine

   Du må ikke bebrejde dig selv, at han blev taget ved kejsersnit. Det var han nødt til. Det er ikke et valg, du har taget, det kunne ikke være anderledes. Det havde været for farligt, både for dig og ham, at lade naturen gå sin gang. Det ved jeg, at du ved, men husk det…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Tillykke med jeres søn. Åh det må være så hård en tid for jer ligenu. Håber inderligt på det bedste for jeres lille dreng. Han ser så fin ud. Han er helt sikkert med i min aftenbøn i aften. Massere af tanker og bønner herfra. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Sender jer alle de bedste, varmeste og mest positive tanker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Sender al den kærlige og positive energi jeg kan. ❤️ hold nu op…… Jeg kan slet ikke begribe det i går igennem. Jeg beder til at den lille fyr er ligeså stærk og sej som sin mor ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg beder for ham og jer og det vil jeg blive ved med! Hvor er du sej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Så smuk han er. Han ser stærk og sej ud. Tillykke med ham. Håber det bedste for jer alle. Alt det bedste ☀️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Kære Sarah
  Det helvede du er i lige nu, kender min mand og jeg til. Afmagt og frustreret. Man kan intet gøre – og man bliver en smule mere troende i sådan en periode her.

  Jeh håber pressen respektere dig og din familie.
  Jeg krydser alt hvad der krydses kan, for vi forældre vil aldrig ALDRIG håbe st det værst tænkelige sker.

  Som du selv skriver. Skriv dagene ned hvad der sker. Også selvom det er gentagelser fra dagen før. Nu her 8 år efter vores den ældste lå på intensiv efter fødslen i 10dage, også i respirator. Er jeg glad for at jeg fulgte en sygeplejerskes råd med at skrive alt ned. Den dag i dag er det dejligt at kunne se tilbage på den stærke kamp vi kæmpede og vandt.

  Kærligt Christine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michella

  Kære Sarah Louise
  Jeg sender positive tanker og bønner for jer og jeres lille smukke Arthur ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Tillykke til jer. Er ked af det skal være så hård en start. Sender en masse varme tanker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai-Britt

  Oh Sarah. Jeg føler med dig/jer. Trods komplikationerne er jeg helt sikker på at han klare det flot (er neonatal/intensiv Spl).
  Gode tanker jeres vej. Og sørg for at være så tæt på ham. Han har brug for mor.
  Knus Mai-Britt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Belinda

  Alt det bedste for din lille søn og for jer. Stå sammen som familie – uanset hvad. Det er nu man har brug for hinanden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ragnhild

  Pu ha jeg får tårer i øjnene over jeres svære situation!! Min søn fik også vand i lungerne ved kejsersnit og måtte hjælpes lidt på vej. Men at lungerne så kollapser oveni tør man som forældre slet ikke tænke på, at det kan ske. Sender en masse positiv energi i jeres og Arthurs retning – jeg synes, han ser stærk ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Årh Gud ❤️ Jeg krydser alt hvad jeg har for jer – virkelig! Jeg håber så inderligt at i kommer igennem det og får ham med hjem og gerne snart ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lillian

  Stakkels lille mand og stakkels jer. Jeg sender de bedste tanker, håb og positive vibes. Han ligner en overlever. En dag af gangen…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise kjelstrup

  Allerkæreste sarah og michael

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise kjelstrup

  Allerkæreste sarah oh michael

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Jeg venter ikke, til jeg skal i seng – jeg beder en bøn for dig, din søn og resten af familien lige nu ❤️ mange tanker herfra, Susanne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Kære Sarah Louise
  Hvor gør det ondt helt indeni når jeg læser hvilken ubeskrivelig hård og hjerteskærende situation du og din familie er i lige nu. Hvor jeg føler med dig…Du må føle dig så hjælpeløs,frustreret,ked af det over at du intet kan stille op. Det er ude af din kontrol. Samtidig er du fyldt af kærlighed til din nye søn.
  Sikke en styrke at kunne finde ordene til at dele jeres situation midt i det følelseskaos du må føle inden i – det synes jeg er imponerende flot og jeg håber at den store opbakning som du får alle steder fra giver dig lidt ekstra styrke. Du kan være sikker på at jeg bedreven bøn for din søn i aften

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Sender dig og din familie tusindvis af tanker – håber og krydser fingre for jer alle ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine-gammel-mor

  Åhh nej altså… Er nærmest helt chokeret og det gør mig SÅ ondt for hele jeres lille familie. Der er ikke så meget at sige i sådan en situation men I er allesammen i mine tanker. Kæmpe knus❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aida

  Masser af kærlighed til jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dijana

  Jeg er så ked af jeres situation Sarah ! Jeg sender jer positive tanker og en masse cyber krams ❤️❤️Han skal bare klarer den lillemanden ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mange tanker, god energi og kærlighed herfra ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aida

  Masser kærlighed til jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemarie

  Tillykke med ham. Hvor ser han dejlig, fin og STÆRK ud. Alt det bedste til jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexia

  ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Kære Sarah Louise.
  Tillykke med jeres smukke Arthur, han er en stærk lille fyr, med et par stærke forældre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Tillykke med ham.
  Det er jo enhver forældres værste mareridt, håber det allerbedste for jer, og er sikker på at alt nok skal blive godt.
  Sender jer kærlige tanker ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Stort tillykke med jeres smukke søn ❤️❤️ Held og lykke. Håber han er i hurtig bedring ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Böttcher Juel Andersen

  Masser af kærlighed Sarah Louise ❤❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hvor er det bare uretfærdigt for jer, Sarah! Håber og ber til at lille Arthur klare den

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Kærlighed og bønner herfra til Arthur <3 <3 <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Kæreste Sara.
  Puha hvor jeg føler med jer, hvor må det være forfærdeligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Sender alt god energi jeg har til Arthur❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Carlsson

  Hvor er han fin❤️ Masser positiv energi og kærlighed til jer❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Stort tillykke til hele familien med lille Arthur. Sender jer de bedste tanker og håber at han hurtigt vil komme sig, så I kan få jeres fine lille dreng med hjem til A og A.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Stakkels lille mus. Jeg beder alt hvad jeg kan og sender god karma i jeres retning. Alt bliver bedre, ligesom da Albert var syg. Det skal nok gå. Held og lykke med det hele og kæmpe knus til dig og din familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • fanney

  Tillykke med bassen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Kære Sarah Louise.

  Først og fremmest – jeg føler VIRKELIG med dig! Da min datter kom til verden, kun 9 dage før termin, vejede hun blot 2560 gram. Hendes lunger udviklede sig ikke som de skulle – hun blev derfor lagt i respirator og fik c-pap. Hendes øjne ville ikke åbne sig, hvilket jeg synes var meget unormalt? Men hun var også født ind i en verden uden hendes mor og far omkring sig, så jeg tænkte ikke videre over det. Hun er født ca. klokken 11- klokken 24.00 samme dag fik vi at vide, at vores datter var født med et hul i sine ene lunge. Og at de ikke kunne love, at hun ville overleve. HELE VORES VERDEN BRØD SAMMEN!
  Jeg googlede og googlede og kunne ikke finde nogle historier om babyer der er født med et hul i lungen. Vores datters lunge punkterede dog ikke, men hun fik sig en lungebetændelse oveni. Jeg græd HVER dag vi var indlagt, især fordi lægerne ikke kunne give et tydeligt svar på, hvordan hun havde det. Men allerede efter 14 dage var hun heldigvis rask.

  Mit eneste råd til dig – som du sikkert allerede ved. Jeres søn kan mærke når I er omkring ham og rører ham. Så gør det ALT det I kan, det giver ham mere styrke. Selv når man synes de er ved give op.

  En masse knus og tanker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa kristensen

  Tillykke med lille a

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  stort tillykke med ham – han er godt nok fin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Masser af positive tanker og god energi fra mig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Sender masser af positive tanker til jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Kære Sarah Louise, sikke dog en barsk start for jeres lille nye søn..Alle mine tanker går til jer i denne svære tid og jeg håber på det bedste for jer og jeres lille nye prins!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marion
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Connie Christensen

  De bedste ønsker til jer alle, og rigtig god bedring med den lille ny 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla K.

  Jeg tuder som pisket, og kan slet ikke begynde at forstå, hvor hårdt, det mareridt i lige nu befinder jer i, må være. Jeg tænker på dig og din familie og ønsker jer alt det bedste. Jeg er ikke som sådan troende, men jeg lover alligevel at bede en aftenbøn for din lille søn. Og ikke mindst: Stort tillykke med Arthur

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Kæreste Sarah Louise
  Først og fremmest stort tillykke med den lækreste lille Arthur. Han er bare så smuk.
  Hvor er det uretfærdigt, at han skal have en så hård start på livet. Dig og din familie er i mine tanker, og jeg ber til, at Arthur hurtigt kommer sig og uden mén.
  De varmeste tanker herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hvor er han skøn og smuk ❤ Jeg ønsker jer al det bedste og sender de positiveste tanker til jer alle. I må og kan komme igennem det, med al den kærlighed I som familie besidder, det lyser jo langt ud ad skærmen, så skal alt blive godt igen. Jeg tror på jer og jeres smukke lille dreng ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Kære Sarah Louise.
  Først og fremmest rigtig stort tillykke med Arthur. Jeg er selv mor til en dreng på fem måneder der også måtte kæmpe fra fødslen (men på ingen måde som Arthur) på neo. Mit hjerte bløder for jer og jeg kan kun prøve at forestille mig hvilken smerte du og din familie gennemgår lige nu. Med ingen søvn, kroppen i chock og hormonerne farende rundt i kroppen. Du er så stærk, og det du skriver giver mig en tro på, at I nok skal komme igennem dette sammen med Arthur. Hvor er det godt at han vejer hvad han gør. Heldigvis har han (hvad man kan fornemme ud fra bloggen) de bedste forældre man kunne tænke sig. Jeg ved at lægerne gør alt hvad der står i deres magt for at hjælpe Arthur. Hold op hvor er det uretfærdige omstændigheder. Jeg sender al god energi til jer. Hvor er det flot at du deler dette!
  Mange tanker fra Lea

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Søde Sarah Louise! Alle de bedste tanker til jer! Jeg er selv født 5 uger før tid og var tæt på ikke at klare den.. Babyer er heldigvis stærkere end man tror og jeg er sikker på at han gerne vil livet og derfor kæmper ekstra hårdt for at blive hos jer! Kærlighed og god energi til lille Arthur og resten af jeres familie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • F

  Hvor er han en fin lille og viljestærk en. Og med fint mørkt hår. <3<3<3<3<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Kære Sarah
  Først et stort tillykke med jeres smukke søn.
  Dernæst .. Sender de varmeste tanker og allerbedste ønsker til jer. Tak fordi du deler, men sørg nu for at gøre det du føler for .. Vi er tålmodige og forståelige med din situation, og vi skal nok vente.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Schwartz

  Kære søde Sarah Louise,
  I er hermed inkluderet i min aftenbøn. Synes det er flot at du deler noget så svært.
  Mange kærlige tanker
  Trine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Farmor til to

  Bliver syg i sjælen. 🙁
  Ingen skal opleve sådan en smerte.
  Jeg mangler ord
  Sender mange- mange tanker til jer og jeres lille nyfødte søn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne

  ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Hej Sarah
  Kender fine følelser – har selv stået der. Tro, håb og kærlighed hjalp os. Håber det samme for jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Kære Sarah.
  Sidder med tårer i øjnene over dit indlæg og sender en masse tanker til dig og din familie ❤️
  Har en dreng på 10 måneder og får helt ondt i mit hjerte over jeres situation.
  Håber det bedste for jer ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Rigtig held og lykke med smukke Arthur! Jeg beder en bøn hver time, indtil han er frisk.❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isa

  Hvor er han bare fin!
  Der I går igennem, burde ingen forældre gå igennem… Sender massere af tanker og god karma jeres vej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Kære sh.
  Først , hvor er han fin og ligeså lille som mine to fortidlige fødte.
  Han ligner sin mor, kan jeg se.
  Og se hvor stærk du er, selvom det nok ikke er det du føler dig nu, så er du.
  Du får masser af kærlighed og husk det er ok og være ked og bange, det kaldes kærlighed.
  Ønsker din lille familie alt lykke og godt med jeres lille Superman.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camilla-jeanette

  Puha hvor jeg føler med dig, sidder med tåre i øjene, og føler virkelig din smerte i hvert ord – tiden og søvnen ens værste fjende, for man aner ikke hvad der vil ske

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Puha altså. Sender mange ❤️❤️❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Sikke et fantastisk smukt barn i har lavet Sarah!

  Jeg håber og ber’ til, at det hele går i orden. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Reb

  Sikke en smuk lille dreng i har lavet. Sender alle gode tanker til jer og håber at i får det lille vidunder vel med hjem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanne

  Ønsker jer alt det allerbedste..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette skov sørensen

  Jeg er ikke medlem af folkekirken, men jeg vil bede og tænke på jeres smukke Arthur, til han komme hjem med jer. Jeg er så ked af, at tænke på hvad i gennem går. Held og lykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Stort tillykke med jeres søn, hvor ser han dog sød ud ❤️ Jeg er utrolig ked af det på dine og din families vegne, men håber på det bedste og beder en bøn for Arthur i aften

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Jeg kommenterer aldrig, men har været trofast læser i over 4 år. Blev selv mor til en dreng, hvor alt ikke var som det skulle være og det er en ubegribelig sorg man ikke forstår, før man selv mærker den – Kan slet ikke forestille mig hvor svært i må have det lige nu! Sender SÅ meget kærlighed og 1000 bønner til jer og Arthur <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla E

  Kære Sarah, A, A & M,
  Tillykke med jeres lille smukke Arthur

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette skov sørensen

  Kære Sarah og famile
  En masse kærlige tanker til jer i denne sværer tid, med held og lykke fremover med lille Arthur

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kira

  For helvede altså… Ord kan ikke beskrive hvor mange tanker, der bliver sendt til jer alle sammen.. Jeg er sikker på, at Arthur er lige så sej som sin mor, og derfor kommer han igennem det.. Og hvor er han dog en smuk lille én, der ligner sine søskende ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej du (og din mand!) Ingen medfølelse kan ændre jeres situation. Vores søn blev indlagt med hjerteproblemer, fik stød flere gange og var indlagt på intensiv i Odense i 10 dage. Da vi kom på sygehuset med ham var han nok få timernes at dø.

  Hele tiden lænede vi os op ad troen på, at man i Danmark har nogle urimeligt dygtige børnelæger.

  Det håber jeg også at I kan. I Danmark er vi ret gode til det der medicinske.

  Stay strong. De skal nok reparere jeres lille mand.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Tillykke med jeres lille fine Arthur 🙂 Hvor ser han bare sød og dejlig ud! Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at han er en stærk og stædig lille gut, som gerne vil hjem og bo sammen med jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  En masse positive tanker herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

   Er selv højgravid og været igennem flere komplikationer – så blir så øm om hjertet ved at høre hvad I gennemgår.. Flot du deler og hjælper andre

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med jeres skønne dreng. Alt held og lykke til jer og sender masser af tanker i jeres retning❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Først og fremmest STORT STORT tillykke med Arthur – hvor er han dog dejlig og lækker! Jeg håber så usigeligt højt, at jeres skønne dreng kommer vel ud på den anden side, og at hans hårde start blot bliver en parentes i et langt og lykkeligt liv. Masser af kærlighed herfra…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Håber alt det bedste for jer! Hvor er det forfærdeligt og meget uretfærdigt efter alt det, du har været igennem. Jeg venter selv på at min lille pige skal melde sin ankomst (40+3), så det rammer mig helt ind i hjertet at høre, at jeres lille Arthur skal kæmpe sådan for sit liv.

  Alt held og lykke til jer <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea

  Kære Sarah tanker om alt det bedste fra en mor til tre, du er stærk og i klarer det alle sammen ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Sørensen

  Føler med dig omkring tanker hvorfor Gud gør sådanne ting som er så urimelige mod os som mennesker der så skal leve med frygten og eller sorgen når/hvis vi mister vores børn.
  Ved lige præcis hvad det er for tanker du har og raseri inden i dig af fuldkommen urimelighed og uretfærdighed når vi rammes i hjertet.
  Det er idag 1 år og 9 dage siden min søn på 16 mistede livet da han kørte galt på sin knallert fordi han formentlig skulle undvige 3 mindre skole piger på sin vej.
  Det er så smertefuldt og ens tidsur stopper. Livet stopper.
  Jeg ved at jeg aldrig bliver hel igen. Jeg og lillebror og de nærmeste skal lære et nyt liv at kende som vi skal holde ud og leve i uden ham. Det er hårdt.
  Knus og kram og positive tanker sender jeg dig og din lille familie. Dbh Pia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine Marie k

  Smukkeste lille væsen!
  Er rørt til tårer over jeres situtation.
  Og krammer lige min egen Arthur en ekstra gang.
  Jeg ved bede for ham hver gang jeg tænker på det lille myr.
  Kæmpe kærlighed herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tilde

  Positive tanker til jer ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Alt det bedste for lille Arthur, og resten af familien.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majbritt

  Sender dig og din skønne familie mange tanker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Tanker og håb herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Kære familie,
  Er tom for ord!
  Jeg ønsker jer alt det bedste i denne hårde tid

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marjun

  Hvor ser han bare fin ud☺️ Sender jer lykke og bedste tanker❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone nielsen

  Sender kærlighed,styrke,varme,lykke,bedring,positive tanker jeres vej…. ♥♥♥♥♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhhh nej altså

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rutsje

  Jeg har bedt for lille Arthur <3 Hvor er han dejlig! Al mulig lykke, held, tanker og kærlighed til jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Hansen

  Stort tillykke med jeres smukke smukke søn ❤️ Ingen ord kan lindre jeres mareridt lige nu . Men vil sende alle mine kærligste tanker til jeres lille dreng og jeres familie. Kærlig Hilseb Trine, Vejle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Åh, jeg græder! Både fysisk, men også mit hjerte.

  Sikke en fin, lille størrelse, som får så hård en start på livet. Jeg håber at det for hver time ser bedre og bedre ud. Håber at I alle kan være stærke i denne svære tid og at han mærker jeres store kærlighed og derved får superkræfter til at komme sig.

  Mange tanker (og bønner) herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hej Sarah Louise <3
  Jeg ønsker dig og din familie alt det bedste.
  Det rører mig dybt at læse om Arthurs første tid.
  I vil være i min aftenbøn.
  Hilsen Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Judy

  Tillykke med lille Arthur

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Sender tanker og al mulig held og lykke jeres vej ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Thomsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Sender kærlighed, lykke og krydsede fingre til jer ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Sikke en voldsom og uretfærdig oplevelse. Det er da slet ikke til at mærke sig selv i sådan et virvar af angst. Alt det bedste til dig og hele familien – håber det bedste for Arthur og sender masser af kærlighed og styrke til ham i den hårde kamp, han kæmper lige nu ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Sender de varmeste kram, tanker, bønner og kærlighed i jeres retning <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Sikke dog barsk læsning. <3 <3 <3

  Ønsker jer – og den lille søde fyr alt det bedste. Sikke et mareridt i er endt i.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Sender jer min kæmpe store medfølelse <3 Jeg har aldrig før skrevet en kommentar på din blog, på trods af at jeg er trofast læser af din fantastiske blog, men i dette tilfælde MÅ jeg bare tilkendegive min følelse af ked af det hed indeni over dette indlæg ;-( Stort tillykke med ham og sender alle mulige gode vibrationer i hans retning mod en rask babytilværelse!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mads A

  Kære Sarah, Masser af god energi herfra. Du er sej. Kan slet ikke forstille mig, hvor hårdt det må være lige nu. Kh Mads

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Debbie

  Masser af kærlighed til jer. Selvfølgelig klarer han den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Stort tillykke med Arthur! Jeg sender jer alle gode tanker.
  Tak fordi du vil dele det med os.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida h

  Sidder med en tåre i øjet, men jeg tror på at hvis man tror på det bedste, så sker det bedste! Og det gør du bestemt ❤️ Alt mulig held og lykke og kærlige tanker i jeres retning! Jeg er sikker på lille Arthur nok skal klare den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Kære Sarah og resten af din dejlige familie
  Jeg sender en masser tanker afsted, og en bøn til min far som er i himlen.
  Viljen er det stærkeste vi som menneske har, og med denne kan man overvinde alt.
  Alt går nemmere med tro, håb og kærlighed.

  De varmeste tanker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette poulsen

  Åh jeg sender ham og jerlys og energi til at klare sig igennem.
  Mange tanker fra mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  KÆMPE stort tillykke med lækre lille Arthur <3 <3

  Krydser alt hvad jeg kan, men er sikker på det slet ikke behøves, i er i de bedste hænder og han ser stærk ud <3

  Kærlighed, tanker og kram til jer alle 5 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Kære Sarah Louise
  Jeg har fulgt din blog siden du startede og føler nærmeste jeg kender dig. Plejer aldrig at kommentere dine opslag, men nyder at læse din blog hver aften. Du er et meget inspirerende menneske❤️
  Blev selv mor for første gang til en dreng i februar i år. Det skærer langt ind i hjertet at læse om lille Arthurs hårde start på livet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Jeg ønsker jer alt godt, og beder en bøn for din dejlige søn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Belma

  Kære Sarah
  Jeg følger normalt ikke din blog, men faldt over en artikel om din fødsel og din søn på elstrabladet og måtte straks her ind.
  Først, stort tillykke med den lille dreng, jeg håber og beder til han hurtigt bliver rask.
  Næst, for knap 6 mrd siden var jeg i næsten samme situaition som dig med min lille datter – født 35+6 pga svær svangerskabsforgiftning. Hun blev født med en kollapset lunge, så hendes kom ikke af cpap, men bæde cpap og neo er vi bekendt med – vi var indlagt i 3 uger med hende efter mit akutte kejsersnit, og jeg selv var indlagt 7 uger alt i alt.
  Mia er i dag hundrede procent rask, og vi var til sidste kontrol for 2 uger siden, hvor lægnerne kaldte hende “det mest syge barn i julen på Kolding sygehus”.
  Jeg kender dig ikke, men ved hvad du går igennem og skulle du have brug for at snakke med en der kan sætte sig helt ind i din sutuation er du velkommen til at skrive på topalovic1987@gmail.com

  Alt mulig held og lykke til jer begge ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Jeg venter da ikke til i aften med at bede en lille bøn – men gør det allerede nu !
  Jeg håber af hele mit hjerte at min bøn bliver hørt – og at Arthur kommer godt igennem sin første kaotiske tid. Alt det bedste til jer alle !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Ligger og ammer min søn fra januar i år med tårer i øjnene og kysser og krammer ham endnu mere efter dit indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Så sidder man lige her og fælder en tåre for jer midt på kontoret. Er selv 35+8 med min anden dreng, så det er hård læsning. Sender jer masser af tanker og bønner – ingen bør gennemgå den slags..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Åh hvor gør det mig ondt at høre! Jeg sender jer de varmeste tanker og krydser alt, hvad krydses kan for, at lille Arthur nok skal klare det❤️❤️❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Tillykke med jeres søn ❤️❤️❤️
  Sender jer alt kærlighed, det skal nok ende godt. Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Åh nej hvor er det forfærdeligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne S

  Et stort tillykke med jeres fine dreng. Hvor gør det mig ondt at i skal igennem alt det her. Det fortjener ingen og jeg håber og beder til, at det nok skal gå godt. En stor ros til dig Sarah for at have overskud til at skrive dine tanker og følelser ned og ja det er nemlig meget terapeutisk for en selv og du skal bare skrive alt det til os som du magter og føler for. Lige nu skal du koncentrere dig om dig selv og din lille familie og så er vi her også bagefter. Endnu engang tillykke og tillykke til Arthur med fødselsdagen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Jeg er Tom for ord og har et hul i maven efter at læse dette. Du kan tro jeg beder for ham.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] vi havde hele 20 minutter, hvor han lå og kiggede rundt med verdens smukkeste små øjne, skriver Sarah Louise på sin blog og […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvor er han smuk! Sender tanker og bønner jeres vej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Han er så fin! Er sikker på at i nok skal få ham med hjem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Årh hvor jeg sender jer alle mine bedste tanker ❤ håber at jeres lille mand fighter sig igennem det hele.
  Sidder her og græder en stille tåre og beder til at han klarer sig.
  Kram til jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Tænker på jer alle, og sender en masse dejlige tanker Arthurs vej ved han vil klare den og selvfølgelig skal du ikke hjem uden ham

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Kære SL
  Jeg har ikke selv børn, men du skriver altid så levende så selv i denne situation kan man næsten selv fornemme hvordan du må have det…
  Det gør mig frygteligt ondt for jer alle sammen, og jeg sender jer alle de varmeste og kærligste tanker, med håbet om at lille Arthur kommer sig helt og fuldt og at I får en sund og dejlig lille dreng med jer hjem.
  Han ser rigtig sød og dejlig ud, så vil bede en bøn for ham i aften.
  De varmeste tanker
  Sanne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Tænker på jer og ber for Arthur – du må være Danmarks stærkeste kvinde Sarah, jeg bliver så rørt! Mange kram og kærlige tanker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  1000 tanker og god karma til jer!
  Han skal nok klare den, han hedder jo Arthur!!! Og Arthur er jo magt og styrke.
  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
  Håber alt det bedste for jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  De aller bedste tanker til Jer alle <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Stort tillykke med jeres lille guldklump og masser af positive tanker i jeres retning. Ønsker jer alt det bedste ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella B

  Åh, sødeste Sarah Louise. Mine tanker er hos jer. Jeg beder til at Arthur klarer den. At I alle klarer jer igennem det her med bravur. Det fortjener I!!!
  Sender styrke jeres vej <3 .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Sikke en barsk start på livet. Men indtil videre i de komplikationer og skavanker du har haft indtil nu, har han jo vist sig at være en stærk lille gut. Jeg håber inderligt for jer at han kommer sig meget snart så I kan få ham med hjem og de to store kan møde ham og knuselske ham som I fortjener.
  Jeg er selv gravid i uge 21 og mærker lige nu min lille dreng sparke, er sikker på at det er hans måde at sende god energi til din lille Arthur.
  Mange varme tanker
  Tanja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Kære Sarah

  Åh, hvor er det bare forfærdeligt for jer alle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Tillykke med ham

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Søde Sarah Louise. Hvor er det en forfærdelig situation i er havnet i! Jeg sender alle de varmeste tanker i jeres retning, og håber på alt det bedste for jer og ikke mindst lille Arthur❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Tillykke med ham, go energi og lykke herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Kære Sarah
  Stort tillykke med lille Arthur. Han ser bare så fin og dejlig ud ❤️
  Jeg har fulgt din blog i et års tid og synes, at du er en sej, modig og fantastisk kvinde – samt en dejlig mor.
  Jeg ønsker jer alt det bedste og håber, at I snart får vished om, at Arthur nok skal blive frisk igen ❤️
  Masser af knus herfra til dig, søde Sarah

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Hej Sarah..
  Puha sikke hårdt at læse..
  Jeg er sikker på det nok skal gå godt og i skak nok få ham med hjem…
  Jeg sender tanker, lykke, håb og alt andet til jer……

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Kram. Jeg ligger og tuder. Alt det bedste herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Det aller bedste ønsker herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Montysmor

  Hvor er han lille og smuk ❤️ Jeg sender dig og din famile en kærlig tanke samtidig med jeg beder en stille bøn for lille Arthur! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christel

  Sender jer alle gode tanker jeres vej, håber alt det bedst for lille Arthur

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Nielsen

  Åhh Sarah….. Jeg begyndte helt at græde, der kan ikke være noget værre i hele verden end at ikke at skulle have sine børn! Jeg krydser alt hvad jeg har for jer og tror på at vores dygtige læger sørger for at jeres lille søn har mange år foran sig i denne verden. De kærligste hilsner og tanker, Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Hej Sarah

  Jeg er trofast læser af din blog og har fulgt dig og din familie i flere år og det der gør at jeg bliver ved, er at du er så ærlig omkring det der sker i dit og jeres liv på både godt og ondt, og selv om det er så svært at kapere det hele lige nu, synes jeg at det er flot at du har valgt at være åben omkring det der sker med Arthur, som du skriver for at få dine følelser og tanker ned på skrift samt at være åben omkring det i forhold til andre der er udsat for lignende situation, vi må ikke gemme os når kriserne rammer vores liv, vær åben, og du vil mærke en masse kærlighed,omtanke og forståelse for det der sker i jeres liv. Jeg sender de kærligste tanker og bønner til dig, Arthur og resten af din familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Klitgaard

  Sarah, Sarah, Sarah ❤️
  Jeg kan på ingen måde forestille mig, hvor svær en tid det I er igennem. Jeg fik helt ondt i maven og hjertet, jeg sidder med tårer ned ad kinderne da jeg læste dette indlæg, i bussen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Sender alle mulige positive tanker til jer i denne hårde tid og krydser alt hvad krydses kan. Mange varme tanker til jer. Han ser rigtig fin, dejlig og sød ud den lille A <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria S

  Alle tanker sendes i jeres retning… Kæmpe kram til jer alle 5❤️ Sikke en smuk og fantastisk familie du har fået skabt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Tillykke med Arthur! Han ser rigtig dejlig ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ronja

  Jeg fik helt tåre i øjnene da jeg så din snap og læste dit indlæg!
  Jeg ved at han nok skal komme igennem det, han ser ud til at være en stærk lille dreng.
  Rigtig mange tanker til jer. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luna

  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina M

  Sender alt det gode karma afsted til jer som jeg kan, og i vil være i mine tanker indtil Arthur er sikkert ude af fare. Kæmpe kæmpe kram til hele jeres familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Han skal nok klare det. Han er helt sikkert en sej lille gut. Mange tanker til jer alle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annika

  Tanker og bønner til jer ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Stort tillykke med jeres lille Arthur, får tåre i mine øjne for bliver taget to år tilbage hvor det mig der var i præcis jeres situtation. Det er noget af det værste forældre kan komme ud for. Sender alle de bedste tanker til Arthur og jerse familie❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  ❤️❤️❤️ jeg sender jer positive tansker! Ønsker det bedste for jer, og håber sådan, at din lille søn klarer den! Masser af tanker herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena

  Kære Sara Louise

  Tak fordi du deler din meget rørende historie med os. Det kræver stor mod. Har mest af alt bare lyst til, at give dig verdens største krammer og sige det hele nok skal gå.

  Du er blevet budt meget i dit liv og nu det her. Det er ikke retfærdigt.

  Din situation berøre mig dybt og jeg vil have jer alle i mine tanker indtil Arthur får det bedre.

  Stort tillykke til hele familien.

  De bedste tanker

  Lena <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Ønsker jer alt det bedste og håber I kommer godt igennem denne svære tid. Det kan ikke være let.
  KH Louise 40+4

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Hvor er han smuk. Gør mig frygtelig ondt at høre, krydser fingre for at alt kommer til at gå i den rigtige retning. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Åha jeg sender en masse tanker og ønsker om god bedring – jeg er sikker på, at I kommer godt ud over denne hårde tid. Stort tillykke med ham <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Sarah Louise, hvor er det synd for jer.
  Jeg håber på det bedste for jer og for os i Danmark, der har brug for lille Arthur :-).

  Tak fordi du deler det – ved slet ikke hvad jeg skal sige, det er så forfærdeligt for en nybagt mor og far med et barn på neo, men håber du har familie og venner tæt på, der kan og har overskud til at hjælpe.
  Og så med graviditetshormoner, operation osv – jeg sender nogle virtuelle arme, der kan give dig et kram.

  Stakkels lille Arthur – kom nu viking!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Kære Sarah Louise og familie
  Kæmpe stort tillykke med jeres smukke, lille Arthur

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie L

  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cæcilie

  For helvede, det kan jeg slet ikke tåle det der!!! Sender jer så meget kærlighed og styrke og jeg ønsker jer alt det bedste!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sasha thunholm

  Søde Sarah… Tårerne triller ned af mine kinder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Åh kære Sarah Louise
  Stort tillykke med jeres skønne Arthur!!

  Du kan tro at han vil være i mine tanker, og jeg beder selvfølgelig en bøn for ham

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Louise

  Hej Sarah Louise!
  Jeg sender mine varmeste tanker til dig og din familie. Og jeg ska nok be for lille Arthur iaften! Det er så forfærdeligt.. Håber I for ham med hjem snart..! ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chalotte

  Aller bedste tanker, energi og krydsede fingre herfra! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine Hansen

  Jeg sender jer og lille Arthur ALT den gode energi jeg kan ❤️❤️ Og beder til Gud om at han bliver frisk igen ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken

  ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette

  Søde Sarah. Tillykke med jeres lille dreng. En lille opmuntrende historie: For snart 31 år siden fik jeg tvillingepiger født ved akut kejsersnit i uge 30. De vejede 1300 og 1700 gram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Tillykke med lille Arthur. Ønsker jer alt godt og håber det snart går den rigtige vej for jer! Tanker herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasha

  ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  åh kære louise
  tillykke med jeres lille søn

  gør mig ondt at i skal i gennem så meget
  er sikker på at han er en rigtig frighter.”kram kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Du får lige en besked fra mig mere, har lige siddet og stirret på billedet af smukkeste lille Arthur, og hvor han dog ligner Albert! De fineste små kysselæber

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lea

  Åh søde sarah og familie. Jeg sender jer alt det positive energi jeg har og vil bede for lille arthur. Jeg gik igennem det samme med min lille datter for 4 måneder siden, så jeg har en ide om de følelser du må igennem. Min datter er i dag på sine 4 måneder en ordentlig sund kleppert og det blir arthur også. ❤ det sådan en svær tid at skulle igennem og mit hjerte bristede da jeg læste det. Åh hvor jeg dog ville gerne give dig et kæmpe kram. Bare vent til han blir 4 måneder, så er han stor og perfekt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla L

  Åhh søde Sarah Louise… Jeg bliver simpelthen så ked af det på jeres vegne. Det er det værste mareridt man kan forestille sig som forældre.
  Jeg ønsker jer alle fem det bedste, og jeg kan love dig for at jeg kommer til at bede adskillige bønner, for jer og lille Arthur. ❤️ God bedring til dig og din mindste-mand

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg føler med jer og sender jer en masse gode tanker og positiv energi. Jeg beder en ekstra bøn for ham. ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg håber og beder for jer alle, sikke en start på livet! Han ser helt fantastisk ud <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Masser af positive tanker til jer❤️❤️ Håber på det bedste

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Årh lille mus – hvor er han bare skøn! Sender dig de varmeste tanker og håber på, at I snart kommer hjem alle sammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  <3 Smuk dreng!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine Stone

  Ved slet ikke hvad jeg skal skrive, men I og Arthur er i mine tanker. Håber det bedste for jer, al held og lykke jeres vej ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Det gør mig så ondt at i skal have sådan en start, sender jer alt den energi og styrke jeg kan og ønsker jer alt det bedste❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Han er smuk ❤️ Først et stort tillykke med ham. Jeg trillede lige en tåre. Beder til jer og ham for at I nok skal komme hjem sammen ❤️ selvfølgelig skal I det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Åh hvor gør det mig ondt.. Jeg sender alle gode tanker til jer og lille Arthur ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Hvor gør det ondt i mit moderhjerte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mogm

  Sender alle mine tanker til jer ❤️. Det kræver så meget at dele det med os , tak for det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asi

  Kære Sarahlouise

  Stort tillykke med jeres fine fine søn;-) Jeg har tårer i øjnene! Det forfærdeligt det som er sket! Jeg ber’ til, at han bliver rask! Det lille mirakel skal nok komme igennem det! Hold hovedet højt, du / I klare det flot, selvom hvert sekund er hårdt.
  Masser af bønner og knus herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Jeg håber på det bedste for Jer <3
  Og håber at han hurtigst muligt bliver frisk/rask, så I kan få ham med hjem, og så Albert og Alma, kan nyde deres lillebror, nu når de har ventet på ham så længe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna L

  Smukke, stærke lille dreng! Alt det bedste til jer ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  WAUW, hvor er han lækker! Jeg sender jer mine allerbedste tanker <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Sender Jer masser af tanker og kærlighed! <3<3<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Jeg kan love dig for jeg vil bede for ham/jer! Hjerteknusende simpelthen…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Ord kan ikke beskrive hvor meget jeg føler med dig/jer!
  Jeg håber af hele mit hjerte, at lille Arthur kommer sig og at I får jeres lille dreng med hjem og kan starte livet som en familie på 5.
  Jeg vil tænke på jer og bede for lille Arthur.
  Knus, tanker og kram fra en mor til en anden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Mange tanker til jer alle fem <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • P

  Er tom for ord ❤️❤️ Jeg ber’ til at lille Arthur snart bliver frisk ❤️

  Stort knus fra Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille E

  Masser tanker får I herfra ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Det gør mig SÅ ondt at læse det I går igennem. Jeg håber alt kommer til at blive okay i sidste ende. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann Vejstrup Larsen

  Stort tillykke med jeres smukke lille dreng❤️, sender jer store kram.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hvor er han fin og dejlig, den lille Arthur. Og hvor er jeg ked af at I skal igennem sådan en omgang. Jeg sender massevis af positive tanker, god energi og virtuelle krammere i din retning og håber det bedste for jer <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Ønsker Jer alt det bedste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Du er stærk og det er din søn helt sikkert også en figther tro på det❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Vær stærk! Tro på ham – og dig selv. I skal nok klare den. Kærlige tanker herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • CAMILLA

  Mit hjerte bløder for jer og jeres smukke smukke dreng! Hvor er det dog uretfærdigt at sådan et smukt lille væsen skal have sådan en hård start på livet. Kæmp og bliv ved med at holde fast i troen på og håbet om, at i alle sammen kommer ud på den anden side. Masser af kærlighed til jer alle herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Hold da op. Hvor er det en uretfærdig start på livet 🙁

  Bevar håbet og troen – jeg har dig og din familie i mine tanker ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Det gør mig meget ondt! Hylede lidt da jeg læste det .. Alt held og lykke til ham og jer❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Tillykke med ham, hvor er han fin. Held og lykke, jeg håber på det bedste og sender en masse kærlige og positive tanker til jer alle <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Er helt tom for ord. Kan kun sige at jeg vil be for jer og lille Arthur. Det er ramadan og hellig måned for os og vi b’er før spisetid, du kan være sikker på at jeg vil be for jer hver dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bolette

  Århh, hvor er han fin og dejlig. Stort tillykke med ham. Håber alt det bedste for jer. Håber han snart får det bedre og I kan komme hjem. 🙂
  Jeg kan godt forstå, at det er svært, at skrive og dele dette med os. Min erfaring er, at det hjælper en lille smule at dele det med andre. Må du ikke få besøg af Albert og Alma? Kunne måske være godt for dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  ❤️❤️
  Mange tanker og kærlighed til jer og smukke lille Arthur

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja S

  Puuuh, sikke et mareridt! Er selv 34+4 i dag og sidder med tårerne trillende ned af kinderne, efter at ha læst dit indlæg. Sender alverdens positive tanker i jeres retning.
  Og forresten, hvor er han da fin din lille trold, på trods af slanger mm. Er sikker på at han er en rigtiglille fighter ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Kære SL og familie. Hvor er det på SÅ mange måder uretfærdigt for jer allesammen. Jeg føler virkelig med jer. Jeg vil med det samme sende positiv energi jeres vej og håbe det bedste for jeres lille familie. Kære lille Arthur, velkommen til verden, jeg håber – trods den meget hårde start – at du får et dejligt og lykkeligt liv, som et kærlighedsbarn lavet af din mor og far. Jeg håber du får lov til at opleve dine smukke søskende som er klar til at lærer dig ALT sjov om verdenen. Kære SL, M, A & A kæmpe kram til jer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jannie

  Kære dig
  Som han ligger der ser han helt og aldeles perfekt ud. Dejlig kullør og søde små strut læber.
  Han skal nok klare den.
  De små er heldigvis sejlivet.
  jeg føler med din angst. Det må være en frygtelig smerte/ kvælnings følelse du har i maven.
  Luk dine øjne, find din indre ro når du ser et lys for dig så får du svaret på din angst.
  Lyt til din mavefornemmelse.

  Alt godt ønskes til lille trold og dig ♡
  Kh Jannie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla L

  Håber på det bedste for jer!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lillian Høeg Hansen

   Kære Sarah

   Hvor gør det ondt at høre hvad det er i går igennem

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Musse

  Kære Sarah. Mange kærlige tanker og en stor varm bøn om at alt må gå godt! Jeg kan ikke lade være med at tænke på den drøm du havde tidligere, den med skriget indefra maven…Du er så stærk en kvinde, jeg håber på alt det bedste for lille Arthur

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Kæreste Sarah. Stort tillykke med den smukke dreng

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Neonatalsygeplejerske anne

  Det er da en forfærdelig historie!!!! Håber på det bedste og ønsker jer al det bedste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Alt positivt energi, og held og lykke med alt herfra! Sender jer en masse tanker❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt

  Sender jer en masse tanker og krydser alt hvad jeg har og kan for Arthur ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  SÅ smuk en lille dreng I har fået! PUHA hvor sidder jeg her med en kæmpe klump i halsen og tårer i øjnene!! jeg sender de varmeste tanker jeres vej og håber det allerbedste for jeres dejlige Arthur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Sikke en smuk dreng i har fået jer <3 Sender en masse kærlighed jeres vej og håber med hele mit hjerte at jeres lille guldklump kommer helskindet igennem dette mareridt <3 <3 Det er på ingen måde fair at et lille uskyldige vidunder som jeres Arthur skal have sådan en hård start på dette skønne liv <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  ❤️ knus, tanker og kærlighed til jer alle!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Alexandra

  Åhh Sarah! ❤️
  Jeg sender alt den positive energi i jeres retning.
  Fantastisk at lille Arthur er kommet til verden – dog skal han nok klare den.. Han er en stærk lille mand, og skal bare lige i gang…

  De varmeste tanker til jer ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Sender masser af tanker og bønner på jeres vej. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Sarah, M, A & A,

  Tillykke med lille Arthur! Hvor er jeg dog ked af at høre, hvor skæbnen har bragt jer hen, og at Arthur skal have så hård en start på livet.
  Jeg sender jer en masse positive tanker, og håber på det bedste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea

  Mange kærlige tanker og bønner herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hvor er det forfærdeligt. Jeg sender alle mine tanker i jeres retning! Og hvor er han bare smuk! I skal nok klare den, søde Sarah – og det gør Arthur også! <3 <3 <3 <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Du er sej, Sarah Louise- og sikker på at jeres lille familie på 5 får det hele fantastisk snart

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jade Danielle

  Først er jeg virkelig ked af det på jeres vegne, jeg kan slet ikke forestille mig hvordan I har det. Du/I er allesammen så stærke og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at han kommer med jer hjem.
  Jeg ved ikke om du kender til “The Secret”, men det har hjulpet mig i rigtig mange situationer. Hvis ikke du kender til det, er det f.eks ved at forstille dig, at I er hjemme med Arthur, forstil dig at I får nyheden om, at han må komme med hjem, forstil dig, at han bliver introduceret for hans store søskende. Når du forstiller dig disse ting, skal du mærke inden i din krop, hvor glad du er når I er derhjemme og hvor lykkelig du bliver, af at se dine 3 børn samlet.
  The Secret siger, hvis man forstiller sig disse scenarier og mærker det helt inde i sig selv, så kommer de til at ske. Det kan virke lidt skørt, men det virker virkelig.
  Jeg vil i hvert fald forstille mig, at han ligger hjemme hos jer og får en masse kærlighed fra jer alle 4.

  Sender i hvert fald en masse gode og positive tanker til jer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LineSofie

  ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Brokjær

  Sender så mange tanker afsted til jer alle. Hvor må det være frygteligt at stå i. Ønsker alt det bedste til Arthur ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Åh, det er jeg ked af at høre… Er selv 36+1, så det går lige i mit (kommende) moderhjerte :'(

  Jeg sender Jer alle de bedste tanker og positiv energi. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Sender masser kram, tanker, bønner og styrke jeres vej. Er sikker på at han nok skal klare sig – han er i de bedste hænder og han ser stor og kraftig ud med en fin kulør! Stakkels jer med den hårde start❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Tillykke med jeres lille dejlige søn.
  Jeg føler med jer og sender varme tanker og styrke til den lille fyr.
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Sender alle gode tanker til den lille mand. Må han og I komme godt igennem dette, stærkere på den anden side.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Sender masser af kærlige og positive tanker til jer ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Sender masser af kærlige tanker og bønner for jer alle 5, især lille Arthur, som er så lille og fin! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Årh jeg tænker på jer ❤️
  God bedring og positive tanker herfra.
  Ord kan ikke beskrive hvor meget jeg ønsker at han skal blive bedre.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu kan jeg ikke skjule det længere